narazie cisza, ale typuje jako pierwszy datę 23 grudnia - dobra data żeby popsuć humor innym na wigilie
____________________________________ "No Laguna, teraz to my możemy wszystko..."
17 gru 2009, 00:02
Kiedy zmiany na górze po egzaminach?
w Wielkopolsce podobno tradycyjne spotkanie"opłatkowe" jest 22 XII, może przy okazji będą rozdawać jednym prezenty, drugim rózgi
17 gru 2009, 08:09
Kiedy zmiany na górze po egzaminach?
witam w przyszłym tygodniu prawdopodobnie maja być oficjalne wyniki także kto wie może w tych dniagh 22-24 grudzień będzie wiadomo kto rządzi
17 gru 2009, 09:00
Kiedy zmiany na "górze" po egzaminach?
Myślę, że już wiadomo, nawet więcej zanim konkursy się odbyły już było wiadomo.
18 gru 2009, 00:14
Konkursy są zależne od tego jak PObandzie POpartko będzie się wachało. Na razie krzywa w dół. I tak trzymać!
20 gru 2009, 23:15
Przecież zmiany były po to, żeby było tak jak było...
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
21 gru 2009, 08:54
Wróbelki ćwierkają, że powołania dopiero w połowie stycznia. Pewnie sprawdzają, czy zwycięscy kandydaci budzą (ich) zaufanie
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
21 gru 2009, 20:31
mam nadzieję że "wybitnych fachowców" po dwóch niezdanych egzaminach nie powołają.
21 gru 2009, 21:19
ja też mam nadzieję..... że po dwóch niezdanych egzaminach nie zostaje się Naczelnikiem Urzędu.
21 gru 2009, 23:32
szpicbroda
mam nadzieję że "wybitnych fachowców" po dwóch niezdanych egzaminach nie powołają.
Wielu z nich zostanie zastępcami naczelników, a potem jeszcze do obsadzenia stanowiska DIS.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
22 gru 2009, 05:11
szpicbroda
kropla
ja też mam nadzieję..... że po dwóch niezdanych egzaminach nie zostaje się Naczelnikiem Urzędu.
To miejcie nadzieję. Wszyscy wiemy jednak jak będzie... Po to są egzaminy, a potem egzaminy do egzaminów, a w końcu taką miernotę powołuje się, bo spełni każde polecenie byleby tylko nie dać się odspawać od stołka. Jak to mówił Dyzma:" byle tylko pół roku wytrzymać".
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
22 gru 2009, 07:40
Pinero
Jak to mówił Dyzma:" byle tylko pół roku wytrzymać".
doskonały ten tekst
22 gru 2009, 17:58
Polokokta
Pinero
Jak to mówił Dyzma:" byle tylko pół roku wytrzymać".
doskonały ten tekst
no tym razem to gdzie Dyzmie do MF ?
23 gru 2009, 08:41
Mam taką cichą nadzieję, że MF wreszcie pokaże klasę i miernoty, które nie przeszły konkursów nie powołają na naczelników. Wstyd by było by taka miernota miała zarządzać ludźmi o wiele od siebie mądrzejszymi. Chyba, że ma być głupie zarządzanie. Dla dobrej atmosfery tych ludzi bym już odstawił na lepsze czasy. Niestety tak jest z egzaminami. Panie i Panowie odpadliście i nie łudźcie sobie nadziei. Te karty nie były dla Was. Chyba, że znów zadziała polityka i dla dobra kolegi z partii zrobi się.... Takie słuchy też krążą.