Albo jakieś transparenty lub opony na wypadek gdyby pod KPRM była akurat jakaś pikieta...
Pomidory
24 lis 2009, 06:12
Postępowanie kwalifikacyjne
Ivka
Albo jakieś transparenty lub opony na wypadek gdyby pod KPRM była akurat jakaś pikieta...
Pomidory
Ja biorę ze sobą jajka...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
24 lis 2009, 07:04
Nadir
Ivka
Pomidory
Ale oba ?
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
24 lis 2009, 17:32
Badman
Nadir
Ale oba ?
Nie. Wszystkie trzy
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
25 lis 2009, 07:24
Nadir
Badman
Ale oba ?
Nie. Wszystkie trzy
A ja to nawet więcej...
25 lis 2009, 08:02
Żarty żartami, ale oby rzeczywiście nikt podczas naszej wiekopomnej chwili nie zaczął czymś rzucać...
25 lis 2009, 22:06
Hej, to jak w końcu z uznawaniem certyfikatu TELC B2 z angielskiego? Będzie honorowany czy nie? Zaczynam mieć "nerwa"
25 lis 2009, 22:09
_Joanna_
Hej, to jak w końcu z uznawaniem certyfikatu TELC B2 z angielskiego? Będzie honorowany czy nie? Zaczynam mieć "nerwa"
Póki co jest honorowany. Ale jak Kargul z Pawlakiem zmienią Konstytucję , to wtedy nie gwarantuję
25 lis 2009, 22:11
Miłego mianowania dzisiaj. Napiszcie potem jak było. Ile żarcia? Czy tylko ciasteczka czy coś więcej bo nie wiem ile kanapek brać No i kto sciskał dłoń czy szef służby czy może sam Wielki Donek i ile wszystko trwało.
26 lis 2009, 11:28
Właśnie wróciiłam z uroczystości, premier się nie pojawił, był Sławomir Brodziński i pan Arabski z KPRM. Poczęstunek był w postaci ciasteczek, kawy i herbaty; przy rejestracji podpisaliśmy Slubowanie i otrzymaliśmy Akty Mianowania, później osoby z najlepszymi wynikami odbierały akty od Szefa SC, wszystko trwało 40 minut teraz oblewanie we własnym zakresie
26 lis 2009, 13:52
A było coś w stylu "Nieście teraz kaganek oświaty wśród braci skarbowej i bądźcie przykładem etyki, etc. etc."? No cóż, i tak osobiście przyjdzie się przekonać jutro...
26 lis 2009, 17:39
Vater
A było coś w stylu "Nieście teraz kaganek oświaty wśród braci skarbowej i bądźcie przykładem etyki, etc. etc."? No cóż, i tak osobiście przyjdzie się przekonać jutro...
To do zobaczenia jutro w Warszawie
26 lis 2009, 22:02
Właśnie wróciłam z mianowania, Uroczystość trwała 15 minut ( bez komentarza). Uważam jednak że możemy być z siebie bardzo dumni na 28 osób, które najlepiej zdały egzamin 27 to skarbowcy.
27 lis 2009, 16:09
gosia1980
Właśnie wróciłam z mianowania, Uroczystość trwała 15 minut ( bez komentarza). Uważam jednak że możemy być z siebie bardzo dumni na 28 osób, które najlepiej zdały egzamin 27 to skarbowcy.
No i sama widzisz, że najwyższy czas nas zlikwidować jako bandę tępych nieudaczników.
Gratulacje dla wszystkich zaprzysiężonych
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.