jestem ciekaw jak tam z frekwencją? z tego co wiem to w tym roku tak jakoś spadła, jakby zapał się wypalił
no i może tym razem dadzą normalne pytania na egz, czego sobie i wszystkim życzę w dniu zmiany czasu.
24 paź 2009, 20:59
Egzamin na iks-a
proszę o udostepnienie pytań lub podanie innego sposobu na zdanie egzaminu: mararkad@autograf.pl 7 grudnia zanotuję drugie podejście, jeśli grypa mnie nie dopadnie, ale w głowie mętlik.
17 lis 2009, 10:58
Egzamin na iks-a
Wielka prośba do zdających w grudniu br. Wiadomo, że nie sposób zapamiętać wszystkich pytań na egzaminie. Pytań już nie 30 lecz 60, do tego stres. Stąd moja prośba, żeby osoby zdające wkrótce egzamin zadeklarowały się na forum, że zapamiętają pytania z konkretnych tematów. Gdyby ktoś obiecał, że postara się zapamiętać pytania np. z Ordynacji, ktoś inny, że z uks, itd. Zamierzam zdawać w terminie wiosennym i Wasze wskazówki mogą mi bardzo pomóc. Liczę na odzew i z góry dzięki. Pozdrawiam i powodzenia na egzaminie życzę.
23 lis 2009, 22:15
Egzamin na iks-a
Co taka cisza ostatnio? Wszyscy się uczą? Słyszałam pogłoski,że egzamin ma być bardzo łatwy
05 gru 2009, 21:28
Egzamin na iks-a
Eee... raczej zdający mądrzejsi
05 gru 2009, 21:56
Egzamin na iks-a
też słyszałem, że ma byc łatwiej ale definicję pojęcia "łatwości" znają tylko nasze orły z MF
06 gru 2009, 05:10
Egzamin na iks-a
I członkowie rodziny.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
06 gru 2009, 05:23
Egzamin na iks-a
co się boicie tego egzaminu przecież wiadomo nie od dziś, że nieważne kto ile punktów zdobył, ważne kto zdał egzamin.
06 gru 2009, 09:42
Egzamin na iks-a
zuziabp
Co taka cisza ostatnio? Wszyscy się uczą? Słyszałam pogłoski,że egzamin ma być bardzo łatwy
Definicja łatwości jest względna - to co dla jednego łatwe, często dla wielu bywa trudne. "Oczywista oczywistość" - cytując genialnego klasyka:)
06 gru 2009, 13:16
Egzamin na iks-a
Byłem, napisałem, wyszedłem....
07 gru 2009, 13:24
Egzamin na iks-a
GrahamM
Wyszedłeś - ale cz na swoje?
Jakie były pytanka? Normalne czy jak zwykle? Gratuluję odwagi - wszystkim zdającym bez względu na wynik.
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
07 gru 2009, 18:42
Egzamin na iks-a
GrahamM
Jak ochłoniesz to daj jakieś info o pytankach jakie Ci się trafiły. Z góry dzięki.
07 gru 2009, 18:48
Egzamin na iks-a
Witam, czy ktoś już ochłonął po egzaminie i może podać jakieś pytanka z dnia dzisiejszego ?
07 gru 2009, 20:28
Egzamin na iks-a
Pracuję nad pytaniami, może mi się jeszcze jakieś przyśnią:)