Te marne dodatki specjalne to obraza ucziwych pracowników urzędów. Ale czego się można bylo spodziewać po tym skorumpowanym rządzie Tuska. Gdyby nie poprzedni rząd PIS -u , to Tusk już dawno by nam je zabrał. A to okrojenie dodatków do 45zł brutto , to jest zwyczajne zlodziejstwo! Mam nadzieję,że ten rząd długo już nie pociągnie!!!
06 lis 2009, 22:05
Dodatki specjalne
47 zł brutto. "Zasiłek specjalny", a nie dodatek. Siara więcej dawał swojej Gabrysi "na waciki". A w przyszłym roku i tego nie będzie
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
06 lis 2009, 23:29
Dodatki specjalne
Poznań 30 zł na ręke z groszami za m-c z wyrównaniem od stycznia.....
10 lis 2009, 06:55
Dodatki specjalne
Przasnysz: 31 netto z wyrównaniem od stycznia ...
____________________________________ Ważne, aby mąż był syty, a żona miała pracę ...
10 lis 2009, 07:15
Dodatki specjalne
śląskie - 45zł brutto z wyrównaniem od stycznia
lepsze to niż nic - ale nie OTAKE Polskę walczyliśmy
____________________________________ Trzeba tak się modlić, jakby cała praca była bezużyteczna i tak pracować, jakby wszystkie modlitwy były na nic.
10 lis 2009, 07:26
Dodatki specjalne
należy się na chljeb, małako i kaszanku, a co nadto jest - od burżuazyjnego imperializmu pochodzi. Nu, inteligenty za biurkami powinni mieć znacznie mniej niż pracujący w trudzie i znoju, tj. raboczyj narod, do którego nawiązuje przecież hymn wielkiego CCCP-a. Dalej pokutuje taki sposób myślenia.
10 lis 2009, 08:26
Dodatki specjalne
Optymisto skąd ty się wyrwałeś? Dzięki Bogu, nie jesteśmy w CCCP! Gdy jedni ślęczeli nad książkami, to ci co teraz "kopią łopatami" świetnie się bawili, więc niech teraz żyją miłymi wspomnieniami ( z całym szacunkiem dla pracujących fizycznie).
10 lis 2009, 16:01
Dodatki specjalne
tomajak
93,00zł x 10 m-cy = 930,00zł. To mało???? Ile dla Ciebie było by dużo??? 9.300,00zł????
Może jeszcze pomnożymy przez lata lub dekady?
____________________________________ Kto pracuje w KAS, ten się w cyrku nie śmieje
10 lis 2009, 16:55
Dodatki specjalne
Pomorskie , żalosne 47 zł brutto
10 lis 2009, 20:26
Dodatki specjalne
gaagaaz
Optymisto skąd ty się wyrwałeś? Dzięki Bogu, nie jesteśmy w CCCP! Gdy jedni ślęczeli nad książkami, to ci co teraz "kopią łopatami" świetnie się bawili, więc niech teraz żyją miłymi wspomnieniami ( z całym szacunkiem dla pracujących fizycznie).
Optymista - moim zdaniem - sobie kpił. Czyli mówiąc wprost "robił sobie jaja", a Ty to wziąłeś na poważne?
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
10 lis 2009, 20:33
Dodatki specjalne
W Pomorskim dokładnie gdzie już wypłacili dodatki?
11 lis 2009, 09:36
Dodatki specjalne
Badman
gaagaaz
Optymista - moim zdaniem - sobie kpił. Czyli mówiąc wprost "robił sobie jaja", a Ty to wziąłeś na poważne?
Ja też to wzięłam (podkreślam: wzięłam) z dużym humorem!!!
11 lis 2009, 09:49
Dodatki specjalne
koziolek
A to okrojenie dodatków do 45zł brutto , to jest zwyczajne złodziejstwo!
Iwona123
Poznań 30 zł na rękę z groszami
expert77
śląskie - 45zł brutto
Możecie się czuć bogaczami. U nas okroili jeszcze na miejscu i wyszło po 24zł z groszami na rękę.
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
11 lis 2009, 10:54
Dodatki specjalne
Badman
gaagaaz
Musi gaagaaz skołowaciał od nadmiaru gotówki.
____________________________________ Osiem lat podstawówki, cztery liceum, potem pięć - bite! - studiów, dyplom z wyróżnieniem, dwadzieścia lat praktyki, i oto mi płacą, jakby ktoś dał mi w mordę