Teraz jest 10 wrz 2025, 22:46

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Postępowanie kwalifikacyjne
norrpl                    

Podobno ktoś pisał, że odbierają mianowanie z rąk szefa sc.

Odbierają mianowanie z rąk szefa sc? Znaczy ci czwartkowi?!
:mur:

A ja mam na piątek <_<

09 lis 2009, 20:52
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Nadir                    

norrpl                    

A ja mam na piątek <_<

Serdecznie ci współczuję. Mam nadzieję, że znajdziesz inną okazję aby mu zdrowo przyp... (w moim imieniu też mu dop...). Tymczasem chwila relaksu przy  :piwo:  i świat będzie ładniejszy  ;)

09 lis 2009, 21:09
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA10 lut 2008, 11:48

POSTY        91
rękoczyny mogłby zostać uznane za czyn niegodny postawy urzędnika :) Człowiek jeszcze nie dostał pierwszego dodatku a już by mu zabrali :)

09 lis 2009, 21:48
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA29 mar 2009, 15:47

POSTY        17
Hm... Ja też mam na piątek i też w pierwszej piećdziesiątce się nie zmieściłam (na szczęście! ;) ). To może rzeczywiście ekspresowo pójdzie i o przyzwoitej porze będę w domu? Nie miałabym nic przeciwko  :)

09 lis 2009, 22:01
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
obiku                    

Hm... Ja też mam na piątek i też w pierwszej pięćdziesiątce się nie zmieściłam (na szczęście! ;)

I na szczęście!
Bo słyszałem, że w piątek sam Prezes Rady Ministrów ma nam udzielać ślubu!!!  :piwo:

09 lis 2009, 22:41
Znawca

REJESTRACJA05 cze 2007, 13:39

POSTY        250
Nadir                    

Bo słyszałem, że w piątek sam Prezes Rady Ministrów ma nam udzielać ślubu!!!  :piwo:

A zatem należy się spodziewać, że wygłosi znaną formułę: "Jeśli ktoś zna powody, dla których Ci tu obecni nie mogą ... ślubować, niech powie teraz lub zamilknie na wieki ..."  :zeby:

10 lis 2009, 08:29
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 06:51

POSTY        36
Pytałam kumpla jak wygląda ta "ceremonia"
Powiedział, że w 2007 r. ta "rejestracja" polegała na odbiorze aktu mianowania. Póżniej jak był jeszcze czas to raczył się smakołykami z udostępnionego cateringu (zapomniałam zapytać o napoje wyskokowe  :D ) W dalszej kolejności następowała część kulminacyjna tj. "i ślubuję ci .....". Po tej akcji można dalej było korzystać z gościnności szefa KPRM lub wiać szybko na pociąg do domu.

A'prpos pociągu - może ktoś tak jak ja będzie się wybierał tym IC, który wyjeżdża z Katowic o 7.00 i jest chętny do podziału kosztów jazdy taxi na al. ujadowskie? Dodatek dodatkiem a na prezenty świąteczne i tak braknie więc trzeba kombinować ;)
Chętnych proszę o pozostawienie info na prv.

10 lis 2009, 09:33
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA26 mar 2009, 20:18

POSTY        42
Nadir                    

norrpl                    

A ja mam na piątek <_<

Ja mam w czwartek, ale w pierwszej 50 nie jestem. To chyba jeszcze jakoś inaczej podzielili.

10 lis 2009, 10:12
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA21 maja 2009, 19:03

POSTY        266

Dodatek dodatkiem a na prezenty świąteczne i tak braknie więc trzeba kombinować

Bardzo mnie ciekawi, ile z tego dodatku i dodatkowego urlopu pozostanie nam po nowelizacji ustawy o SC tj. od stycznia 2010... ;)

10 lis 2009, 10:23
Znawca

REJESTRACJA20 kwi 2008, 16:59

POSTY        252
leoncjo                    

W dalszej kolejności następowała część kulminacyjna tj. "i ślubuję ci .....".

A wszyscy ślubują razem czy każdy indywidualnie?  ;)  Poza tym zastanawiam się czy osoba towarzysząca/prywatny fotograf będzie wpuszczona na salę...

10 lis 2009, 10:33
Znawca

REJESTRACJA11 mar 2008, 16:49

POSTY        161
Ivka                    

Bardzo mnie ciekawi, ile z tego dodatku i dodatkowego urlopu pozostanie nam po nowelizacji ustawy o SC tj. od stycznia 2010... ;)

Wysokość dodatku zależy od mnożnika i kwoty bazowej, a te w przyszłym roku nie zmienią się (mnożnik dla 4 lub 5 najniższych stopni służbowych). Ustawa o SC mówi tylko, że dodatek się należy i raczej tego nie zmienią. A dodatkowy urlop mogą zabierać :P

Niech ktoś z miejscowych napisze jak najsprawniej dojechać komunikacją miejską z Centralnego do siedziby KPRM.

10 lis 2009, 10:55
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA27 lis 2007, 10:15

POSTY        29
Ja jestem w pierwszej dziesiątce, a mam na piątek 27 - więc nie chodzi o liczbę punktów (biorąc pod uwagę posty innych w tej sprawie).
Może województwami - ja jestem z warmińsko-mazurskiego - końcówka alfabetu no i kod GUS-owski 28

10 lis 2009, 11:16
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA26 mar 2009, 20:18

POSTY        42
wielblad                    

Niech ktoś z miejscowych napisze jak najsprawniej dojechać komunikacją miejską z Centralnego do siedziby KPRM.

To chyba najlepiej 502, 514 lub 525 (mają pętlę przy samym dworcu) do placu Na Rozdrożu i dalej kawałek dojść Belwederską wzdłuż Ogrodu Botanicznego (KPRM będzie po prawej stronie).
http://www.ztm.waw.pl/rozklady.php?u=514/TP-ZOL.HTM&c=76&d=2009-11-09&r=60&l=1

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Ostatnio edytowano 10 lis 2009, 11:33 przez Jet, łącznie edytowano 2 razy

10 lis 2009, 11:18
Zaawansowany

REJESTRACJA19 cze 2009, 21:36

POSTY        43
tak punkty nie mają znaczenia, ja jestem w 50-dziesiątce i mam piątek. I wszyscy z urzędu mają w Piątek. A cą tu i kobiety mężczyźni, powyżej poniżej 50-dziesiątki. Więc urzędami. A województwo Podlaskie. Bo chyba że kryterium jest że w piątek przystojni i ładne bo wszyscy te kryteria spełniamy i temu może w piątek?

10 lis 2009, 11:27
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 840  Następna strona