Dzwoniłam do KPRM w ubiegłym tygodniu, dowiedziałam się, że stosowne informacje mają przyjść do urzędów. Padło też hasło, żeby się na grudzień nastawiać...
Na grudzień, powiadasz?! A jak wyznaczą np. sobotę 12 grudnia, a ja zaplanowałem 12 dni dodatkowego urlopu od 7 grudnia
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
21 paź 2009, 20:32
Postępowanie kwalifikacyjne
A czy nie było mowy, iż mianowanie będzie 1 grudnia ?
22 paź 2009, 07:34
Niby było, ale 1 grudnia to jest wtorek. Nie sądzę aby robili to w środku tygodnia...
22 paź 2009, 10:38
pablo8019
Niby było, ale 1 grudnia to jest wtorek. Nie sądzę aby robili to w środku tygodnia...
Mianowanie będzie z datą 1 grudnia, a samo ślubowanie i wręczenie aktów może być później. Zawsze było w srodku tygodnia a nigdy w sobotę.
22 paź 2009, 10:49
Witam Dostałem e-mail na moje zapytanie. Uroczystość odbędzie się w 2 połowie listopada.
22 paź 2009, 12:01
Ale rozumiem, że dodatek dostaniemy dopiero w grudniu?
22 paź 2009, 12:14
A można się jakoś wypisać z tej "uroczystości"?
22 paź 2009, 12:38
GrahamM
Musisz ślubować, więc ewentualnie umów sie na osobisty termin
22 paź 2009, 13:05
kaczorek16
GrahamM
Musisz ślubować, więc ewentualnie umów sie na osobisty termin
Mogę im rotę faksem wysłać
22 paź 2009, 13:38
Skoro już ustaliliśmy, że jednak jedziemy na mianowanie , pytanie w kwestii formalnej: poprosicie o wyjazd służbowy, czy bez szemrania wypiszecie wniosek urlopowy i na własny koszt do Warszawy dojedziecie?
22 paź 2009, 16:05
GrahamM
Jak będzie taki bajzel jak zwykle, to podpisujesz papier, że ślubowałeś, dostajesz kwitek i metalowy znaczek za ok. 2 zeta, później
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
22 paź 2009, 17:59
nic za darmo !
supersaper
Jak będzie taki bajzel jak zwykle, to podpisujesz papier, że ślubowałeś, dostajesz kwitek i metalowy znaczek za ok. 2 zeta, później
Ale za znaczek płacić nie trzeba, co?...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
22 paź 2009, 21:10
nic za darmo !
Nadir
supersaper
Ale za znaczek płacić nie trzeba, co?...
Nie no Nadir - chcesz doprowadzić państwo do bankructwa?
23 paź 2009, 06:27
Co do kwestii wyjadu to nie będę się krępować i poproszę o wyjazd służbowy. Inni pracownicy, którzy uzyskali wcześniej mianowanie bez problemu to załatwili, więc mam nadzieje, że i tym razem nie będzie inaczej. Poza tym szkoda mi mojego urlopu bo jako pracownikowi z krótkim stażem nawet na ten dodatkowy się w tym roku nie załapię.