IS w Gdańsku znajduje się przy ul. Długiej, a spis US z województwa pomorskiego - http://mofnet.gov.pl/dokument.php?const ... 6&id=12223 -TAK,wszystko jasne gdzie znajduje sie IS, ale pare postow wstecz napisane ze w pomorskim wypłacili-pytnie Gdzie? czy w IS ?badz w jakim US?.
15 paź 2009, 18:32
3% nagrody kwartalne
w p-niu w niektórych us cos sie chyba dzieje ale tylko niektórych moim cisza, powalająco jest za to kwota dodatku plotka krąży że 20zł na ręke mega fajnieeeeeee...
15 paź 2009, 18:56
3% nagrody kwartalne
taxman
Pomorskie znajduje się dokładnie na północy Polski (na mapie jest "u góry") - pomiędzy województwami zachodniopomorskim, a warmińsko-mazurskim! Pozdrawiam!
Dziękuję serdecznie na odpowiedź!
15 paź 2009, 19:18
3% nagrody kwartalne
Na Śląsku w niektórych urzędach już wypłacili, a u mnie będą w poniedziałek
15 paź 2009, 19:23
3% nagrody kwartalne
Oczywistym jest, że moje 2 ostatnie posty to taki żart sytuacyjny - bo cóż innego nam zostało?! W UKS cisza!
15 paź 2009, 20:36
3% nagrody kwartalne
taxman
Oczywistym jest, że moje 2 ostatnie posty to taki żart sytuacyjny - bo cóż innego nam zostało?! W UKS cisza!
Cisza?? Ja tam słyszę o ograniczeniach, oszczędnościach, zwiększaniu zamordyzmu itp. O kasie (jakiejkolwiek) faktycznie cisza
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
16 paź 2009, 07:15
3% nagrody kwartalne
supersaper
Cisza?? Ja tam słyszę o ograniczeniach, oszczędnościach, zwiększaniu zamordyzmu itp. O kasie (jakiejkolwiek) faktycznie cisza
Nieeee.. w Sejmie głośno o kasie..przecież pOSŁOM należą się podwyżki 400zł to skąd Państwo ma mieć na nasze premie???
16 paź 2009, 09:41
3% nagrody kwartalne
taxman
Nie cisza tylko aż wrze, że jakaś kasa będzie!!
16 paź 2009, 13:50
3% nagrody kwartalne
W Katowicach wypłacono premie w połowie tygodnia!!!
16 paź 2009, 15:38
3% nagrody kwartalne
NIPani
supersaper
Nieeee.. w Sejmie głośno o kasie..przecież pOSŁOM należą się podwyżki 400zł to skąd Państwo ma mieć na nasze premie???
Fakt - przepraszam. Jest mi niezmiernie głupio oczekiwać realizacji obowiązującego prawa gdy pOSŁOWIE w potrzebie
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
16 paź 2009, 16:44
3% nagrody kwartalne
ale tylko w jednym z katowickich U.S. wypłacono a u nas CISZAAA nikt nic nie wie !!! a to dziwne bo: jedna izba, jedno województwo, jedno miasto, a i tak państwo w państwie!!!
16 paź 2009, 18:27
3% nagrody kwartalne
WIELKOPOLSKA -dzielą kase
16 paź 2009, 18:29
3% nagrody kwartalne
hmm WLKP jest duża :), u nas mają być ale pod koniec listopada :( u nas tzn Poznań!!!