Małżeństwo w łóżku: - Patrz, stanął mi! - To dawaj, przysuń sie do mnie szybko.... - Ciszej, żeby nie poznał cię po glosie!
U dentysty. - Co by mi pan radził zrobić przy moich żółtych zębach? - Hmmm... założyć brązowy krawat?
Autobus wycieczkowy zbliża się do granicy. - Piwo! Sikanie! - po raz któryś z rzędu rozochoceni pasażerowie zmuszają kierowcę do zatrzymania. Po dłuższej chwili, gdy już zajęli miejsca, kierowca pyta głośno: - Czy kogoś brakuje?... Cisza. Po przekroczeniu granicy do kierowcy podchodzi mężczyzna i mówi lekko bełkocząc: - Nie ma mojej żony... - No przecież - wścieka się kierowca - pytałem, czy kogoś nie brakuje! Na to facet: - Ale mnie jej nie brakuje, tylko mówię, że jej nie ma...
16 wrz 2009, 08:32
Pośmiejmy się
Czym różni się penis od żarówki ????
Niczym!!! Jedno i drugie można zastąpić świecą ....
16 wrz 2009, 13:50
Pośmiejmy się
Odstresuj się...
Jeśli miałeś dzisiaj stresujący dzień, mam dla Ciebie technikę relaksacyjną, zalecaną we wszystkich najnowszych testach psychologicznych.
Najlepsze, że to działa.
1) Wyobraź sobie, że stoisz obok cichego strumienia, pośród skalistych zboczy. 2) Ptaszki miło i spokojnie śpiewają, leniwie unosząc się w górskim powietrzu. 3) Nikt nie wie o Twojej tajnej kryjówce. 4) Jesteś całkowicie chroniony przed ciągle pędzącym światem. 5) Kojące dźwięki małego wodospadu przepełniają Cię błogostanem. 6) Woda jest krystalicznie przejrzysta. 7) Wyraźnie widzisz twarz osoby, którą przytrzymujesz pod wodą.
Widzisz? Już się uśmiechasz.
16 wrz 2009, 17:51
Pośmiejmy się
Pewien mężczyzna przechadzał się nad oceanem w Kalifornii i znalazł na plaży starą lampę. Podniósł ją, potarł - a z jej wnętrza wyskoczył dżin. Olśniewająco piękny duch powiedział: - Dziękuję ci, dobry panie, że uwolniłeś mnie z tej lampy. Wypowiedz jakiekolwiek życzenie, a ja je spełnię. Mężczyzna zastanowił się przez chwilę i rzekł: - Zawsze chciałem pojechać na Hawaje, ale boję się latać. Na statku cierpię okropnie na chorobę morską. Czy mógłbyś zbudować autostradę od mojego nadmorskiego domu aż na Hawaje? Dżin się roześmiał. - To nie możliwe. Pomyśl tylko o problemach technicznych. Jak mam zbudować podpory sięgające dna Oceanu Spokojnego? Jakże olbrzymie ilości stali i betonu pochłonęłaby taka budowa, jakże wielkim wyzwaniem byłaby pod względem logistycznym. Wypowiedz inne życzenie. Mężczyzna zamyślił się i w końcu powiedział: - Moja żona uważa, że jestem mało wrażliwy. Pomóż mi naprawdę zrozumieć kobiety. Dlaczego płaczą, kiedy są szczęśliwe? Dlaczego tak często i bez widocznego powodu zmienia się ich nastrój. Spraw, abym dobrze rozumiał kobiety. Dżin spojrzał na mężczyznę i powiedział: - Ta autostrada... to mają być cztery pasy ruchu, czy może wystarczą ci dwa?
Na pustym jeszcze placu budowy brygadzista staje przed robotnikami i mówi: - Panowie rozpoczynamy i pamiętajcie: budujemy solidnie, bez fuszerki, bez wynoszenia na lewo materiałów. Budujemy najlepiej jak umiemy, bo budujemy dla siebie. - A co to będzie? - pyta się jeden z robotników. - Miejska Izba Wytrzeźwień.
Premier Pawlak na Forum Ekonomicznym w Krynicy (nie wiadomo czy to wypowiedź w imieniu własnym czy rządu):
"Wspomniał o przyjętej wczoraj przez rząd propozycji zmian systemu podatkowego tak, by pracodawca wypełniał PIT za pracowników, jeśli ma on jedno źródło dochodów do opodatkowania. Ten pomysł wzbudził sprzeciw przedsiębiorców. - Ale równie dobrze może to robić urząd skarbowy, który ma gotowe systemy informatyczne - dodał Pawlak."
I konkurs: które systemy miał na myśli Pan Waldek Co Się Nie Boi? Stawiam na windowsowskiego Notatnika.
To proste - chodzi o kontrolę podatkową od 01.01. do 30.04. patrol interwencyjny 24h/dobę.
68-letni pracownik Mc Donalds został nagrodzony za swoją pracę. Po pół wieku wykonywania obowiązków zawodowych korporacja nagrodziła go koszulką.
My dostaliśmy długopisy. Teraz wiemy, że po to aby pisać CV w urzędach pracy...
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
19 wrz 2009, 07:26
Pośmiejmy się
Dlaczego kot jest podobny do faceta? 1. Wrzeszczy kiedy jest głodny. 2. Zawsze pcha się do łóżka. 3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry. 4. Kiedy ktoś go pogłaszcze - zaraz domaga się więcej. 5. Lubi ocierać się o twoją przyjaciółkę. 6. Nie lubi obcinania pazurów. 7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety. 8. Ciężko przemówić mu do rozumu. 9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa. 10. Nie sprząta po sobie. 11. Wpycha nos do każdego garnka. 12. Nie wyjaśnia dlaczego zniknął na cały dzień. 13. Cały czas by spał.
Czemu blondynka cieszy się, że ułożyła układankę puzzle w 4 miesiące? - Ponieważ na pudełku napisano: "Od 2 do 5 lat"!
Dziecko pyta swoją matkę Indiankę: - Mamo, dlaczego mój brat nazywa się Ryczący Jeleń? - Bo jak się rodził, to nieopodal stał jeleń i ryczał. - A dlaczego moja siostra nazywa się Wschodzące Słoneczko? - Bo jak się rodziła, to słońce wschodziło. - A mamo.... - Oj cicho już bądź, Pęknięta Gumo!
19 wrz 2009, 08:40
Pośmiejmy się
Przyszedł facet do burdelu - Dzień dobry, chcialbym zamówić sobie panienkę. - Proszę, tu jest cennik - mowi burdelmama. - Ale ja nie mam tyle pieniędzy... - Niech pan pokaże ile ma. - ... - Uuuu, za tą forse to żadnej panienki pan nie dostanie, jedynie może być pan Marian - No jak ma być to niech będzie - odparl facet. Zeszli do kotlowni, do palacza Mariana - Panie Marianie, klient do pana! Pan Marian odstawil wiadro z węglem, szufle, zdjąl spodnie i wypiął się w strone klienta. Klient spojrzał z niesmakiem na brudnego tlustego i zarośniętego Mariana, próbuje się do niego dobrać, ale nie bardzo wie jak. Mówi więc: - Ty, może byś mi pomógł? Na co Marian odwrócił głowę, wypluł papierosa, zatrzepotał rzęsami i powiedział ochrypłym basem: - KOCHAM CIĘ...
Wchodzi młody chłopak do baru: - Barman! 6 piw. - Aż 6? Świętujesz coś? - Tak. Właśnie trafił mi się pierwszy lodzik w życiu. - No to gratuluję, dam Ci siódme piwo na koszt firmy. - Nie, dzięki. Jak 6 piw nie zabije tego smaku, to siódme też nie...
Koło łowieckie po udanym polowaniu zorganizowało sobie raut. Po paru głębszych towarzystwo zorganizowało konkurs. Zawodnicy mieli z zawiązanymi oczami rozpoznać łupy i zgadnąć jak je ustrzelono. Podchodzi pierwszy. Maca, maca: - Sarna, zastrzelona śrutówką. Brawa, zgadł. Drugi. Maca, maca: - Dzik, raniony dwururką. Brawa, również zgadł. Idzie trzeci. Jednak nadmiar alkoholu zrobił już z nim swoje i łowczy przewrócił się tak niefortunnie, że jego ręce zabłądziły pod spódnicę córki gajowego. Bynajmniej tym nie speszony kontynuuje swoje oględziny i w końcu stwierdza: - Jeż... zaciukany saperką.
21 wrz 2009, 04:37
Pośmiejmy się
Facet podchodzi do kolegi pyta: - Zgadzasz się na udział w seksie zbiorowym? - A kto w nim bierze udział? - Ja, ty i twoja żona. - Nie, nie zgadzam się. - No to cię skreślam z listy..
21 wrz 2009, 12:15
Pośmiejmy się
- Czy ten zegarek dobrze chodzi? - Nie, trzeba go nosić.
22 wrz 2009, 16:58
Pośmiejmy się
to sie nazywa prawdziwy facet
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
22 wrz 2009, 19:21
Pośmiejmy się
"Mocno pijany Borys Jelcyn stoi przed Białym Domem w Waszyngtonie w samych majtkach. Chce zamówić taksówkę, bo ma ochotę jechać po pizzę. To nie kadr z filmu komediowego, ale fragment amerykańskiej historii. Tą i inne rewelacje ujawnił bowiem Bill Clinton historykowi Taylorowi Branchowi, który na podstawie wypowiedzi Clintona napisał książkę ujawniającą sekrety jego prezydentury - podaje "US Today".
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
22 wrz 2009, 19:36
Pośmiejmy się
to też jest prawdziwy facet
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
22 wrz 2009, 20:17
Pośmiejmy się
Naukowcom udało się skrzyżować złotą rybkę z rekinem - spełnia trzy ostatnie życzenia.