Urzędy Skarbowe+Celne=czystka; stąd ta stagnacja. Poczekajmy do kwietnia, na pewno będą zmiany...
Ostatnio edytowano 14 sty 2007, 13:21 przez Bigpit, łącznie edytowano 1 raz
13 sty 2007, 21:36
sonieczka
Chodzi o to, że koledzy się w Nowym Roku z lekka zagolopowali i zamiast otworzyć nowy topik, to ni z gruszki ni z pietruszki rozpoczęli rozprawy na temat literatury.
Wiecej luzu... spoko chłopaki i dziewczyny tyż.
PS. Są problemy URL - nie wiem, co się dzieje; mogłam napisać posta tylko z cytatem, innej możliwości nie było oraz czasami w ciągu kilku ostatnich dni nie można było otworzyć strony. Piszę tutaj o tym, bo to była dzisiaj jedyna szansa jak na razie, więc korzystam, bo drugiej mogę nie mieć.
Chyba coś "majstrujesz" przy cytowaniu postów, bo cytowany cytat nie jest cytatem.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 14 sty 2007, 13:22 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
13 sty 2007, 21:42
Sorki, chyba niezbyt dokładnie napisałam, ale na innym topie nie mogłam odpowiedzieć z cytatem i jedynie nowa wiadomość wtedy tylko przeszła i tylko w tym topie.
____________________________________ myślę więc jestem
Ostatnio edytowano 16 sty 2007, 13:24 przez sonieczka, łącznie edytowano 1 raz
14 sty 2007, 19:07
Wracając do tematu czystek proponuję lekturę dzisiejszego wydania "Dziennika wschodniego" na temat planowanej rewolucji w Izbie Skarbowej w Lublinie.
W załączeniu link: <a href="http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070118/AKTUALNOSCI/70117051/-1/archiwum" target="_blank">Dziennik wschodni 18.01.2007</a>
Ostatnio edytowano 18 sty 2007, 21:37 przez Peper, łącznie edytowano 1 raz
18 sty 2007, 10:46
Nie bardzo rozumiem te oszczędności... Odwołani kierownicy tj. 17 przez 3 m-ce będą na starych poborach + nowi.
Ostatnio edytowano 18 sty 2007, 21:38 przez renia, łącznie edytowano 1 raz
18 sty 2007, 16:57
renia
Nie bardzo rozumiem te oszczędności... Odwołani kierownicy tj. 17 przez 3 m-ce będą na starych poborach + nowi.
Z pewnością nowy dyrektor da sobie radę sam. Nie będzie przecież akceptować tego, co podsuną mu do podpisu ludzie "ze starego układu". A nowych powoła dopiero po upływie okresu wypowiedzenia starym kierownikom i już oszczędności gotowe.
Ostatnio edytowano 18 sty 2007, 21:38 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
Uprzejmie informuję, że zgodnie z decyzją Ministra Finansów:
z dniem 31 stycznia 2007 r.
Pani Władysława Cholewa - zgodnie ze złożonym przez siebie wnioskiem - została odwołana ze stanowiska Naczelnika Urzędu Skarbowego w Kłobucku
Pani Jadwidze Chrząstek - utraciło moc udzielone upoważnienie do pełnienia obowiązków Naczelnika Drugiego Urzędu Skarbowego w Gliwicach.
z dniem 1 lutego 2007 r.
Pani Beata Barzak - została wyznaczona do pełnienia obowiązków Naczelnika Urzędu Skarbowego w Kłobucku
Pan Sławomir Owczarczuk - został wyznaczony do pełnienia obowiązków Naczelnika Drugiego Urzędu Skarbowego w Gliwicach
Na oryginale podpisała p.o. Dyrektora Izby Skarbowej mgr Teresa Zejma <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
http://www.isnet.katowice.pl/IS/is.htm
____________________________________ always look on the bright side of life
01 lut 2007, 09:57
1sty
Bezprawnie odwołany Naczelnik US Biłgoraj prawomocnie przywrócony na stanowisko! Teraz zacznie się cała seria.
To teraz dwóch naczelników będzie? Bo jest pewnie już jeden p.o. na stanowisku...
____________________________________ Doświadczenie uczy, że doświadczenie niczego nie uczy" Giovanni Guareschi
Ostatnio edytowano 04 lut 2007, 20:27 przez babula, łącznie edytowano 1 raz
01 lut 2007, 17:47
Po Biłgoraju będą następni, ciekawe tylko, który naczelnik jest ważniejszy: ten po czy ten przywrócony przez sąd?
Ostatnio edytowano 04 lut 2007, 20:31 przez mazurek, łącznie edytowano 1 raz
02 lut 2007, 11:25
Czy to prawda, że nie ma już pani Naczelnik z Otwocka? Czy powołano kogoś?
Ostatnio edytowano 04 lut 2007, 20:33 przez walek, łącznie edytowano 1 raz
02 lut 2007, 18:07
Walek
Czy to prawda, że nie ma już pani Naczelnik z Otwocka? Czy powołano kogoś?
:wacko: Nie ma jej, ale nie dlatego, że ktoś ją odwołał, tylko poszła na emeryturę.
Ostatnio edytowano 04 lut 2007, 20:33 przez cyperuss, łącznie edytowano 1 raz
02 lut 2007, 19:41
Sąd Okręgowy w Zamościu orzekł, że odwołanie Naczelnika US w Biłgoraju sprzeczne było z obowiązującym prawem i przywrócił go na dotychczasowe stanowisko. Sąd ogłosił ten wyrok dnia 31 stycznia 2007 r. i jest prawomocny, czyli musi być wykonany. Jest to jednocześnie dowód na to, że dla politycznych celów obecna władza nagminnie łamie prawo, także pracy.
Ostatnio edytowano 04 lut 2007, 20:11 przez andoria, łącznie edytowano 1 raz