Z okazji Dnia Skarbowca proszę o nieusuwanie tego wpisu....
31 lip 2009, 13:02
Święto Skarbowca
Rozkoszna
A nas mogą w DUPĘ pocałować !!! Z okazji Dnia Skarbowca proszę o nieusuwanie tego wpisu....
Ha,ha....Rozkoszna ale mnie rozbawiłaś! Naprawdę jesteś rozkoszna
31 lip 2009, 13:22
Święto Skarbowca
HA HA Brawo Rozkoszna- mnie po ciężkim dniu pracy też rozbawiłaś
31 lip 2009, 14:54
Święto Skarbowca
A ja dopiero teraz zorientowałam się, że właśnie kończy się ten WIELKI DZIEŃ. W pracy; dzień jak każdy inny!
31 lip 2009, 19:53
Święto Skarbowca
Yennefer
A nas zwolniono dzisz tej okazji do domu o 13. Zaraz spadamy! Więc miłego dnia skarbowca.
Nam tez powiedzieli, że możemy wyjść wcześniej. Większość została. Zamiast 2 godzin ekstra wolnego mogli dać 2 tys. Eh, marzenia....
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
31 lip 2009, 20:17
Święto Skarbowca
Mój bezpośredni przełożony życzył nam wspaniałego popołudnia w dniu naszego święta i nie było wcześniejszego wyjścia do domu...
31 lip 2009, 23:19
Święto Skarbowca
Yennefer
A nas zwolniono dzisz tej okazji do domu o 13. Zaraz spadamy! Więc miłego dnia skarbowca.
a u mnie praca była do 15:30 - święto odczułem poprzez mniejszą ilość klientów. Coś mi się widzi że te zwolnienia, mniejsza ilość spraw to jedna z podstaw do powiedzenia przez MF, iż "kłania się redukcja o te sławetne 10%"
01 sie 2009, 12:41
Święto Skarbowca
Yennefer
A nas zwolniono dzisz tej okazji do domu o 13.
Nas też (co prawda nie wszyscy skorzystali). Zastanawiam się tylko ilu podatników pomstowało potem pod zamkniętymi drzwiami wyrażając swoje opinie co myślą na temat Święta Skarbowca...
01 sie 2009, 13:35
Święto Skarbowca
U nas Szefostwo nawet "pocałujcie mnie w " nie powiedziało. Ani słówka o naszym świątku. Większość pracowników to chyba nawet nie wiedziała, że można by sobie poświętować
01 sie 2009, 18:48
Święto Skarbowca
Ciekawe co wymyślą za rok?
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
02 sie 2009, 13:13
Święto Skarbowca
Pytanie, co to będzie za 10 lat? Wiekowa rocznica, to się na pewno MF postara.
02 sie 2009, 18:42
Święto Skarbowca
Oj, będzie się działo: ekstra premie podzielą sprawiedliwie .... między siebie
02 sie 2009, 19:09
Święto Skarbowca
iwciata1
Oj, będzie się działo: ekstra premie podzielą sprawiedliwie .... między siebie
Po 100 euro na 100-lecie skarbowości.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
02 sie 2009, 21:21
Święto Skarbowca
Pomarzyć dobra rzecz
____________________________________ Całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji. A.S. Narrenturn Cicho, cicho (...). To nie demony, nie diabły... Gorzej. To ludzie. A. S. Wieża jaskółki