gratuluje wszystkim szczęśliwcom, mnie niestety nie poszło z umiejętności czym jestem zaskoczona bo po tej części egzaminu byłam w dobrym nastroju,
23 lip 2009, 19:35
Postępowanie kwalifikacyjne
Ziarenkomaku
jolka123
promyczek ja Cię pocieszę próbowałam drugi raz oto moje wyniki wiedza 58 niestety predyspozycje kierownicze 38 za to pierwszy test umiejętności 50 nic tylko ugryść się w no właśnie mi też się wydaje że minimalne punkty to 60 30 i 30 a nie 61 31 i 31
jesteś w błędzie właśnie 61 31 31
Ale dlaczego jest w błędzie?
23 lip 2009, 20:03
normalna loteria
zuza1
Gratuluje wszystkim szczęśliwcom, mnie niestety nie poszło z umiejętności czym jestem zaskoczona bo po tej części egzaminu byłam w dobrym nastroju,
Co prawda "mi się udało", ale też jestem zdziwiony (a nawet lekko zszokowany) małą ilością punktów z I testu - umiejętności. Po teście byłem radosny jak szczygiełek: oby tylko tak dalej, a tu masz! Tabelki, tabliczki Ravena wydawały mi się zrobione poprawnie. Klas miałem 16 na 21. Poprawność zdań - OK. Liczyłem na 80-90% (parę błędów zrobiłem przy A ma się do B), a tu poniżej 70... Może byłem zbyt pewny siebie?! Co do testu "predyspozycji" to chyba normalna loteria! Kto wie która odpowiedź jest lepsza: "urlop wolę spędzać na plaży niż w lesie" czy "urlop wolę spędzać w lesie niż na plaży"?
Tragedia jeśli ktoś ma 80% z testu wiedzy i 80% z testu umiejętności, a z testu "predyspozycji" zabrakło mu 2-3 punktów.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
23 lip 2009, 20:21
W tym wszystkim najmilej wspominać będę te spotkania na forum. Byliście dla mnie ogromnym wsparciem i za to dziękuję. Mam nadzieję, że z niektórymi spotkam się na tym forum za rok.
23 lip 2009, 20:37
normalna loteria
Nadir
Co prawda "mi się udało", ale też jestem zdziwiony (a nawet lekko zszokowany) małą ilością punktów z I testu - umiejętności.
Może pomylili koperty z nazwiskami, albo maszyna sprawdzająca tabelki się rozkalibrowała... Najważniejsze, że zdałeś
23 lip 2009, 20:43
Każdy kto uzyskał 171,24 pkt. lub więcej jest jednym z tych farciarzy (lub pechowców - jak kto woli), którzy uścisną rękę SSC. Gratulacje
O matko . To znaczy ilu będzie tych farciarzy?
23 lip 2009, 20:44
GrahamM
Ziarenkomaku
jolka123
promyczek ja Cię pocieszę próbowałam drugi raz oto moje wyniki wiedza 58 niestety predyspozycje kierownicze 38 za to pierwszy test umiejętności 50 nic tylko ugryść się w no właśnie mi też się wydaje że minimalne punkty to 60 30 i 30 a nie 61 31 i 31
jesteś w błędzie właśnie 61 31 31
Ale dlaczego jest w błędzie?
Cześć!!! A jeśli ktoś nie zdał, to skąd wiadomo, ile miał punktów??? Mnie do tej pory nic nie przyszło na skrzynkę Z punktacją, a nie jestem w grupie zdanych!
23 lip 2009, 20:52
Ja jeszcze chciałam parę słów na temat minimalnej liczby punktów potrzebnych do zdania i polemiki jaka się na ten temat wywiązała. Moim zdaniem to ani 60,30,30, ani 61,31,31. Jak widzicie niektóre części egzaminu oceniane były w ułamkach ( test umiejętności ). W rozporządzeniu jest napisane, że trzeba mieć ponad 60,30,30 pktów, czyli moim zdaniem nawet gdyby to miało być 30,01 pkt. to jest wystarczającą punktacją do pozytywnego zaliczenia egzaminu
Ostatnio edytowano 23 lip 2009, 21:08 przez Ivka, łącznie edytowano 1 raz
23 lip 2009, 21:07
Beata123
Mnie do tej pory nic nie przyszło na skrzynkę Z punktacją, a nie jestem w grupie zdanych!
Może nie zdążyli jeszcze wysłać wszystkich maili
tornado
50 najlepszych (w tym roku 51?). O ile nic nie zmienią.
23 lip 2009, 21:07
wielblad
tornado
50 najlepszych (w tym roku 51?). O ile nic nie zmienią.
O matko, znowu stres Trzeba się pozytywnie nastawić do znaczącego uścisku dłoni...
Ostatnio edytowano 23 lip 2009, 21:52 przez mmm, łącznie edytowano 1 raz
23 lip 2009, 21:46
skąd wiadomo, że 50 najlepszych to 171 pktów?
23 lip 2009, 21:52
Przerobiona tabela z "rankingiem" w załączniku. Tabelkę przerabiałam sama, z ciekawości jak mi poszło. Wrzucam pdf jeszcze
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Ostatnio edytowano 23 lip 2009, 22:09 przez mmm, łącznie edytowano 2 razy
23 lip 2009, 21:55
Bardzo dziękuję za dostęp, ale nie mogę otworzyć tego pliku, niestety. Może w pracy się uda. Chodzi o dostęp do tabeli z rankingiem Można tę tabelę zobaczyć gdzieś na stronie?
Jeszcze jedno - dzięki wielbłądowi się wzruszyłam, przypomniał mi moje reakcje po egzaminie ... Zobaczyłam siebie na liście rankingowej Ogromnie dziękuję mmm za trud, który sobie zadałaś. Będę zasypiać spokojnie, po euforii dzisiejszego dnia. Osiągnęłam rewelacyjnie niemożliwy wynik
Ostatnio edytowano 27 lip 2009, 11:07 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
literówki
23 lip 2009, 22:03
norrpl
bardzo dziękuję za dostęp, ale nie mogę otworzyć tego pliku, niestety. Może w pracy się uda
chodzi o dostęp do tabeli z rankingiem
można tę tabelę zobaczyć gdzieś na stronie?
Wkleiłam Ci treść pliku do PW. Wygląda gorzej niż w Excelu, ale jakoś jest.