piąty raz próbowałam i oto wynik:umiejętności-31,28; wiedza-57; predyzpozycje-38
nawet nie wyobrażacie, jak to BOLI
23 lip 2009, 14:08
Postępowanie kwalifikacyjne
Mi też przysłali moje wyniki. Brakło mi 1,08 z testu umiejętności. Reszta powyżej limitów
23 lip 2009, 14:08
Gratulacje dla tych co byli, podjęli trud, spróbowali i nie poddadzą się. Wielkie uznanie dla tych, którym trud się opłacił i są już w naszym gronie. Na pozostałych czekamy, my brać urzędnicza. Czas na jakieś zgrupowanie w miłym miejscu wszystkich urzędników! Ot, taki pomysł.
____________________________________ Zajadły
23 lip 2009, 14:09
Gdzie można znaleźć wyniki
promyczek
Gdzie można znaleźć wyniki wszystkich, którzy przystąpili do egzaminu?
Każdy ma dostać maila ze swoim wynikiem. Poza tym można zalogować się na stronie tam, gdzie dokonywałaś zgłoszenia do postępowania, i tam też powinien być Twój wynik.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
23 lip 2009, 14:16
toga
Dostałem przed chwilą dokładne wyniki: 50/60/36
Może warto się odwołać i poszukać tego brakującego punktu?
23 lip 2009, 14:21
Dzięki Nadirku, już otrzymałam maila
23 lip 2009, 14:26
A dlaczego na liście są tylko osoby, które uzyskały więcej niż 60% punktów?
OSTATECZNE WYNIKI POSTĘPOWANIA KWALIFIKACYJNEGO DLA PRACOWNIKÓW SŁUŻBY CYWILNEJ UBIEGAJĄCYCH SIĘ O MIANOWANIE W SŁUŻBIE CYWILNEJ W ROKU 2009 (dotyczy osób, które łącznie spełniły następujące warunki: uzyskały więcej niż 60 punktów ze sprawdzianu wiedzy, więcej niż 30 punktów ze sprawdzianu umiejętności i więcej niż 30 punktów ze sprawdzianu predyspozycji kierowniczych)
Zgodnie z par. 12 rozporządzenia Prezesa rady Ministrów z dnia 24 stycznia 2007 minimalne liczby punktów, o których mowa w art. 22 ust. 7 ustawy, wynoszą: 1) 60 punktów ze sprawdziany wiedzy, 2) 30 punktów ze sprawdzianu umiejętności 3) 30 punktów ze sprawdziany predyspozycji kierowniczych.
A może nie mam racji?
23 lip 2009, 14:28
Ufffff, wielki sukces Gratulacje dla wszystkich i podziękowania za pytania i wskazówki, które się tutaj pojawiały. I mam nadzieję, że spotkanie którego nie było w czasie egzaminu uda się zorganizować na mianowaniu
23 lip 2009, 14:29
promyczek
piąty raz próbowałam i oto wynik:umiejętności-31,28; wiedza-57; predyzpozycje-38 nawet nie wyobrażacie, jak to BOLI
karola80
Mi też przysłali moje wyniki. Brakło mi 1,08 z testu umiejętności. Reszta powyżej limitów
Wyobrażamy sobie Bo co innego kiedy brakuje 10 czy więcej punktów, a co innego kiedy jednego, głupiego jednego, punktu. A takich osób jest na pewno wiele. Myślę, że zawsze warto się odwoływać. Nawet komisja egzaminacyjna (o komputerze nie wspominam) bywa omylna.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
23 lip 2009, 14:38
Wcześniej napisałam ze brakło mi 1,08 punkta, ale pomyślałam,że jednak chyba mniej skoro trzeba mieś powyżej 30 pkt., a ja miałam z umiejętności 29,92,
23 lip 2009, 14:39
promyczek ja Cię pocieszę próbowałam drugi raz oto moje wyniki wiedza 58 niestety predyspozycje kierownicze 38 za to pierwszy test umiejętności 50 nic tylko ugryść się w
Dodano: 23 Lip 2009 01:49 pm
no właśnie mi też się wydaje że minimalne punkty to 60 30 i 30 a nie 61 31 i 31
23 lip 2009, 14:41
karola80
to witam w klubie mnie tyle samo zabrakło z umiejętności...a inne wyniki 77/47...załamka...ciekawe czy odwołaniem coś by zyskał...
23 lip 2009, 15:02
też pomyślałam o odwołaniu
23 lip 2009, 15:03
promyczek
Gdzie można znaleźć wyniki wszystkich, którzy przystąpili do egzaminu?
Sprawdź skrzynkę pocztową. O 14:15 dostałem maila od KSAP:
Szanowny/a Panie/Pani, Uprzejmie informujemy, że ukończył Pan/Pani (...) postępowanie kwalifikacyjne dla pracowników służby cywilnej ubiegających się o mianowanie w 2009 roku z wynikiem pozytywnym Uzyskał Pan/Pani następujące wyniki: (...)
Postępowanie kwalifikacyjne w służbie cywilnej Krajowa Szkoła Administracji Publicznej tel. 48 (0) 22 825-12-81 do 89