Gratuluję wszystkim, którzy zdali i łączę się z tymi, którym nie udało się P.S. To mój piaty raz...
23 lip 2009, 12:50
Postępowanie kwalifikacyjne
Nic nie kombinowałam, blondynki mają zawsze szczęście Gratuluje wszystkim szczęściarzom, spotkamy się w Wawie na piwku. Kilku osobom się należy za zamieszczanie materiałów do nauki, bez tego nie byłoby takich wyników
23 lip 2009, 12:52
Ivka
Z wrażenia zapomniałam - GRATULACJE DLA WSZYSTKICH KTÓRYM SIĘ UDAŁO!!!
A ja mam wrażenie, że wszyscy, którzy udzielali się na forum - zdali.
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH KTÓRZY... MIELI SZCZĘŚCIE!
I RADA DLA TYCH KTÓRYM GO ZABRAKŁO: jesteście, dzięki zdobytemu doświadczeniu, w lepszej sytuacji od tych, którzy nie próbowali. Do następnego postępowania jest jeszcze aż cały rok na przygotowanie się. Życzę więc Wam tego szczęścia za rok
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
23 lip 2009, 12:57
Gratuluję wszystkim i dziekuję za zamieszczanie materiałów. Pomogło
23 lip 2009, 13:07
Gdzie można znaleźć wyniki wszystkich, którzy przystąpili do egzaminu?
23 lip 2009, 13:09
zdałam, nieprawdopodobne wszystkim bardzo dziękuję za pomoc
23 lip 2009, 13:10
Zdałam 86/44/50
Dzięki za to forum, które było dla mnie jedynym źródłem wiedzy o egzaminie. Szczególnie mocno dziękuję ASIOCE za jej cenne rady doświadczonego uczestnika postępowania kwalifikacyjnego oraz NADIROWI za bezinteresowną pomoc dla potencjalnych konkurentów. Fajnie, że są tacy ludzie.
23 lip 2009, 13:12
Z wrażenia zapomniałam napisać, że żadne kursy przygotowawcze oprócz tego tutejszego nie są potrzebne. Za to dzięki temu co się działo w tym wątku jechałam na egzamin wiedząc mniej więcej czego się spodziewać. Dzięki wielkie wszystkim szlachetnym duszom za dzielenie się swoją wiedzą!
23 lip 2009, 13:29
Gratuluje wszystkim, którzy zdali mnie szczęście nie dopisało ... i to już drugi raz.... czuję sie jak głąb
23 lip 2009, 13:45
Udało się Dzięki za wszelkie info, dobre rady i słowa zachęty Postaram się odwdzięczyć tym samym za rok kandydatom, którym się nie powiodło.
I chętnie się przyłączę do świętowania z tymi, z którymi spotkam się w Warszawie Pozdrawiam
23 lip 2009, 13:47
No to i ja się też pochwalę - do przodu. A z takich relacji na gorąco - faktycznie w teście umiejętności nie wszystko trzeba mieć. Mam 100% ale raczej nie wszystko miałem dobrze - zwłaszcza poprawianie zdań. Predyspozycji to niby 43 punkty i nie zaznaczyłem 3 ostatnich pytań, i tego się tu obawiałem. Czyli żeby zdać, widać nie trzeba ich koniecznie zaznaczyć. Ale może za to obniżają o ilość punktów? Tak więc do zdających za rok: ZAZNACZCIE JE, bo po co się martwić czy ma to wpływ? A wiedza jak to wiedza, obstawiałem ok. 80. Jest 82, więc ok.