następny tydzień ma być podobno "sądnym tygodniem"
Nastepny tydzień jest pierwszym tygodniem wakacji, a jak na razie nic nowego się nie przewiduje.
Ostatno każdy tydzień jest "sądnym tygodniem" .... i nic z tego nie wynika, a czas płynie ....
19 cze 2009, 20:45
Znamy zasady wyboru nowych NUSów, znamy wyniki
nowy DIS raczej jest fachowcem ale sprzeciwu nie toleruje. I takich dobiera sobie pracowników. A w Kakowie w sumie to będzie go brakowało.
20 cze 2009, 08:25
Nova
Czy ten pan jest może na tych zdjęciach?
By żyło się lepiej "kolegom" Jeszcze poklepanie po plecach by się przydało
20 cze 2009, 11:18
slyszałem że już po roku pracy w urzędzie został zastępcą naczelnika a dlatego tak póżno bo jest po technicznych studiach i robił podyplomowe. A czy to prawda-mam nadzieję że to tylko plotki chociaż w skarbowości wszystko możliwe.
20 cze 2009, 18:45
Jest absolwentem Akademii Górniczo - Hutniczej w Krakowie, ale ukończył też studia podyplomowe na SGH i zdał egzamin na u.s.c.
20 cze 2009, 19:50
onzi
slyszałem że już po roku pracy w urzędzie został zastępcą naczelnika a dlatego tak póżno bo jest po technicznych studiach i robił podyplomowe. A czy to prawda-mam nadzieję że to tylko plotki chociaż w skarbowości wszystko możliwe.
Tak, w skarbowości wszystko jest możliwe, jak się uczysz, zdobywasz wiedzę, to i awansować możesz bardzo szybko. Droga do szybkiego awansu (awansu w ogóle) jest zamknięta dla nieuków, plotkarzy i podobnych im popierdułek.
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
20 cze 2009, 20:37
Kiedy ta lista co przeszli i zostali już Naczelnikami?
20 cze 2009, 21:39
Dzięcioł
Jest absolwentem Akademii Górniczo - Hutniczej w Krakowie, ale ukończył też studia podyplomowe na SGH i zdał egzamin na u.s.c.
A czy ktoś wie który wydział na AGH ? Może studiowaliśmy razem ?
20 cze 2009, 21:49
April
Nova
Czy ten pan jest może na tych zdjęciach?
21 cze 2009, 15:36
tak obok Henia na drugim zdjęciu
21 cze 2009, 20:35
meloman
Dzięcioł
A czy ktoś wie który wydział na AGH ? Może studiowaliśmy razem ?
Dlaczego skarbowość jest tak pociągająca dla znawców odlewnictwa? Więc, jeśli pytasz jaki to wydział AGH, to Odlewnictwo. Bliskie prawu i ekonomii a podatkom przede wszystkim. Najważniejsze, że wychowankowie komuny mają się dobrze.
22 cze 2009, 13:47
Ładne zdjęcie. A ten miły Pan w sweterku co trzyma w dłoni? Portfel? Dlaczego?
22 cze 2009, 14:23
portfel w dłoni - hi hi , może to jakaś sugestia zgodna z kawałem.
przyjeżdza wysokiej rangi urzędnik z moskwy do naszego kraju i na lotnisku witają go władze. Nasz przedstawiciel macha z daleka reką wysoko podniesioną z lewej na prawo i odwrotnie w duchu myśląc "nic nie damy" a z samolotu wysiadający zaciska obie dłonie podnosi do góry, potrząsa nimi i w duchy mysli "wyciśniemy".