Wszyscy powinni się zapoznać z Uchwałą Rady Polityki Pieniężnej na 2009 rok.
09 cze 2009, 16:57
Postępowanie kwalifikacyjne
Magdus... Zapoznać się powinni piszesz... W celu, że niby co? Że Ci którzy chcą zdawać? Czy też ci którzy chcą zdawać w przyszłym roku? Czy wszyscy w sensie WSZYSCY? Może jakaś podpowiedź maleńka...
____________________________________ Dobrze wiedzieć, że Ci na górze... to tacy sami durnie jak Ci na dole... tylko siedzą wyżej...
09 cze 2009, 17:01
Fatality
Magdus... Zapoznać się powinni piszesz... W celu, że niby co? Że Ci którzy chcą zdawać? Czy też ci którzy chca zdawać w przyszłym roku? Czy wszyscy w sensie WSZYSCY? Może jakaś podpowiedź maleńka...
Zapoznać się powinni Ci kórzy będą zdawać w tym roku. A w przyszym to może z uchwalą na 2010 r.
09 cze 2009, 17:06
Wszyscy powinni się zapoznać z Uchwalą Rady Polityki Pieniężnej na 2009 rok.
To może by tak jakiegoś linka, albo co
09 cze 2009, 17:19
I właściwie to o którą uchwałe tej Rady Ci chodzi?
____________________________________ Dobrze wiedzieć, że Ci na górze... to tacy sami durnie jak Ci na dole... tylko siedzą wyżej...
09 cze 2009, 18:43
A może o założenia polityki pieniężnej na rok 2009 ?
09 cze 2009, 18:52
Ivka
To może by tak jakiegoś linka, albo co
Te które wyszukują google są płatne
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
10 cze 2009, 07:22
Nadir
Ivka
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
10 cze 2009, 07:41
I kolejne kilkanaście stron do przeczytania...
10 cze 2009, 07:57
pablo8019
I kolejne kilkanaście stron do przeczytania...
Do zapamiętania!... Do zapamiętania!..
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
10 cze 2009, 08:26
Ale przynajmniej jest to proza, którą całkiem przyjemnie się czyta. A nie artykuły i paragrafy, od których już mi się niedobrze robi...
Dzięki!
10 cze 2009, 09:08
biurwa1
Ale przynajmniej jest to proza, którą całkiem przyjemnie się czyta. A nie artykuły i paragrafy, od których już mi się niedobrze robi...
Wolę poezję. Ładniej brzmi i zapamiętuje się łatwiej
10 cze 2009, 15:45
Ivka
I co z tego, że będę miał 95% z testu psychologicznego, jak tylko 55% z wiedzy?!
Nie wiem, czy śledziliście ten wątek od 1-szej strony, ale w zeszłym roku jeden z kandydatów miał: 60 pkt z wiedzy 42 z umiejętności 40 z predyspozycji kierowniczych To dopiero jest ból!
A ja miałam w tamtym roku 70 pkt z wiedzy, bardzo dobrze mi poszło z predyspozycji kierowniczych, a ze sprawdzianu umiejętności zabrakło mi... aż 0,5 punktu i nie zdałam. Może dlatego mi nie poszło ze sprawdzianu umiejętnosci (głównie z tabelek), że jestem blondynką?
10 cze 2009, 18:40
Beata123
... Może dlatego mi nie poszło ze sprawdzianu umiejętnosci (głównie z tabelek), że jestem blondynką?