Teraz jest 06 wrz 2025, 13:37

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 173 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Następna strona
Likwidacja OZ Izb Skarbowych 
Autor Treść postu
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA25 wrz 2006, 06:21

POSTY        201
Post Likwidacja OZ Izb Skarbowych
Data jest pewna. Los OZ IS raczej przesądzony. Zdecydowanie cyt. "...o Rzesz...kurna Tutaj będzie organizacyjna zmiana - jedni awansują drudzy spadną..."

04 cze 2009, 12:01
Znawca

REJESTRACJA23 paź 2006, 14:43

POSTY        252
tributarius                    

Data jest pewna. Los OZ IS raczej przesądzony. Zdecydowanie cyt. "...o Rzesz...kurna Tutaj będzie organizacyjna zmiana - jedni awansują drudzy spadną..."

I jak tam słuchy w OZ i IS, czy ma ktoś wiedzę, czy zapadły jakieś decyzje odnośnie OZ-tów ?
W podkarpackim chodzą słuchy, że ponoć lecimy na zbity pyszczek.

10 cze 2009, 13:21
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA05 cze 2009, 12:50

POSTY        1
Post Likwiacja OZ
Pracuje juz w Izbie Skarbowej 20 lat, po reformie w 1999 r , zostalismy Osrodkiem Zamiejscowym Izby Skarbowej i od tej pory nas rozwiazuja.Mam jeszcze 15 lat do emerytury i  sądze ze jak tak dalej bedzie to sie jej doczekam. :za2: od osrodków

10 cze 2009, 14:04
Site Admin

REJESTRACJA09 maja 2006, 21:23

POSTY        2059

LOKALIZACJARada Krajowej Sekcji Administracji Skarbowej
Myślę, że jednak coś sie zmienia. Chodzi o dbałość o pracowników. Jest z tym coraz gorzej i dlatego pewne decyzje, których wcześniej nie podejmowano z przyczyn nazwijmy to ludzkich, mogą teraz zapaść...
Jako przykład ich racjonalności niech posłuży IS Warszawa. Zlikwidowano stanowiska naczelników wydziałów w OZ tej Izby i powołano na ich miejsce naczelników w centrali (o jednego mniej, niż do tej pory). Na pewno usprawni to działania.

10 cze 2009, 15:22
Zobacz profil WWW
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834
inspektor                    

Zlikwidowano stanowiska naczelników wydziałów w OZ tej Izby i powołano na ich miejsce naczelników w centrali

A jak to działa? Projekty aktów idą e-mailem, czy naczelnicy raz w tygodniu wożą się do OZ-tów?

10 cze 2009, 18:55
Fachowiec

REJESTRACJA16 maja 2006, 21:36

POSTY        2772

LOKALIZACJAz MEKKI
Drago                    

inspektor                    

Zlikwidowano stanowiska naczelników wydziałów w OZ tej Izby i powołano na ich miejsce naczelników w centrali

A jak to działa? Projekty aktów idą e-mailem, czy naczelnicy raz w tygodniu wożą się do OZ-tów?

Virtualne kierownictwo w OZ?  A może to BOTy są ?

10 cze 2009, 20:31
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Drago                    

inspektor                    

Raczej pracownicy jadą do centrali, nawet 2-3 razy dziennie - oszczędności to podstawa!

11 cze 2009, 18:48
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA03 cze 2009, 20:18

POSTY        56
Witajcie. W Koszalinie też się mówi o likwidacji OZ UKS> Nie mówi się za to co pracownikami, który tak jak mnie i koledze z pokoju zostało do emerytury 15 lat lub więcej.Nic nie wiedziałem o przejściu do IS lub US.Co chce tym PO osiągnąć, zmniejszenie kosztów utrzymania UKS? Przecież koledzy ze Szczecina musieliby jeździć samochodami służbowymi na kontrolę w naszą część województwa.To są koszty paliwa, delegacje, przewóz dokumentów do Szczecina. Kompletnie bez sensu. :rolleyes:  :o

11 cze 2009, 20:05
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Piodar14                    

Witajcie. W Koszalinie też się mówi o likwidacji OZ UKS> Nie mówi się za to co pracownikami, który tak jak mnie i koledze z pokoju zostało do emerytury 15 lat lub więcej.Nic nie wiedziałem o przejściu do IS lub US.Co chce tym PO osiągnąć, zmniejszenie kosztów utrzymania UKS? Przecież koledzy ze Szczecina musieliby jeździć samochodami służbowymi na kontrolę w naszą część województwa.To są koszty paliwa, delegacje, przewóz dokumentów do Szczecina. Kompletnie bez sensu. :rolleyes:  :o

A czemu służbowymi? PKS-em nie łaska!

11 cze 2009, 20:23
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA03 cze 2009, 20:18

POSTY        56
Mają 3 samochody służbowe, po pliku rezerwacje, an stronie UKS-u widzę,żę jeżżą po ternie województwa.jaki tam PKS czy PKP o czym tym mówisz! :D  :zly1:

11 cze 2009, 20:42
Zaawansowany

REJESTRACJA30 wrz 2008, 19:47

POSTY        70

LOKALIZACJAz Bazin
Piodar14                    

O ile się nie mylę, to tematem jest likwidacja OZ Izb Skarbowych, a nie UKS-ów.
Faktycznie, parę miesięcy temu pisali o możliwości likwidacji niektórych OZ przy UKS-ach, ale akurat o likwidacji OZ przy UKS Szczecińskim nic nie pisali. Myślę, że na razie możemy spać spokojnie, tzn. pracować "spokojnie". :zeby:

12 sie 2009, 22:53
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:19

POSTY        400
robunio73                    

tributarius                    

I jak tam słuchy w OZ i IS, czy ma ktoś wiedzę, czy zapadły jakieś decyzje odnośnie OZ-tów ?
W podkarpackim chodzą słuchy, że ponoć lecimy na zbity pyszczek.

Słuchy chodzą, tylko daty ciągle brak.

14 sie 2009, 08:35
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA25 cze 2009, 11:29

POSTY        7
no nareszcie jakaś dobra wiadomość od 6 lat o tym się mówi i to trzeba wdrożyć tylko czy ci ludzie z OZ -tów coś potrafią robić na dole czy tylko szukać dziury w całym ja osobiście w to wątpię no zobaczymy

14 sie 2009, 20:29
Znawca

REJESTRACJA21 paź 2006, 14:26

POSTY        247
OZ-ty w sytuacji gdy spadła znacznie ilość odwołań są zbyteczne. Pracowników z OZ-tów winni przenieść do US-ów bowiem tam jest naprawdę dużo pracy. Tylko czy dadzą sobie radę?

14 sie 2009, 22:48
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 173 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Następna strona