Teraz jest 06 wrz 2025, 17:40

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Godziny pracy 
Autor Treść postu
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA19 maja 2009, 16:55

POSTY        6
Post Godziny pracy
Mam pytanie : w jakich godzinach od poniedziałku do piątku pracują US i IS ?
I czy wprowadzono gdzieś godziny pracy: 10,5 godzinne w jednej dobie, a w drugiej 6 godzin?
Po ośmiu godzinach pracy przy tak duzym obiążeniu jestem nieprzytomny (wyczerpany umysłowo) a co będzie po 10 czy 11  :(
A kolejny dzień 6 h.
Myślę, że wpłynie to na gorszą efektywność pracy.
Czy jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi sens propozycji ?

03 cze 2009, 15:09
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA21 maja 2009, 19:03

POSTY        266
Post Godziny pracy
W małopolsce pracują w poniedziałki od 7.30 do 18.00. Cześć osób przychodzi na 10.00 i zostaje na dyzurze do 18.00, pozostali normalnie - 7.30-15.30. Popołudniami podatników nie ma, cisza, spokój i wiatr goni po korytarzach. I mozna w spokoju cos zrobic. Ale za to żal, jak patrzysz za okno, a tam uciekaja ostatnie promyki słoneczka...

03 cze 2009, 15:36
Początkujący
Własny awatar

POSTY        6
Post Godziny pracy
Ivka                    

W małopolsce pracują w poniedziałki od 7.30 do 18.00. Cześć osób przychodzi na 10.00 i zostaje na dyzurze do 18.00, pozostali normalnie - 7.30-15.30. Popołudniami podatników nie ma, cisza, spokój i wiatr goni po korytarzach. I mozna w spokoju cos zrobic. Ale za to żal, jak patrzysz za okno, a tam uciekaja ostatnie promyki słoneczka...

Owszem w cześniej pracowaliśmy po 8 godzin (10-18), a teraz podobno tak byc nie może i ktoś wpadł na pomysł 10 godzinnego dnia pracy w jeden dzień a następnego dnia 6. Jaki w tym sesns. Bo ja sensu szukam. :o

03 cze 2009, 15:51
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Post Godziny pracy
marezu                    

Ivka                    

Owszem w cześniej pracowaliśmy po 8 godzin (10-18), a teraz podobno tak byc nie może i ktoś wpadł na pomysł 10 godzinnego dnia pracy w jeden dzień a następnego dnia 6. Jaki w tym sesns. Bo ja sensu szukam. :o

To zmień pracę  <_<

03 cze 2009, 18:31
Początkujący
Własny awatar

POSTY        6
Post Godziny pracy
supersaper                    

marezu                    

Ivka                    

To zmień pracę  <_<

Jacy jesteście nudni i powtarzalni z tą zmianą pracy.
Zamiast wyjaśnić sens to wkole macieju to samo. I brakuje emotki -ziew.

03 cze 2009, 18:38
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Post Godziny pracy
Sens w tym resorcie poszedł w ślady dinozaurów.

A tak swoją drogą to jestem ciekaw, jak w waszych urzędach jest realizowana zasada pracy do 18-tej? Jak jest rozliczany ten czas pracy?

03 cze 2009, 18:42
Początkujący
Własny awatar

POSTY        6
Post Godziny pracy
http://miasta.gwno.pl/rzeszow/1,34975 ... anoja.html
A kto mi to przetłumczy. Kolejny absurd. Czyli wszyscy będziecie pracować jednego dnia 11h a innego 5. I po co była walka o 8 godzinny dzien pracy. :D

04 cze 2009, 19:41
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA03 cze 2009, 17:32

POSTY        1
Post Godziny pracy
Ciekawe to co piszecie :blink:  To co us będzie zamkiety po 6h  pracy? Następnego dnia przyjdzie wkurzony podatnik :zly1:  i będzie się wyrzywał że "pocałował klamkę". No wspaniamy pomysł  :mur:

04 cze 2009, 19:52
Początkujący
Własny awatar

POSTY        6
Post Godziny pracy
monogol2                    

Ciekawe to co piszecie :blink:  To co us będzie zamkiety po 6h  pracy? Następnego dnia przyjdzie wkurzony podatnik :zly1:  i będzie się wyrzywał że "pocałował klamkę". No wspaniamy pomysł  :mur:

Nie. Będą wyznaczone osoby. Raz ja a raz Ty.  :D

Dodano: Pią Cze 05, 2009 8:37 pm

Skoro i tak nikt nie jest zainteresowany to zaproponuje pomysł.
Zeby nie doginać 11 godzin, proponuję wszystkim aby dyżury zaproponować w piątek. Wtedy ta cholerna doba będzie się zgadzać.  :wysmiewacz:
I wszyscy będą zadowoleni. Pracownicy będą pracować po 8 godzin. A ludzi będą mnieli te swój dyzur. Chociaż z doświadczenia wiem, że po normalnych godzinach urzędowania zjawia się może tylko czasami jedna zbłąkana dusza, która i tak nie wie po co przyszła.
Emotki beznadziejne na tym forum.
Np ta  <_<

04 cze 2009, 20:14
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 9 ]