Teraz jest 06 wrz 2025, 13:35

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Postępowanie kwalifikacyjne
Ivka                    

Lepiej powiedzcie jak przebrnąć przez ten nieszczęsny test wiedzy  :mur:

W tym roku zdobyć doświadczenie, a za rok będzie łatwiej, bo wystarczy z testu wiedzy 35% i  85% z testu psychologicznego  :wacko:
Testu predyspozycji kierowniczych za rok chyba nie będzie :D

02 cze 2009, 20:42
Zaawansowany

REJESTRACJA27 wrz 2007, 22:15

POSTY        56
Nadir                    

Jaka to liczba:

6?  :o

02 cze 2009, 21:15
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
M_x                    

6?  :o

A skąd takie zdziwienie?!
Oczywiście, że 6 !  :lol:
Inna sprawa: dlaczego właśnie "6"?...

02 cze 2009, 21:19
Zaawansowany

POSTY        56
Pytasz czy sprawdzasz?  :D

02 cze 2009, 21:21
Znawca

REJESTRACJA19 maja 2009, 08:33

POSTY        222
Dobra, jak juz wiadomo, że 6 to dajcie jakis klucz to tego kółka bo dostaję oczopląsu. Nie przemawiają do mnie te cyfry.  :mur:

Mam nadzieję, że takich zadań nie ma na teście... <_<

Bieszczadzki UW z Sopotu zrobiłam, ale nie będę wrzucać. Może ktoś się jednak pokusi co by sie pobawić :)

Liczę na jeszcze ;) trzeba potrenować wypełnianie tabelki na czas :)

02 cze 2009, 21:27
Zaawansowany

POSTY        56
No dobra, pomogę oszczędzić twoje oczy.
Na każdym z okręgów, po rozdzieleniu liczb dwucyfrowych, znajduja się cyfry od 0 do 9.
Na zewnętrznym brakuje...oczywiście szósteczki  :brawa:

Muszę cię jeszcze nieco zmartwić - takie zadania się zdarzają, choć jak się pozna schemat, to już później nie są takie trudne.

Powodzenia dla wszystkich podchodzących  :piwo:

02 cze 2009, 21:32
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA21 maja 2009, 19:03

POSTY        266

W tym roku zdobyć doświadczenie, a za rok będzie łatwiej, bo wystarczy z testu wiedzy 35% i 85% z testu psychologicznego  
Testu predyspozycji kierowniczych za rok chyba nie będzie

Nadir, ale w tym roku wystarczy zdać  :mur: , a w przyszłym "odblokują" wszystkie inne języki z rosyjskim włącznie i zdających będzie dużo, dużo więcej. A limit ten sam... I nie wystarczy już zdać. Trzeba będzie dobrze zdać i być w czołówce :mur:

03 cze 2009, 05:14
Znawca

REJESTRACJA20 kwi 2008, 16:59

POSTY        252
Ivka                    

Lepiej powiedzcie jak przebrnąć przez ten nieszczęsny test wiedzy  :mur:

Ja właśnie przebrnąłem przez "pierwsze czytanie" wszystkich ustaw i podobnych im materiałów pisanych połączone z zakreślaniem co ważniejszych fragmentów. Teraz czas na czytanie drugie, celem zapamiętania podkreślonych informacji. Dobrze, że jestem wzrokowcem ;) A co do tabelek... Myślicie, że po przerobieniu iluś tam jest jakaś szansa na to, że podobną trafi się na teście? To chyba albo wychodzi albo nie - na pamięć nie ma co się tego uczyć. Podobnie jak z tymi zadaniami "kierowniczymi". Dlatego jedyną rzeczą, do której się mocno przykładam przy nauce są właśnie materiały na test wiedzy.

03 cze 2009, 12:19
Własny awatar
Ostatnia deska ratunku w tym roku dla osób które zdawały już ze 3 razy i dalej próbują, jak nie zdadzą w tym roku to w następnym będzie chyba trudniej... :P

03 cze 2009, 13:04
Znawca
Własny awatar

POSTY        266

Ja właśnie przebrnąłem przez "pierwsze czytanie" wszystkich ustaw i podobnych im materiałów pisanych połączone z zakreślaniem co ważniejszych fragmentów. Teraz czas na czytanie drugie, celem zapamiętania podkreślonych informacji. Dobrze, że jestem wzrokowcem

Ja właśnie kończę drugie czytanie i ...wiem mniej niż po pierwszym :zly1: Trzeci raz przeczytać ze zrozumieniem nie zdążę, wiec powtórzę jeszcze raz - marnie to widzę :mur:
A tak a propos - co sądzicie o wynikach ostatniego egzaminu na IKSa? Ponoć zdało 5 osób  :wysmiewacz: . Czyżby miało to świadczyć o tym, że brak środków finansowych odbije sie na wynikach egzaminu?. W takim razie nie wróży nam to najlepiej... <_<

03 cze 2009, 14:48
Fachowiec

REJESTRACJA16 maja 2006, 21:36

POSTY        2772

LOKALIZACJAz MEKKI
pachniała                    

Ostatnia deska ratunku w tym roku dla osób które zdawały już ze 3 razy i dalej próbują, jak nie zdadzą w tym roku to w następnym będzie chyba trudniej... :P

Dlaczego trudniej ?  Bo będą zmiany  ustaw czy nie będzie egzaminów ?

03 cze 2009, 18:18
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Ivka                    

pablo8019                    

Ja właśnie przebrnąłem przez "pierwsze czytanie" wszystkich ustaw i podobnych im materiałów pisanych połączone z zakreślaniem co ważniejszych fragmentów. Teraz czas na czytanie drugie, celem zapamiętania podkreślonych informacji.

Ja właśnie kończę drugie czytanie i ...wiem mniej niż po pierwszym :zly1:
Trzeci raz przeczytać ze zrozumieniem nie zdążę, wiec powtórzę jeszcze raz - marnie to widzę :mur:
A tak a propos - co sądzicie o wynikach ostatniego egzaminu na IKSa? Ponoć zdało 5 osób  :wysmiewacz:
Czyżby miało to świadczyć o tym, że brak środków finansowych odbije się na wynikach egzaminu? W takim razie nie wróży nam to najlepiej... <_<

Widzę, że nie tylko ja tak mam... Ale to wszyscy moi znajomi, którzy zdają, to samo mówią.
Za dużo tych informacji do zapamiętania w krótkim czasie. Więc plączą się ze sobą. Tyle tych różnorodnych zagadnień. Głowa mała! Z Ordynacją podatkową czy z ustawami podatkowymi mamy do czynienia od wielu lat i gdyby przyszło do testu ich znajomości, to byłoby ciężko. A tutaj są zagadnienia nowe. No, może poza Konstytucją :D
Ale co tam! W konkursie na stanowiska naczelników urzędów skarbowych wielu poległo, a na egzaminie na stanowisko inspektora kontroli skarbowej był jeszcze większy pogram.
W tej sytuacji "w razie czego" nie będziemy musieli świecić oczami przed naczelnikami, kierownikami i kolegami (koleżankami) w pracy. Prawda?
Ostatecznie za rok też jest egzamin...

03 cze 2009, 18:58
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA10 lut 2008, 11:48

POSTY        91
Witam, a ja z innej beczki. Czy ktoś mógłby polecić jakiś przyzwoity a niedrogi hotel w pobliżu tego centrum egzaminacyjnego? Jestem z drugiego końca Polski i muszę przyjechać do Warszawy na egzamin na dwa dni :( To będzie moje pierwsze podejście ...

03 cze 2009, 20:17
Znawca
Własny awatar

POSTY        266

Widzę, że nie tylko ja tak mam... Ale to wszyscy moi znajomi, którzy zdają, to samo mówią.

Ile razy zatem trzeba to wszystko przeczytac, żeby miec jakie takie pojęcie? :blush:
Co do hotelu, to ja mam zamiar zatrzymać sie w sieci Premiere Class na Targowej ( bodajże ). Pokój ze śniadaniem i lazienką mozna dostać za około 200 zł.

03 cze 2009, 20:59
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 840  Następna strona