Zastanawiam się czy w czasie Światowego Kryzysu Gospodarczego etyczne jest urządzać kolejne Mistrzostwa Polski Skarbowców.
To może w czasie Światowego Kryzysu Gospodarczego nieetyczne jest i pobieranie wynagrodzeń?
Kilmister
Oczywiście, że to nie jest etyczne i dlatego nie jadę! Właściwie to zawsze uważałem to za nieetyczne i nigdy nie jeździłem
Mistrzostwa Polski Skarbowców zawsze uważałeś za nieetyczne?! A na czym ta nieetyczność miałaby polegać?
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
26 maja 2009, 22:02
Igrzyska zamiast chleba
W sumie to co ma piernik do wiatraka. Zawody sportowe to wg mnie dobry pomysł. Chętnie bym na nie pojechał, ale raczej marne szanse. W każdym razie ich organizacja nie powinna wg mnie wywoływać takich kontrowersji. Ponadto podać należy fakty w dyskusji np. jaki jest koszt organizacji imprezy, koszt uczestnictwa w imprezie, kto i jak pokrywa koszty. Wówczas będzie można powiedzieć coś więcej. Pozdrawiam.
27 maja 2009, 07:07
Igrzyska zamiast chleba
hehe, ale śmieszne --- do autora postu - jak nie masz na chleb to idź poproś swojego Szefa żeby ci te 50 zł zamiast na wyjazd dał na papu albo zostaje opcja 2: polecana już na forum
____________________________________ Ni pies ni wydra... to KUNOJEŻ !
27 maja 2009, 13:17
Igrzyska zamiast chleba
HaHaHa... cały rok czekamy na ten wyjazd, żeby się rozerwać i odpocząć, nie myśleć o papierach, nagrodach, 3%ówkach... Ludzie, trzeba żyć, a nie umartwiać się! Każdy skarbowiec, każdy, nawet "młody" ma przyzwoite wynagrodzenie, (patrząc po ludziach z mojego pipidówka), nie ma co narzekać w czasach "dlobalnego kryzysu" Do zobaczenia w dolinie Kościeliskiej
Ostatnio edytowano 27 maja 2009, 15:57 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
literówki
27 maja 2009, 14:17
Igrzyska zamiast chleba
agcies
HaHaHa... cały rok czekamy na ten wyjazd, żeby się rozerwać i odpocząć, nie myśleć o papierach, nagrodach, 3%ówkach... Ludzie, trzeba żyć, a nie umartwiać się! Każdy skarbowiec, każdy, nawet "młody" ma przyzwoite wynagrodzenie, (patrząc po ludziach z mojego pipidówka), nie ma co narzekać w czasach "dlobalnego kryzysu" Do zobaczenia w dolinie Kościeliskiej
Od razu poznać uczestnika spartakiad A każdego, kto nie był jeszcze na takiej (czy innej) imprezie integracyjnej, namawiam do zasmakowania tej atmosfery. Do diabła z kryzysem! Życie jest tylko jedno! No to
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
27 maja 2009, 15:51
Igrzyska zamiast chleba
No i jak spartakiada? Napiszcie proszę, kto wygrał i chociaż w dwóch słowach, czy w ogóle było fajnie.
____________________________________ [...] w duchu poszanowania tak ważnej zdobyczy jaką jest wolność słowa [...]
02 cze 2009, 08:28
Igrzyska zamiast chleba
Camila
No i jak spartakiada? Napiszcie proszę, kto wygrał i chociaż w dwóch słowach, czy w ogóle było fajnie.
Tam było prawie 3000 ludzi. Zawody rozsypane po całym mieście. Marne szanse na spotkania, a szkoda. Generalnie ocena ciut niższa niż Gizycko, ale biorąc pod uwagę frekwencję to i tak wielki szacunek dla Organizatorów. A tak nawiasem na identyfikatorze mam jako organizatora wpisane Fundacja Skarbowości im. Jana Pawła III. Jest coś o czym nie wiem ?
02 cze 2009, 08:52
Igrzyska zamiast chleba
Czy są gdzieś wyniki ? Kto wygrał ?
02 cze 2009, 12:23
Igrzyska zamiast chleba
Przed chwilą sprawdzałam na fundacji skarbowości i nadal nic nie ma. Pełna tajemnica, czeski film. Może wypowie się jakiś uczestnik i poda przynajmniej miejsca na schodkach?
____________________________________ myślę więc jestem
02 cze 2009, 17:11
Igrzyska zamiast chleba
Wygrał US Elbląg, drugie miejsce US Nowy Targ, a trzecie UKS Wrocław.
02 cze 2009, 18:20
Igrzyska zamiast chleba
Już tradycyjnie brak informacji na stronie Fundacji Skarbowości . Igrzyska mniej udane od ubiegłorocznych w Giżycku. Przy bardziej łaskawej aurze może by było lepiej. W sobotę mieliśmy szczęście, że nie padało, a w piątek było za mało parasoli, choć przy odpowiednim przygotowaniu , nawet to nie przeszkadzało. Męczyły na pewno te odległości i chyba lepszym pomysłem byłoby zorganizowanie sobotniej imprezy w tym samym miejscu, co w piątek. Mimo tych drobnych niedogodności wielkie brawa dla Organizatorów. Kolejne Mistrzostwa będą jeszcze większym wyzwaniem.
02 cze 2009, 18:42
Igrzyska zamiast chleba
Koleżanki i koledzy z Zakopanego - udostępnijcie wyniki mistrzostw.
03 cze 2009, 07:59
Igrzyska zamiast chleba
nelson33
Koleżanki i koledzy z Zakopanego - udostępnijcie wyniki mistrzostw.