Dziwnie małe zainteresowanie tym tematem. Wydawało mi się, że informacja o bardzo prawdopodobnej wypłacie nagród za I kwartał wywoła lawinę wpisów. Czyżby pracownicy byli już tak "znieczuleni", że ignorują tę informację? A może są w szoku ?
Bo my prośbę ministerstwa wzięliśmy sobie bardzo do serca....oszczędzamy! Mało tego-jak zabraknie na urzędowanie to będziemy dokładać z własnych kieszeni....a co tam
Trudno wyrażać jakiekolwiek emocje jeśli zablokują wypłatę oszczędności. Czy te "nagrody" wyniosą chociaż 100 zł? Olbrzymi zastrzyk gotówki..., a motywacja
22 maja 2009, 15:51
Re: Nagrody 3% za I kwartał 2009
Giovanna
Trudno wyrażać jakiekolwiek emocje jeśli zablokują wypłatę oszczędności. Czy te "nagrody" wyniosą chociaż 100 zł? Olbrzymi zastrzyk gotówki..., a motywacja
Ja nie mam z tym problemu np.: itd.
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
22 maja 2009, 19:17
Re: Nagrody 3% za I kwartał 2009
Ja, też. Ale jaka równość wsród pracujących skarbowców
22 maja 2009, 20:41
Nagrody 3% za I kwartał 2009
Ja tam nie wierzę w te 3%, już w nic nie wierzę, a pracy też nie ma co szukać jak na razie bo dolina jest na Rynku pracy. Jezu tydzień do wypłaty, a ja nie mam grosza w portfelu
23 maja 2009, 10:43
W Wielkopolsce Wielkie Wspomnienie o "Wkładce". CIsza
23 maja 2009, 17:10
W warm. maz. pewnie coś dostaniemy. Nasza Izba i urzędy uplasowały się na 1. miejscu wg nowych wskaźników w 1. kwartale. Kto jest na chlubnym 2. i 3. miejscu?
24 maja 2009, 13:31
U nas w minionym tygodniu przeszła fala, że może chociaż dodatki wypłacą.... ale tylko fala - powodzi juz nie było. Wszystko ucichło....
24 maja 2009, 15:40
Piszecie o nagrodach i dodatkach...A mnie się wydaje (obym się mylił), że po wyborach nastąpi takie pier..., iż będziemy się modlić, żeby nam całą pensję w terminie wypłacili...
24 maja 2009, 16:06
witajcie ptaszki cwierkają ze mają odwiesic 3 % i te nasze smieszne dodatki takze badzmy dobrej mysli panie i panowie resort MF to resort marzen ehehehehehhe
24 maja 2009, 17:01
Zapomnijcie!!! Żadnej forsy nie będzie... Poszły nowe wytyczne w sprawie oszczędności- dalej, dłużej, mocniej... Nagrody to bujda- kilka POkrak z MF puściło tego bąka, żeby poprawić nastroje przed wyborami...
Też myslę,ze nie będzie żadnej forsy. W przyszłym półroczu szykuje sie fala bankructw w bankach i to będzie przejaw prawdziwego kryzysu jaki dotknie nasz kraj w drugim półroczu tego roku i w pierwszym przyszłego. Zaćiśnijmy więc pasa tak, że oczy wyjdą nam na wierzch, bo szczęściem będą pensje na czas.
24 maja 2009, 22:23
w Warszawie nagrody (ew. premia) włączono do pensji, z wyrównaniem od stycznia br.
24 maja 2009, 23:15
natalie
w Warszawie nagrody (ew. premia) włączono do pensji, z wyrównaniem od stycznia br.
W Warszawie, czyli gdzie US, UKS czy MF?
____________________________________ Fenicjanie wynaleźli pieniądze. Raz - nie sztuka. My musimy ciągle je wynajdywać.
25 maja 2009, 06:25
Miejmy nadzieje że może po tej PIP coś się zmieni , ale na siano na chwilę obecną coś czuję ze nie ma co liczyć