Może konfrontują wyniki z listami członków zarządów organizacji związkowych, których zażądali.
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
16 maja 2009, 19:08
Re: Egzamin na iks-a
komis
Mam pytanie. Czy osoby zdające egzamin otrzymały już wyniki. Czy wiadomo, jak wygląda zdawalność w tym roku .
podobno zdały 4 osoby na podobno 190 zdających
____________________________________ "Ci, którzy mają ideę wciąż w gębie, mają ją zazwyczaj i w pobliskim nosie" - Letz
16 maja 2009, 19:55
ej,a podobno u naszego Wielkiego Brata już wyniki były. Rezultat? 100% negatywny
16 maja 2009, 19:55
I o czym świadczy ten rezultat?
17 maja 2009, 10:04
bisti
komis
Mam pytanie. Czy osoby zdające egzamin otrzymały już wyniki. Czy wiadomo, jak wygląda zdawalność w tym roku .
Tak. Zdały cztery osoby, w tym trzy z Ministerstwa Finansów. Jednak co centrala, to centrala!
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
21 maja 2009, 12:40
inspektor
Tak. Zdały cztery osoby, w tym trzy z Ministerstwa Finansów.
Co świadczy albo o tym, że MF oszczędza na pensjach przyszłych iksów, albo "wygaszaniu" uksu na wzór "oz-tów".
Ile kosztuje egzamin?
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
21 maja 2009, 16:19
inspektor
bisti
komis
Tak. Zdały cztery osoby, w tym trzy z Ministerstwa Finansów. Jednak co centrala, to centrala!
To tylko 3 osoby z Min. Fin. przystąpiło do egzaminu
21 maja 2009, 17:23
inspektor
....... w tym trzy z Ministerstwa Finansów.
to żart? przecież teren aż tak nie odstaje od światłych umysłów z MinFinu, więc o czym to (może) świadczy?
21 maja 2009, 18:55
Wodnik
inspektor
bisti
komis
Ja nie zdawałam. Uważam, że większość przygotowywała się do egzaminu solidnie , ale trema i wysoki profesjonalizm układających pytania powalił zdających. Na wyniki egzaminu może miała wpływ wypowiedź GIKS-a o super inspektorach (herosach), których są dziesiątki w każdym UKS-ie?
Już od kilku lat poziom zdawalności jest bardzooooooooo niski. Czy jest to dobry kierunek? I tak pracujemy na ustawach. A może zróbmy teścik dla układających pytania?
21 maja 2009, 19:01
Raksa
... Już od kilku lat poziom zdawalności jest bardzooooooooo niski. Czy jest to dobry kierunek? I tak pracujemy na ustawach. A może zróbmy teścik dla układających pytania?
A po co? Przecież zdali
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
21 maja 2009, 22:35
A po co ma zdawać więcej osób, skoro jeszcze są tacy co zdali i nie zostali powołani na IKSa, zrobiła się kolejka więc chyba nie jest to obecnie wielki problem. Jakby teraz zdało za dużo osób to kolejka czekających nie rozładowałaby się przez wiele lat...
22 maja 2009, 13:57
pachniała
A po co ma zdawać więcej osób, skoro jeszcze są tacy co zdali i nie zostali powołani na IKSa, zrobiła się kolejka więc chyba nie jest to obecnie wielki problem. Jakby teraz zdało za dużo osób to kolejka czekających nie rozładowałaby się przez wiele lat...
Czy można mówić o kolejce? A może tak Admini POdadzą jaka jest struktura odejść na emeryturę i zwolnień "iks-ów" w kontekście uzupełnień ubytków kadry kontrolnej? Z tego co słyszałem od znajomych to w województwie.... w roku br. na emerytrurę odeszło już 5 "iks-ów", do końca roku odejdzie jeszcze 4, a POwołano 1. W kolejce ze zdanym egzaminem sa tylko 3 osoby.
22 maja 2009, 18:49
Jest kryzys gospodarczy, nie ma kasy na powołania i jest kolejka
22 maja 2009, 19:56
supersaper
Raksa
... Już od kilku lat poziom zdawalności jest bardzooooooooo niski. Czy jest to dobry kierunek? I tak pracujemy na ustawach. A może zróbmy teścik dla układających pytania?
A po co? Przecież zdali
Pytania mieli łatwiejsze. Czas władzy odmienia ludzi, tym bardziej na szczytach.