Teraz jest 06 wrz 2025, 10:32

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 61 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Indywidualny program rozwoju zawodowego urzędnika s.c. 
Autor Treść postu

REJESTRACJA30 paź 2008, 11:45

POSTY        266

LOKALIZACJAza górami, za lasami...
Post Re: Indywidualny program rozwoju zawodowego urzędnika s.c.
Drago                    

16 i zwijamy się domu  :piwo:

To jest jakieś wyjście. Bo ja mam ostatnio inne wizje. Nie bez powodu mam awatar jaki mam. Budzi się we mnie bestia i mimo grzecznej kokardy ogień mi wzbiera w paszczy...
Á propos: gdzie masz smoczą skórkę?

21 maja 2009, 21:32
Zobacz profil ICQ
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
tranqilo                    

Ara2008                    

Znalazłam takie forum: http://www.służba-cywilna.pl/.

To forum wygląda na nieodwiedzane  B)))   Linkuje do kilku biznesów - to taka beczka miodu. Ale może to jakiś urzędnik przypisał do swojego biznesu ?  Powyższy link jest błędny bo zawiera literkę ż.

Znaki narodowe już od lat są obsługiwane przez system DNS. Zobacz np. http://www.ciąża.pl . Litery Ł oraz Ż do adresu dodał automatycznie skrypt forum (w podglądzie edycji oraz linku na pasku przeglądarki brak polskich znaków).
Domena sluzba-cywilna.pl jest zarejestrowana na osobę fizyczą. Może ktoś liczy na ciekawą ofertę przy jej sprzedaży?

21 maja 2009, 22:07
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Studia podyplomowe dla urzędników za 1500zł

Szanowni Państwo,
Jesienią 2011r. z inicjatywy funkcjonariuszy izby celnej w Katowicach udało się nam wynegocjować z Wyższą Szkołą Zarządzania Marketingowego i Języków Obcych w Katowicach uruchomienie 2-semestralnych studiów w temacie „Zarządzenie w jednostkach administracji publicznej” po wyjątkowo atrakcyjnej cenie 1500zł za całość studiów w możliwością rozłożenia płatności na dwie raty. Studia te w zamyśle mają realizować potrzeby pracowników administracji celnej i skarbowej, jednak program złożony z przedmiotów prawnych, zarządczych i finansowych jest odpowiedni także dla osób pracujących w innych urzędach administracji rządowej oraz samorządu.

Zwracam się do Państwa, gdyż po rozesłaniu tej informacji do skarbowców i celników w województwie śląskim zebraliśmy 35 osób chętnych a potrzebujemy jeszcze minimum 5 osób (może być więcej) żeby studia doszły do skutku. Studia mają ruszyć najpóźniej na początku marca, dlatego przedłużony nabór możliwy jest jeszcze tylko do poniedziałku 27.02 (chodzi o zgłoszenie, płatności będzie można dokonać później). Proszę osoby zainteresowane podjęciem takich studiów o kontakt ze mną e-mailowy: jaroslaw.pieniek@kat.mofnet.gov.pl lub telefoniczny 600 310629.
Pragnę podkreślić, że nie jest to komercyjna oferta Uczelni lecz nasza oddolna inicjatywa.
Jarosław Pieniek
Ekspert Służby Celnej
Izba Celna w Katowicach

Informację zamieszczam na prośbę (propozycję) Agnieszki.

26 lut 2012, 12:29
Fachowiec

REJESTRACJA16 maja 2006, 21:36

POSTY        2772

LOKALIZACJAz MEKKI
Myślę,że do podjęcia decyzji przydały by się dodatkowe informacje , które doszły do kard US lub link do strony z tymi informacjami na temat przedmiotów studiów.

27 lut 2012, 00:25
Początkujący

REJESTRACJA18 maja 2009, 08:24

POSTY        4
Dodatkowe informacje.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

27 lut 2012, 08:17
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 61 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5