skoro środki miały być wypłacone w maju, to już napewno byłyby jakieś przecieki a tu
21 maja 2009, 13:50
Re: Nagrody 3% za I kwartał 2009
skarbus83
PODEJRZEWAM ZE O PIENIĄDZACH MOŻEMY ZAPOMIEĆ
Dodano: 21 Maj 2009 12:58 pm
skoro środki miały być wypłacone w maju, to już napewno byłyby jakieś przecieki a tu
Jeżeli tak to się zakończy to faktycznie tylko gdzieś iść i z rozpaczy.
21 maja 2009, 13:58
nasz kolega, który twierdzi ze środki zostaną uwolnione w marcu niech poda nam źródło tych niusów:-)
21 maja 2009, 14:19
w maju nie w marcu, kolega inspektor nie musi podawać źródeł
21 maja 2009, 15:13
normalny
Dziwnie małe zainteresowanie tym tematem. Wydawało mi się, że informacja o bardzo prawdopodobnej wypłacie nagród za I kwartał wywoła lawinę wpisów. Czyżby pracownicy byli już tak "znieczuleni", że ignorują tę informację? A może są w szoku ?
Bo my prośbę ministerstwa wzięliśmy sobie bardzo do serca....oszczędzamy! Mało tego-jak zabraknie na urzędowanie to będziemy dokładać z własnych kieszeni....a co tam
21 maja 2009, 15:22
Sylwiak
Bo my prośbę ministerstwa wzięliśmy sobie bardzo do serca....oszczędzamy! Mało tego-jak zabraknie na urzędowanie to będziemy dokładać z własnych kieszeni....a co tam
Mała errata - pracownicy wielu urzedów już od dawna sponsorowali ministra finansów, tylko na mniejsze kwoty. Zaczynając od słynnych długopisów, które przysługują raz na 5 (10?) lat przez inne materiały biurowe.
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
21 maja 2009, 15:44
Drago
Sylwiak
Mała errata - pracownicy wielu urzedów już od dawna sponsorowali ministra finansów, tylko na mniejsze kwoty. Zaczynając od słynnych długopisów, które przysługują raz na 5 (10?) lat przez inne materiały biurowe.
Min. Fin. zasponsorujemy także dodatkiem specjalnym - jak wieść gmina niesie dodatek nie zostanie wypłacony
21 maja 2009, 17:18
mkeruj
Grover: Kolejna wypowiedź która nie wnosi nic do meritum sprawy i avatar też jakiś kiepski
Tak sądzą tylko specjaliści od światełek w tunelu, którzy z góry zakładają, że w światełka w tunelu nie można nie wierzyć. Ja przyjmuję założenie, że każde światełko w tunelu ma swoje racjonalne wytłumaczenie, np. zbliżający się pociąg, albo zbliżającą się śmierć W nagrodę- nie uwierze jak na koncie nie zobacze, a co do avatara- to zajefajny avatar, zwłaszcza dla kogoś kto ceni Bila i Mende
Załącznik:
Bill&Mandy.JPG
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Grover: Kolejna wypowiedź która nie wnosi nic do meritum sprawy i avatar też jakiś kiepski
Tak sądzą tylko specjaliści od światełek w tunelu, którzy z góry zakładają, że w światełka w tunelu nie można nie wierzyć. Ja przyjmuję założenie, że każde światełko w tunelu ma swoje racjonalne wytłumaczenie, np. zbliżający się pociąg, albo zbliżającą się śmierć W nagrodę- nie uwierze jak na koncie nie zobacze, a co do avatara- to zajefajny avatar, zwłaszcza dla kogoś kto ceni Bila i Mende
Załącznik:
Bill&Mandy.JPG
Pragnę sprostować wcześniejszą wypowiedź , twój avatar jest o.k.( mój też jest sympatyczny-jestem zodiakalnym lwem), życzę ci również wielu nagród (jak również sobie), tylko z tym porównaniem mnie do pewnej osoby to przesadziłeś
____________________________________ Fenicjanie wynaleźli pieniądze. Raz - nie sztuka. My musimy ciągle je wynajdywać.
22 maja 2009, 06:48
?Grover? i ?mkeruj? - takie dyskusje to na PW! Czy u was coś wiadomo o 3%?
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
22 maja 2009, 06:51
w us warszawa cisza
22 maja 2009, 12:59
W centrum Polski również nic nie słychać
22 maja 2009, 13:52
na dolnym śląsku... cóż.. ciemnośc widzę, ciemność
22 maja 2009, 14:12
mkeruj
Grover
mkeruj
Załącznik:
Bill&Mandy.JPG
Pragnę sprostować wcześniejszą wypowiedź , twój avatar jest o.k.( mój też jest sympatyczny-jestem zodiakalnym lwem), życzę ci również wielu nagród (jak również sobie), tylko z tym porównaniem mnie do pewnej osoby to przesadziłeś
obiektywnie na to patrząc to rzeczywiście masz prawo czuć się urażony Sorki, pozdrowionka!
Dodano: 22 Maj 2009 01:58 pm
supersaper
?Grover? i ?mkeruj? - takie dyskusje to na PW! Czy u was coś wiadomo o 3%?
Przecież rozmawiamy o nagrodach z 3% funduszu, a to że nasza dyskusja - w temacie tak przyziemnym jak forsa potrafi wzbić się na wyżyny socjologii i psychologii, tylko pokazuje z jakimi erudytami masz do czynienia... W Lublinie cisza...