Teraz jest 08 wrz 2025, 21:26

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4678 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 335  Następna strona
Pośmiejmy się 
Autor Treść postu
Specjalista

REJESTRACJA30 kwi 2006, 13:31

POSTY        905

LOKALIZACJAUS Polska
Tę informację-artykuł dedykuje pracownikom działów egzekucji, gdzie animozje dotyczące zasad podziału prowizji siegają zenitu.
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Odgryzł koledze ucho i kawałek penisa
53-letni mieszkaniec Świecia na Dolnym Śląsku trafił w ciężkim stanie do szpitala, bo znajomy odgryzł mu ucho i kawałek penisa - czytamy w "Polsce". Odgryzionego kawałka nie znaleziono. Gdyby tak się stało, można było go przyszyć.

Napastnik Wojciech S. pod pretekstem pożyczenia łódki, przyjechał do kolegi i obezwładnił go paralizatorem. Potem go dotkliwie pobił i związał.

Gdy ten się ocknął, zorientował się, że nie ma jednego ucha i prącia. Udało mu się trafić do domu. Rodzina natychmiast odwiozła go do szpitala.

Wojciech S. tłumaczył prokuratorowi, że doszło do przepychanki, więc wyciągnął paralizator i obezwładnił ofiarę. Odgryzł kawałek ucha i poczuł zew krwi. Wtedy ściągnął poszkodowanemu spodnie i odgryzł mu kawałek penisa. - Gdyby znaleziono odgryziony kawałek, to operacja przyszycia części penisa by się powiodła – mówi dr Adam Domanasiewicz ze szpitala w Trzebnicy.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Ostatnio edytowano 07 kwi 2009, 09:47 przez melon, łącznie edytowano 1 raz

07 kwi 2009, 09:46
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA08 gru 2006, 13:01

POSTY        102

LOKALIZACJAStolica Pomorza
Był sobie pewien facet, poniewierany przez wszystkich - żona mu wszystko kazała robić w domu, sprzątać, gotować itp. Dzieci go miały za byle co, szef pomijał w premiach i delegacjach, koledzy go unikali. Kiedyś tak szedł biedaczysko ulicą wieczorem z pracy i zobaczył małą żabkę, tak z bezsilnej złości chciał ja kopnąć. Ale w ostatniej chwili zostawił tę żabkę - czemu ma mieć tak jak ja - pomyślał. Na to żabka:
- Dziękuję Ci dobry człowieku.
- Nie ma sprawy żabko - facet się trochę zdziwił.
- Za to że mnie nie uszkodziłeś zmienię twoje życie, bo widzę smutek w twoich oczach.
- A co ty tam żabko możesz zmienić.
- Idź do domu a zobaczysz.
No i facet poszedł. Wchodzi do domu, a tam żona czeka z kolacyjką, z piwkiem, gazetka sportowa. Dzieci mu nadskakują z ocenami ze szkoły, chwalą się osiągnięciami, przytulają się do tatusia. No super po prostu. Następnego dnia idzie facet do pracy, a tu kierownik go wzywa na dywanik, wręcza mu zalegle premie, awanse, delegacje zagraniczne, wychodzi od kierownika, a tu koledzy go wołają na piwko, na dziwki. Wniebowzięty facet wraca do domu ta samą drogą, widzi żabka siedzi, mówi do niej:
- Żabko, co mogę zrobić dla ciebie w zamian za zmianę mojego życia.
- No jest taka jedna rzecz, chciałabym się z tobą kochać.
- No spoko tylko ty jesteś taka mała, mogę cię uszkodzić.
- Ale wiesz, ja potrafię czarować, więc mogę się zmienić w kobietę.
- No spoko, jak tak to zmień się i będziemy się kochać.
- Ale zużyłam moją moc na zaklęcia dla ciebie, teraz mogę się zmienić tylko w 12-letnia dziewczynkę.
- No dobra, zmieniaj się.
Żabka się zmieniła, zrobili swoje, facet się ubiera....
.
I TAK TO BYŁO, PROSZĘ WYSOKIEGO SĄDU, A NIE JAK MÓWI TA GÓWNIARA!!!

<!--sizeo:1--><span style="font-size:8pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->United Road, take me home To the place, I belong; To Old Trafford, to see United; Take me home, United road<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

07 kwi 2009, 12:35
Specjalista

REJESTRACJA21 paź 2006, 16:38

POSTY        808

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=PAshc3L-Pgc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=PAshc3L-Pgc</a>

07 kwi 2009, 20:29
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA03 sty 2009, 22:43

POSTY        44
1. Relaksacyjna: Ach, ach, ach.
2. Uległa: Tak, tak, tak.
3. Geograficzna: Tuu, tuu, tuuu.
4. Religijna: O mój Boże!
5. Kryminalna: Zabiję Cię, jeśli teraz przestaniesz!

08 kwi 2009, 00:02
Specjalista

REJESTRACJA17 lis 2007, 15:35

POSTY        867
Pozostałą część poświęca na namawianie kobiet do przespania sie z nim.

---------OooO---------

Dlaczego mężczyźni są jak ślimaki?
- Mają rogi, ślinią się i myślą, że dom należy do nich.

---------OooO---------

Jak poznać, że facet miał orgazm?
- Chrapie.

08 kwi 2009, 04:34
Specjalista

POSTY        808
- Zastanawiam się czy nie jestem w ciąży.... dostałam okres w prima aprilis....

- Moja żona odeszła z moim najlepszym kumplem
- Juz zaczyna mi go brakować :(

- Kobiety są jak sytuacje podbramkowe - niewykorzystane się mszczą

- Pijane dziewczyny łatwiej doprowadzić do orgazmu niż do domu

08 kwi 2009, 18:40
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

Odszedł Lenin - Skończył się Leninizm
Zmarł Stalin - Skończył się Stalinizm
Odeszła ona - Zaczął się Onanizm.

Tutaj opowiadamy dowcipy
a nie swoje życiorysy

:zeby:

08 kwi 2009, 19:55
Specjalista

POSTY        808

<!--quoteo(post=45818:date=03. 04. 2009 g. 22:27:name=zielonka)--><div class='quotetop'>(zielonka @ 03. 04. 2009 g. 22:27) [snapback]45818[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Odszedł Lenin - Skończył się Leninizm
Zmarł Stalin - Skończył się Stalinizm
Odeszła ona - Zaczął się Onanizm.

Tutaj opowiadamy dowcipy
a nie swoje życiorysy

<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Przepraszam, ale nie myślałem że to cytat z Twojego życiorysu, znalazłem gdzieś na necie i wkleiłem.  :(
Poza tym nie przejmuj się, ja absolutnie do Onanistów nic nie mam, nigdy mi nie przeszkadzali, wręcz przeciwnie, zmniejszali mi konkurencję. :)

08 kwi 2009, 20:22
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

<!--quoteo(post=46034:date=08. 04. 2009 g. 19:55:name=kominiarz)--><div class='quotetop'>(kominiarz @ 08. 04. 2009 g. 19:55) [snapback]46034[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Tutaj opowiadamy dowcipy
a nie swoje życiorysy

Przepraszam, ale nie myślałem że to cytat z Twojego życiorysu, znalazłem gdzieś na necie i wkleiłem.  :(
Poza tym nie przejmuj się, ja absolutnie do Onanistów nic nie mam, nigdy mi nie przeszkadzali, wręcz przeciwnie, zmniejszali mi konkurencję. :)

Cienko się bronisz ;)
Tutaj opowiadamy dowcipy a nie swoje życiorysy
Mojego życiorysu w necie nie ma.
A onanizmu nie masz czego się wstydzić.
Robi to (robiło) 99 na 100 facetów.
1 na 100 (to Ty) nie przyznaje się do tego :zeby:

08 kwi 2009, 20:35
Specjalista

POSTY        808

Cienko się bronisz ;)

To Ty tak uważasz, moim zdaniem onanizm = ratunek samotnych.

„Dlaczego robić samotnie coś, co można robić we dwoje? Miłość fizyczna, seks, to jeden z najpotężniejszych czynników łączących ludzi, zbliżających ich do siebie, fundament związku i wspólnoty”.

Ja wybrałem, ale i Twój wybór uszanuję.

To z także z neta "zasłyszane":

"9/10 facetów woli kobiety z dużymi cycami, ten 10-ty woli tych 9-ciu..." :glare:

Ostatnio edytowano 08 kwi 2009, 21:25 przez zielonka, łącznie edytowano 1 raz

08 kwi 2009, 21:24

REJESTRACJA11 lut 2008, 15:51

POSTY        199

<!--quoteo(post=46041:date=08. 04. 2009 g. 20:35:name=kominiarz)--><div class='quotetop'>(kominiarz @ 08. 04. 2009 g. 20:35) [snapback]46041[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Cienko się bronisz ;)

To Ty tak uważasz, moim zdaniem onanizm = ratunek samotnych.

Co za ironia, że "robótki ręczne" nazwano na cześć gościa, który jako pierwszy w czasach biblijnych wynalazł antykoncepcję...

* * *
... Wieczorem, przy kominku Jaś czule obejmuje Małgosię i mówi ściszonym głosem...
- Dziś kochanie zrobimy to na Urząd Skarbowy!!!
- Na Urząd Skarbowy??? To znaczy jak???
- Ty masz związane ręce, a ja walę Cię w dupę...

* * *
Wraca zmęczony grabarz do domu, ledwie żywy, pada z nóg a żona pyta:
- Stefciu, co Ci!?!?!???  ile miałeś pogrzebów dzisiaj?!
A on na to: Tylko jeden, ale chowaliśmy naczelnika urzędu skarbowego.
- No i co z tego?!
- No niby nic, ale jak go tylko zakopaliśmy, to zerwały się takie brawa, że musieliśmy aż 7 razy bisować...

* * *
Jaś dostał zawiadomienie o planowanej kontroli skarbowej, a że jak większość trochę kręcił w zeznaniach, zaczął się strasznie bać. Nie wiedział jak się ubrać na wszczęcie, więc poszedł po radę do doradcy podatkowego. Ten bez namysłu kazał mu się ubrać jak ostatni kloszard, żeby inspektor i komisarz od razu wiedzieli, że mają do czynienia z nędzarzem.
Jaś nie uwierzył i poszedł do znajomego adwokata. Ten kazał mu się ubrać jak najlepiej, żeby inpsektor i komisarz traktowali go poważnie i z szacunkiem.
Strapiony, z mętlikiem w głowie Jaś poszedł po radę do rabina. Ten wysłuchał go spokojnie i mówi:
- Tak jak mówisz, przypomina mi się pewna historia kobiety, która nie wiedziała jak się ubrać na noc poślubną. Matka kazała jej włożyć długą, grubą koszulę nocną, a koleżanka seksowny komplecik...
- A co to ma wspólnego ze mną?! - pyta Jaś.
- Jasiu, nieważne jak się ubierzesz. Oni i tak cię wydmuchają...

08 kwi 2009, 22:01

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

* * *
Wraca zmęczony grabarz...

niezłe, ale
Yogi                    

...Wraca zmęczony grabarz do domu, ledwie żywy, pada z nóg.
- Co ci Stefciu, ile miałeś pogrzebów dzisiaj? - pyta żona.
- Jeden, ale chowaliśmy naczelnika urzędu skarbowego - odpowiada grabarz.
- No i co z tego?
- No niby nic, ale jak go tylko zakopaliśmy, to zerwały się takie brawa, że musieliśmy bisować 7 razy!...

Patty_1                    

...Wraca zmęczony grabarz do domu, ledwie żywy, pada z nóg. Żona pyta:
- Co ci Stefciu, ile miałeś pogrzebów dzisiaj?!
A on:
- Jeden, ale chowaliśmy naczelnika urzędu skarbowego.
- No i co z tego?!
- No niby nic, ale jak go tylko zakopaliśmy, to zerwały się takie brawa, że musieliśmy 7 razy bisować...

Gona19                    

...Wraca zmęczony grabarz do domu, ledwie żywy, pada z nóg. Żona pyta:
- Co ci Stefciu, ile miałeś pogrzebów dzisiaj?!
A on:
- Jeden, ale chowaliśmy naczelnika urzędu skarbowego.
- No i co z tego?!
- No niby nic, ale jak go tylko zakopaliśmy, to zerwały się takie brawa, że musieliśmy 7 razy bisować...

Grover                    

* * *
Jaś dostał zawiadomienie o planowanej kontroli skarbowej,...

też dobry, chociaż
Patty_1                    

...Facet miał mieć kontrolę skarbową, a jak każdy trochę kręcił przy zeznaniach. Nie wiedział jak się ubrać na tą okazję, poszedł więc po radę do znajomego doradcy podatkowego. Ten bez namysłu kazał mu się ubrać jak ostatni kloszard, żeby inspektor wiedział, że faktycznie ma do czynienia z nędzarzem. Facet nie uwierzył za bardzo i poszedł jeszcze do znajomego adwokata. Ten kazał mu się ubrać jak najlepiej, żeby inpsektor traktował go poważnie. Strapiony, z mętlikiem w głowie poszedł po radę do rabina. Ten wysłuchał go spokojnie i mówi:
- Tak jak mówisz, przypomina mi się pewna historia kobiety, która nie wiedziała jak się ubrać na noc poślubną. Matka kazała jej włożyć długą, grubą koszulę nocną, a koleżanka super seksowny komplecik...
- A co to ma wspólnego ze mną?! - pyta sie facet.
- Nieważne jak się ubierzesz. I tak cię wyp....olą...

Niania Ogg                    

Facet miał mieć kontrolę skarbową, a jak każdy trochę kręcił przy zeznaniach. Nie wiedział jak się ubrać na tą okazję, poszedł więc po radę do znajomego doradcy podatkowego. Ten bez namysłu kazał mu się ubrać jak ostatni kloszard, żeby inspektor wiedział, że faktycznie ma do czynienia z nędzarzem. Facet nie uwierzył za bardzo i poszedł jeszcze do znajomego adwokata. Ten kazał mu się ubrać jak najlepiej, żeby inpsektor traktował go poważnie. Strapiony, z mętlikiem w głowie poszedł po radę do rabina. Ten wysłuchał go spokojnie i mówi:
- Tak jak mówisz, przypomina mi się pewna historia kobiety, która nie wiedziała jak się ubrać na noc poślubną. Matka kazała jej włożyć długą, grubą koszulę nocną, a koleżanka super seksowny komplecik...
- A co to ma wspólnego ze mną?! - pyta sie facet.
- Nieważne jak się ubierzesz. I tak cię wyd....ją. :sex:

08 kwi 2009, 22:35
Specjalista

REJESTRACJA17 lis 2007, 15:35

POSTY        867
Wychodzę do znajomej na pięć minut.
Jak możesz, to zamieszaj bigos co pół godziny.

---------OooO---------

Producent broni umarł i poszedł do nieba. Przy wejściu wita go osobiście Pan Bóg:
- Witaj, człowieku. Czy robiłeś w życiu coś złego?
- Broń Boże!

09 kwi 2009, 04:42
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
Wjawor - z tym bisowaniem musi prawda, skoro potwierdza to 4 przywołanych przez Ciebie świadków...

09 kwi 2009, 06:10
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 4678 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 335  Następna strona