<!--quoteo(post=45640:date=01. 04. 2009 g. 22:14:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 01. 04. 2009 g. 22:14) [snapback]45640[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> A Czesi remisują ze Słowakami...
Do kiedy będzie trwało zawieszenie????? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Pecet Ci się zawiesił?
01 kwi 2009, 21:21
oktan
<!--quoteo(post=45640:date=01. 04. 2009 g. 22:14:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 01. 04. 2009 g. 22:14) [snapback]45640[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> A Czesi remisują ze Słowakami...
Do kiedy będzie trwało zawieszenie????? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> A kogo powiesili ? A Czesi jednak przegrywają
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
01 kwi 2009, 21:23
wjawor
A kogo powiesili ?(...)
Ja dzisiaj powiesiłem firanki ( wszak idą święta )...
01 kwi 2009, 21:26
helvet
<!--quoteo(post=45643:date=01. 04. 2009 g. 23:23:name=wjawor)--><div class='quotetop'>(wjawor @ 01. 04. 2009 g. 23:23) [snapback]45643[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> A kogo powiesili ?(...)
Ja dzisiaj powiesiłem firanki ( wszak idą święta )... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> To bida u Ciebie, ja narazie jeszcze trzymam firanki przez cały rok, a nie tylko od święta
14 października gramy ostatni mecz grupowy z aktualnym liderem Słowacją. Ciekawe o co to będzie potyczka ?
O już wicelidera. Na czoło wyszedł nasz pogromca Irlandia Płn. :angry2:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 01 kwi 2009, 21:48 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
01 kwi 2009, 21:47
Niezłe kino z tym dzisiejszym meczem, słowo daję! 10:0 ... pierwszy raz w życiu widzę taki wynik :blink: .
____________________________________ [...] w duchu poszanowania tak ważnej zdobyczy jaką jest wolność słowa [...]
01 kwi 2009, 22:44
Camila
Niezłe kino z tym dzisiejszym meczem, słowo daję! 10:0 ... pierwszy raz w życiu widzę taki wynik :blink: .
no niezły... hokej... Problem w tym, że z San Marino w grupie wygra każdy po 2 razy, więc nie ma się czym podniecać, a raczej martwić, że bezcenne w rozrachunku punkty zostały głupio stracone we Wrocławiu, Bratysławie i Belfaście :angry2:
____________________________________ always look on the bright side of life
02 kwi 2009, 06:55
wjawor
(...) To bida u Ciebie, ja narazie jeszcze trzymam firanki przez cały rok, a nie tylko od święta (...)
Bo Ty Wjaworze reprezentujesz bogatą Wielkopolskę. A ja tylko zmizerowaną Łódź...
elsinore
(...) Problem w tym, że z San Marino w grupie wygra każdy po 2 razy, więc nie ma się czym podniecać, a raczej martwić, że bezcenne w rozrachunku punkty zostały głupio stracone we Wrocławiu, Bratysławie i Belfaście :angry2:
I wychodzi na to, że głównym kandydatem do wyjazdu na MŚ jest Słowacja. Ale o drugie miejsce walczyć trzeba. W barażach ( przynajmniej według stanu na dzień dzisiejszy ) można trafić na Węgrów, Szkotów, Bośniaków czy Irlandczyków... A i widok na Augrabies Falls jest wart tego, by skorzystać z szansy wyjazdu do RPA.
Ostatnio edytowano 02 kwi 2009, 08:31 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
02 kwi 2009, 08:15
Teoretycznie to wszystko jest możliwe, są jeszcze mecze u siebie ze Słowacją i Irlandią i wyjazd do Słowenii i (zaskakująco słabych) Czechów. Co nie zmienia faktu, że straconych niepotrzebnie punktów będzie cholernie na koniec brakować.
02 kwi 2009, 08:37
elsinore
Teoretycznie to wszystko jest możliwe, są jeszcze mecze u siebie ze Słowacją i Irlandią i wyjazd do Słowenii i (zaskakująco słabych) Czechów. Co nie zmienia faktu, że straconych niepotrzebnie punktów będzie cholernie na koniec brakować.
Przyjmując najbardziej optymistyczny wariant ( 12 punktów w czterech meczach - ale to raczej fiction i to bez wytłumaczenia science ) pozostaje jeszcze pytanie z kim ta Słowacja może jeszcze stracić punkty. Chociaż, jakby tak z Irlandczykami zagrali na boisku użytkowanym wcześniej przez rugbistów... Ale to pytania dopiero na jesień. Aktualnie czas na F1 ( GP Malezji ) i siatkę ( FF w Pradze ).
02 kwi 2009, 14:36
No nie zapominaj o krajowym wydaniu... Bielsko w finale
02 kwi 2009, 21:46
elsinore
No nie zapominaj o krajowym wydaniu... Bielsko w finale
Zaraz tam Bielsko... Gdyby patrzeć na skład, to przecież ubiegłoroczny Kalisz
Ostatnio edytowano 03 kwi 2009, 07:31 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
03 kwi 2009, 07:30
helvet
<!--quoteo(post=45739:date=02. 04. 2009 g. 23:46:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 02. 04. 2009 g. 23:46) [snapback]45739[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> No nie zapominaj o krajowym wydaniu... Bielsko w finale
Zaraz tam Bielsko... Gdyby patrzeć na skład, to przecież ubiegłoroczny Kalisz <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> czepiasz się
03 kwi 2009, 07:32
No i nam Robercik pojechał... Niecałe dwa kółka. Któryś z mechaników musi go bardzo nie lubić ?