Widzę, że łopatologocznie to raczej w drugą stronę. Zwłaszcza, że rzecz dotyczy szerszego kontekstu niż wynikającego z jednego czy dwóch zdań.
Po pierwsze - zdjęcie z tymi przystojniakami pochodzi z z większej formy tekstowo-zdjęciowej
"Przyjazna skarbówka w obliczu oszczędności i reformy systemu - jest bardzo dobrze!" wrzucone do części prasowej, przez autora posługującego się nickiem adekwatnym zarówno do jego treści jak i dnia jego umieszczenia. I w takiej konwencji została przywołana przez Elsinore'a.
Po drugie - Mnie te twarze ( choć może nie aż tak przerysowane ) kojarzą się z częścią gości, których miałem okazję zobaczyć podczas uroczystości weselnych na terenach byłego ZSRR ( to chyba kierunek wschodni ale mogę się mylić ) - zwłaszcza w stanie permanentnego transu alkoholowego. Ale jak się nie podoba wschód - może być Łódź. Tutaj tych w transie też nie brakuje. Tyle, że wakatów jak na lekarstwo ( ostatnie czystki dotknęły tylko wierchuszkę Izby i UKS-u ). W przykładowo przywołanym Lublinie czy Rzeszowie jest ich więcej...
Po trzecie. Spójrz na pierwsze zdjęcie powyższej formy i znajdujący się przy nim podpis.
Udający się furmanką na kontrolę wspólny zespół UKS Warszawa i IC Warszawa pochodzi z tej samej bajki. I postaci jakby ( z wyglądu ) znajome. Moim zdaniem jest to świetna autoironia... A Warszawa ( czy Radom ) też znajdują się na wschód od Łodzi...
Wiecej luzu kobieto.
Zwłaszcza pierwszego kwietnia.
A teraz już bardziej na serio.
Potrafisz wskazać które sformułowanie potwierdza, gdzie Twoim zdaniem ( widać naleciałości przejęte od Kominiarza ) coś odwracam?
Możesz odpowiedzieć kto do zupełnie apolitycznego tekstu wkręcił Palikota? Nie chciałem w ten sposób replikować ale jak Ci tego brakuje to proszę... Może i do Palikota są podobni ale wyraz twarzy wskazuje, że panowie są z pewnością kompetentni bo potrafią ( tak samo jak pewna pani z Lublina )
"coś tam coś tam" ...
Jak fakty nie pasują do oczekiwań to tym gorzej dla faktów?
I trochę dziwnie wyglądają słowa o braku kultury z ust osoby która publicznie na tym forum obraża matkę adwersarza a jego samego przyrównuje do byłego premiera, biorąc jako jedyny punkt odniesienia miasto z którego ten ostatni uzyskał mandat poselski ( nota bene Miller nie pochodzi z Łodzi lecz z Żyrardowa co zresztą nie oznacza, że ja posłużybym się takim porównaniem w stosunku do kogokolwiek z tego miasta ). Może najpierw spojrzeć w lustro a poźniej na ekran i klawiaturę...
W dodatku ignorujesz prośby o zaprzestanie zachowania na poziomie kilkuletniego dziecka.
Jeżeli nie kojarzysz o co chodzi, to przeczytaj ponownie ( o ile zachowałaś je w skrzynce ) ostatnie PW. Widzę nie nic nie straciły na aktualności. No chyba, że nie potrafisz się powstrzymać. Wtedy pozostanie tylko ciuś, ciuś, ciuś...
I widzę, że znowu powróciłaś do ataku ad personam? Bawi Cię to?
Może zmienisz rodzaj zabawy albo chociaż obiekt admiracji...