Teraz jest 10 wrz 2025, 14:09

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2158 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 155  Następna strona
Znamy zasady wyboru nowych NUSów, znamy wyniki 
Autor Treść postu
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

Cieszę się z tych 41 pkt  :lol:. To jednak jest jakaś wiedza i trochę szczęścia też.

Cieszę się, bo mam wrażenie jakiejś osobistej sprawiedliwości dziejowej ... Ze 4 lata temu zdałem egzamin na urzędnika służby cywilnej, ale nie zostałem USC z braku około 1,5 pkt (gdzieś w necie są wyniki). USC zostałem dopiero 2 lata później, z dużym zapasem (1 rok nie mogłem przystąpic - musiałem wyższy poziom angielskiego zdac). A teraz te 2 pkt przesądziły w drugą stronę.

Już się boję rozmowy - nie wiem jak to może wyglądac, ale ... Zawsze coś ciekawego i odmiennego od codziennej pracy.

To  masz :piwo:  od moda :D

Prawdziwy_Gość                    

A ja dałem  :dupa: (tj. obnażyłem swoją niewiedzę)

Ale jakoś w ogóle mnie nie martwi to że nie zdałem, bardziej mnie martwi stan mojej wiedzy... kiedyś byłem lepszy w te klocki. Uzyskałem wynik... hmm przeciętny, nie ma się czym chwalić.   :blink:

Natomiast jestem pełen podziwu dla tych co dostali te 45-49 pkt z testu. No test może nie był bardzo trudny, ale ktoś kto potrafił uzbierać tyle punktów na pewno dysponuje większą wiedzą niż większość obecnie pełniących zaszczytny obowiązek NUS  :lol:

Najważniejsze jakim się jest Człowiekiem!
A Ty jesteś Prawdziwy Gość  :piwo:

04 mar 2009, 18:47
Fachowiec

REJESTRACJA07 gru 2007, 12:19

POSTY        1667
Nadal zagadką dla mnie są kryteria oceny zadań podatkowych. Komisja przyznawała nawet pół punktu, ale za co?

04 mar 2009, 19:07
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA19 lut 2008, 20:09

POSTY        9
Mój wynik to 54 pkt łacznie, to daje jakieś 38 miejsce w całym peletonie, z tym że dzierżę je z ok. 12 innymi kandydatami. Mimo że należę do grona tzw. "szczęśliwców" (tak określono nas na tym forum) nie odczuwam euforii, może wyłacznie odrobinę satysfakcji (tyle że za to nie można nic kupić). Nie jestem p.o. NUS, nie jestem nikim "ważnym" w US, a fakt wystartowania był być może solą w oku paru osób z US. Co do egzaminu ze swojej strony nie zgłaszam żadnych zarzutów. Pytania mimo tego iż "zdałem" oceniam jako trudne, zaś trudnośc polegała nie na ich drobiazgowości bo tego raczej nie było (może z paroma wyjątkami np. egzekucja) lecz na rozpietości materiału i nie oszukujmy się - stresie.

04 mar 2009, 19:08
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)

Mój wynik to 54 pkt łacznie, to daje jakieś 38 miejsce w całym peletonie, z tym że dzierżę je z ok. 12 innymi kandydatami. Mimo że należę do grona tzw. "szczęśliwców" (tak określono nas na tym forum) nie odczuwam euforii, może wyłacznie odrobinę satysfakcji (tyle że za to nie można nic kupić). Nie jestem p.o. NUS, nie jestem nikim "ważnym" w US, a fakt wystartowania był być może solą w oku paru osób z US. Co do egzaminu ze swojej strony nie zgłaszam żadnych zarzutów. Pytania mimo tego iż "zdałem" oceniam jako trudne, zaś trudnośc polegała nie na ich drobiazgowości bo tego raczej nie było (może z paroma wyjątkami np. egzekucja) lecz na rozpietości materiału i nie oszukujmy się - stresie.

i jednej toalecie  :rotfl:  a to ważne, szczególnie jeżeli trochę rozładowywało się stres poprzez  :piwo: .

Gratuluję tym co zaliczyli życzę powodzenia na ustnych i ... człowieczeństwa po objęciu stołka z 1 nogą (3 zjadły oszczędności).

04 mar 2009, 19:32

REJESTRACJA14 lut 2009, 17:56

POSTY        49

Nie jesteś nikim ważnym? No to witaj w klubie  :piwo:
Znamienny jest fakt, że większość dzisiejszych po NUSów i ich zastępców w ogóle nie podjęło walki i nie przystąpiło do konkursu. Moim zdaniem liczą tylko na to, że zachowają swoje dobrze płatne posadki, ale zabrakło im wiedzy i odwagi aby przystąpić do konkursu.  :za2:
Cisną się tu na usta słowa "wielkiego" Romana... o watasze... no ale tak mówić o nikim nie uchodzi.

Ostatnio edytowano 04 mar 2009, 19:37 przez Prawdziwygosc, łącznie edytowano 1 raz

04 mar 2009, 19:35
Fachowiec

POSTY        1667
Gloria Victis, Vae Victis (Chwała pokonanym, biada pokonanym)

04 mar 2009, 19:40

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

(...) Znamienny jest fakt, że większość dzisiejszych po NUSów i ich zastępców w ogóle nie podjęło walki i nie przystąpiło do konkursu. Moim zdaniem liczą tylko na to, że zachowają swoje dobrze płatne posadki, ale zabrakło im wiedzy i odwagi aby przystąpić do konkursu.  :za2:
Cisną się tu na usta słowa "wielkiego" Romana... o watasze... no ale tak mówić o nikim nie uchodzi.

Szacunek za decyzję i odwagę. :brawa:
Ale autorem słów o dorzynaniu nie był Roman tylko Radosław...   ;)

04 mar 2009, 19:41
Fachowiec

REJESTRACJA09 kwi 2008, 15:21

POSTY        1034

Gratulacje Janek.

Nie jesteś nikim ważnym? No to witaj w klubie  :piwo:
Znamienny jest fakt, że większość dzisiejszych po NUSów i ich zastępców w ogóle nie podjęło walki i nie przystąpiło do konkursu. Moim zdaniem liczą tylko na to, że zachowają swoje dobrze płatne posadki, ale zabrakło im wiedzy i odwagi aby przystąpić do konkursu.  :za2:

A może mają wysokie IQ. Wszak ...., a karawana .....

04 mar 2009, 19:42

REJESTRACJA14 lut 2009, 17:56

POSTY        49
To wiem ! "Vae Victis !" powiedział Bremus wódz plemion galijskich jak oblegał rzymski Kapitol.... zdałem ?  :blush:

04 mar 2009, 19:42
Fachowiec

POSTY        1667

To wiem ! "Vae Victis !" powiedział Bremus wódz plemion galijskich jak oblegał rzymski Kapitol.... zdałem ?  :blush:

Szacunek

04 mar 2009, 19:49
Fachowiec

REJESTRACJA20 paź 2006, 17:37

POSTY        1023
Przejrzałam wyniki. I przeraziły mnie punktacje na poziomie 16 -23,5 pkt.  <_<

04 mar 2009, 19:52
Fachowiec

POSTY        1667

To było rozpoznanie. Na pewno poprawią się na następnym konkursie :)

04 mar 2009, 19:57

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

Naprawdę przerażające byłoby, gdyby takie wyniki osiągnęli dotychczasowi p.o....

Ostatnio edytowano 04 mar 2009, 20:01 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz

04 mar 2009, 20:00
Fachowiec

REJESTRACJA16 maja 2006, 21:36

POSTY        2772

LOKALIZACJAz MEKKI

Do egzaminu przystąpiło prawie 90% kandydatów - innym przeszkodziły ferie zimowe i ... trudności komunikacyjne wynikające z aury a może zdrowia nie mieli ?   Niektórym udało się zdążyć tylko dzięki pomocy ministra, który raczył się spóźnić.

Zdało ok 28% kandydatów- taki średni wynik egzaminacyjny. Niektórym bardzo niewiele zabrakło - nie mieli szczęścia. Trochę za mało przeszło próg i procedurę trzeba będzie powtórzyć.  Jest szansa na poprawkę bo chyba nie będą tego egzaminu giertychować tak by uzyskać wymaganą liczbę  NUS.

Wkrótce będzie nowy nabór na NUS i z dużym prawdopodobieństwem ( nawet  niekiedy 100%) będzie można powiedzieć , kto oblał egzamin. Ci którym zabrakło 1-2 punkty pewnie by nawet woleli by ich wynik ogłoszono. Dlatego  do tej anonimowej listy wyników powinna być dodana lista nominowanych do dalszego etapu.

04 mar 2009, 20:06
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2158 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 155  Następna strona