|  |  |
 | <!--quoteo(post=42493:date=15. 02. 2009 g. 18:56:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 15. 02. 2009 g. 18:56) [snapback]42493[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=42470:date=15. 02. 2009 g. 11:14:name=kominiarz)--><div class='quotetop'>(kominiarz @ 15. 02. 2009 g. 11:14) [snapback]42470[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> A ja powrócę jeszcze do meczu i gola Rogera Guereiro. Strasznie mnie zdenerwowały opinie wielu internautów, że to był fuks! :mur: Guzik prawda!!!!!!! Wczoraj ogladałem wielokrotnie powtórki z różnych ujęć kamery i wyraźnie widać, że to było celowe lobowanie bramkarza. A kto ze mną się nie zgadza, ten jest kiep! |  |
 |  |  |
Nie można tej spowiedzi ( wyżalania się ), skierować tam gdzie winna być umieszczona ( Onet? )...
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
ach ten kochany "Biały Miś" jak on się czubi do tego Kominiarza :wub:
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Ale najważniejsze, że trzyma fason i
--------------------
wszelkie zaczepki osobnika o nicku Kominiarz pozostawia bez odpowiedzi. 
Odpowiadając zaś na zaczepkę dodam, że spowiedzi ( wyżalania się ) nie kierowałem nigdzie.
Niby dlaczegóż winna być umieszczona akurat na Onet?! W internecie jest wiele portali - nie wiedzialeś?!
A takich i podobnych opinii (krzywdzących Rogera) jest więcej. Na przykład na Polsacie. W programie "Futboll cafe" jest dwóch takich "dyżurnych krytyków" , którzy "wieszają psy" na Rogerze. Wojciech Kowalczyk i Mateusz Borek. Niech podadzą mądrale "lepsze" nazwiska. Słucham? Może Krzynówek? A może Garguła? A co obecnie pokazuje Smolarek? KTÓRY JESZCZE BYŁ TAKI DOBRY? SŁUCHAM.
Tako rzecze największy ekspert na forum skarbowców od szwajcarskiego sera, francuskiego wina, światowego sportu i krajowej polityki