Teraz jest 05 wrz 2025, 20:25

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 96 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
UKS Szczecin - zmiany? 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA30 wrz 2008, 16:06

POSTY        28

impreza na koszt podatników ! a nasze pensje to skad sie biorą ? Brakuje tylko aby JANCZAR ogłosił w TV gdzie konkretnie będzie ta impreza. Byłem na paru imprezach i wszechobecnego upodlenia nie widziałem, owszem zawsze się znajdzie ktoś kto przeceni swoje mozliwości i wszyscy wiedzą o kogo chodzi... ale generalnie jest fajnie, przeciez na promie  i w Kopenhadze było fajnie, czyż nie ?
Ja jakoś nie zauważyłem olewania pracy, wiadomo będą zmiany i jest wyczekiwanie, ale przeciez to nie pierwsze i zapewne nie ostatnie zmiany. Jest wielkie oczekiwanie że niektórzy polecą ze stołków, tylko czy aby nowy dyr. podziela poglady większości z nas, że oni nie nadają się do kierowania ludźmi, wiadomo chodzi o WW i KK?
Co do salowej to w końcu przecież ktoś ja wybrał do Zarzadu ZZ? wybory do komisji socjalnej pokazały że można postawić na rozsadnych ludzi, a rozkład głosów pokazał że salowa i jej towarzystwo maja marne poparcie wśród pracowników a więc ZZ nie są prawdziwymi reprezentantami całej załogi.

Sporo racji co do imprez -  niektórzy tylko o jednym? o piciu? zresztą szkoda o tym pisać - mordę zapić i zapomnieć jeżeli ktoś tak rozwiązuje swoje problemy to pogratulować!
Co do niektórych zarządzających to nic dodać nic ująć - orły zarządzania :D a Pani WW nie powinna zasiadać w swoim gabinecie ani godziny dłużej!
Wybory do komisji socjalnej były niezłym testem i wcale nie jest to przesadą że w jedności siła ale komu się chce ruszyć i coś zmienić! Przecież można zapisać się teraz do związków i spróbować dużą grupą coś zmienić (niektórych z nich wymienić  :za2: ) - naiwność? może, może ale od czegoś zawsze się zaczyna.

31 sty 2009, 14:37

REJESTRACJA01 paź 2008, 14:44

POSTY        31
Wielu nie powinno zasiadać, a zasiądą i będą siedzieć  :angry:  :rolleyes:

01 lut 2009, 11:05
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA07 mar 2008, 20:57

POSTY        15

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Hej UKS Szczecin.  :D  Dochodzą nas sygnały, że u Was szykują się spore zmiany a nikt o niczym Was nie informuje. Co się u Was znowu dzieje! Gdzie Wasze Związki Zawodowe, co robi Zarząd Związków. Jak to się u Was mówi fajnie "salowa" dalej każdemu co może i nie jest z jej ogródka negatywne ładki przypina. Uważajcie na nią !!! GENERLNIE BARDZO SZKODZI, NIE SZANUJE LUDZI, MIMO, ŻE CZĘSTO JEST BARDZO CUKIERKOWA, ŻE ... Pracownicy, Związkowcy może czas prawdy dla tej Pani nadszedł. Komu już zaszkodziła, to będzie trudno uratować, ale sprawcie aby brak poszanowania dla ludzi nie rozlewał się na innych pracowników Waszego Urzędu.

Pewnie że będą i są zmiany a to że nic nie wiemy to norma! ci ktorzy mają wiedzieć już pewnie wiedzą! Latają załatwiają tyle co mogą  inspektorzy a niektórzy merytoryczni robią wszystko żeby załatwić powołanie na inspektora! Poprostu żenada na całego... co do Związków to mamy nowego przewodniczącego - "może" on chce cos zrobić ale czy pozostali z zarządu mu na to pozwolą wątpię. Stara szefowa związków zrezygnowała - może szykuje się na jakieś stanowisko, władza bardzo wciąga! A pozostali lepiej nie mowić... a cukierkowa pani? jest znana od lat....
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

To pomóżcie nowemu Przewodniczącemu. Ustalcie kto w Związkach nie reprezentuje Was i podziękujcie im. Pociągnijcie młodych i czas zmian dla Was nadszedł. Im dłużej czekacie, tym dłużej szkodzicie sami sobie. Zbyt długie czekanie z podjęciem decyzji o wprowadzeniu zmian, prowadzi najczęściej do sytuacji, że reprezentują Was ci, którzy już nie powinni. Wykorzystajcie swój zryw energii jaki pokazaliście w wyborach do Komisji Socjalnej a o którym piszecie wyżej. Siła w Was. Pozdrawiam.  :D

Ostatnio edytowano 01 lut 2009, 12:31 przez jarekJ23or, łącznie edytowano 1 raz

01 lut 2009, 12:29

POSTY        31
Jak mam zasiadać w jakimkolwiek związku skoro umowa o pracę mi się kończy :unsure: ?

01 lut 2009, 14:13
Amator
Własny awatar

POSTY        28

Jak mam zasiadać w jakimkolwiek związku skoro umowa o pracę mi się kończy :unsure: ?

Bez paniki pewnie umowę przedłużą :D a co do działania to od czegoś trzeba zacząć - skoro nie ma innej możliwości szczerej dyskusji przez osoby zainteresowane to chociaż na tym forum można pogadać i napisać coś szczerze! ale z gadania nic niestety nie wynika...dlatego wszyscy którzy to przeczytają - niektórzy udają że nie czytają forum - niech przemyślą co oni w swoim wąskiem zakresie mogą zrobić - może rzeczywiście obdażyć kredytem zaufania nowego przewodniczącego no i popatrzeć co będzie  robić on i inni z towarzystwa obecnych związkowców, dyrekcja ale i poprzedni związkowcy szkodnicy i ich dziwni poplecznicy :angry2: Możne w końcu czas na prawdziwą zmianę warty ludzie! nie ma się aż tak czego bać....

01 lut 2009, 15:16
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA07 mar 2008, 20:57

POSTY        15

Przejrzyj sobie listy kandydatów do konkusu na NUSów w swoim województwie, to zobaczysz w co się bawią... :blink:

Co do wyborów na NUS ciekawie w zachodniopomoskim wygląda konkurs na "Jedyneczke" US, tylko dwie osoby. Pani Lucyna Grzesiowska wystawiona na zająca. Wygrywa "pupil" Wojciech Madera. Pani Lucyna startuje dalej w innych konkursach na NUS II, NUS III, ZUS, US Goleniów, US Pyrzyce, pewnie coś w nagrodę wygra.  :D

03 lut 2009, 20:38
Fachowiec

REJESTRACJA20 paź 2006, 17:37

POSTY        1023

Pani Lucyna Grzesiowska wystawiona na zająca. Pani Lucyna startuje dalej w innych konkursach na NUS II, NUS III, ZUS, US Goleniów, US Pyrzyce, pewnie coś w nagrodę wygra.  :D

Odpukaj trzy razy w niemalowane!
Gdziekowiek trafi to będzie koniec... urzędu.

03 lut 2009, 21:27
Początkujący

REJESTRACJA24 lis 2006, 20:32

POSTY        6

04 lut 2009, 20:54

POSTY        31

<!--quoteo(post=41626:date=01. 02. 2009 g. 14:13:name=babajaga)--><div class='quotetop'>(babajaga @ 01. 02. 2009 g. 14:13) [snapback]41626[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Bez paniki pewnie umowę przedłużą :D a co do działania to od czegoś trzeba zacząć - skoro nie ma innej możliwości szczerej dyskusji przez osoby zainteresowane to chociaż na tym forum można pogadać i napisać coś szczerze! ale z gadania nic niestety nie wynika...dlatego wszyscy którzy to przeczytają - niektórzy udają że nie czytają forum - niech przemyślą co oni w swoim wąskiem zakresie mogą zrobić - może rzeczywiście obdażyć kredytem zaufania nowego przewodniczącego no i popatrzeć co będzie  robić on i inni z towarzystwa obecnych związkowców, dyrekcja ale i poprzedni związkowcy szkodnicy i ich dziwni poplecznicy :angry2: Możne w końcu czas na prawdziwą zmianę warty ludzie! nie ma się aż tak czego bać....
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->Czy nabór do waszego Uksu został wstrzymany bo kuzyn stara się o pracę u was? Bo ponoć MF blokuje etaty (czy coś w tym stylu)... Tylko, że ogłoszenie ponoć dalej  wisi ...
:unsure:

05 lut 2009, 22:22
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA23 wrz 2008, 21:09

POSTY        30
w sumie dobry tytuł "UKS Szczecin -zmiany?" a najwazniejszy ten znak "?"

11 lut 2009, 20:00
Amator
Własny awatar

POSTY        28

w sumie dobry tytuł "UKS Szczecin -zmiany?" a najwazniejszy ten znak "?"

W sumie to żadne zmiany się nie szykują tylko wymiana personalna a styl pozostanie bez zmian no i wszystko w ścisłej tajemnicy - "wiem coś tam słyszałem ale nie powiem" i takie tam dyrdymały!

12 lut 2009, 16:57
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA23 wrz 2008, 21:09

POSTY        30
ale ta wymiana personalna to i tak nie spełni oczekiwań  wiekszości  załogi, w sumie chyba wraca stare, chociaż w tym ciut lepszym wydaniu

12 lut 2009, 17:06
Amator
Własny awatar

POSTY        28

ale ta wymiana personalna to i tak nie spełni oczekiwań  wiekszości  załogi, w sumie chyba wraca stare, chociaż w tym ciut lepszym wydaniu

W Sz-nie takie zmiany że wszystkich zatkało z wrażenia :D szef wykonał taką wolte żeby wszystkich zadowolić a powołana "karna" pani kierownik to poprostu mistrzostwo świata wazeliniarstwa i kumoterstwa....

14 lut 2009, 09:25

POSTY        31
Aż tyle tu wazeliny popłynęło mówicie...

14 lut 2009, 11:34
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 96 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona