Teraz jest 09 wrz 2025, 00:27

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2158 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 155  Następna strona
Znamy zasady wyboru nowych NUSów, znamy wyniki 
Autor Treść postu

REJESTRACJA15 kwi 2008, 12:57

POSTY        90
Kto odpowie na pytanie czym Kraków (i cała Małopolska) naraził się śmiesznemu PiSowi, że teraz ma najwięcej konkursów w całej Polsce? Pewnie przydałby sie teraz jeszcze konkurs z prawdziwego zdarzenia w UKS bo wiadomo jak one wyglądały, zwłaszcza w smutnych i mrocznych (na szczęście krótkich choć i tak za długich) czasach władzy bliźniaków...

30 sty 2009, 18:47
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834

Były już głosy, że konkurs jest ustawiony i kandydaci są już "namaszczeni". Teraz mamy ewentualną zmowę oferentów - chyba tych, co już wiedzą, że wygrali ten konkurs  :D  A może zmienić zasady gry - jak w demokracji: niech naczelników wybierają pracownicy w wyborach, dopiero by się działo :D

niestety, zasady egzaminu bądź co bądź państwowego, mogą podważyć chyba tylko przegrani kandydaci. W końcu to kpina żeby o poziomie zadawanych pytań decydował "wujek z komisji". Parodia państwowego egzaminu...

30 sty 2009, 22:07

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

<!--quoteo(post=41502:date=30. 01. 2009 g. 18:16:name=Tadeo74)--><div class='quotetop'>(Tadeo74 @ 30. 01. 2009 g. 18:16) [snapback]41502[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Były już głosy, że konkurs jest ustawiony i kandydaci są już "namaszczeni". Teraz mamy ewentualną zmowę oferentów - chyba tych, co już wiedzą, że wygrali ten konkurs  :D  A może zmienić zasady gry - jak w demokracji: niech naczelników wybierają pracownicy w wyborach, dopiero by się działo :D

niestety, zasady egzaminu bądź co bądź państwowego, mogą podważyć chyba tylko przegrani kandydaci. W końcu to kpina żeby o poziomie zadawanych pytań decydował "wujek z komisji". Parodia państwowego egzaminu...
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Z drugiej strony trochę mnie dziwi podważanie rzetelności konkursu, który dopiero się ma odbyć.  Może poczekajmy te kilkanaście dni.

Wtedy otworzymy wątki:

Gratulacje od przydupasów
i
Znów wszystko ustawione
:(

a może:

Wreszcie normalnie, nie mylić z "jak zawsze"
:piwo:

Ostatnio edytowano 30 sty 2009, 23:39 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz

30 sty 2009, 23:39
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

Kto odpowie na pytanie czym Kraków (i cała Małopolska) naraził się śmiesznemu PiSowi, że teraz ma najwięcej konkursów w całej Polsce? Pewnie przydałby sie teraz jeszcze konkurs z prawdziwego zdarzenia w UKS bo wiadomo jak one wyglądały, zwłaszcza w smutnych i mrocznych (na szczęście krótkich choć i tak za długich) czasach władzy bliźniaków...

Co za durne pytanie.
A kto odpowie na pytanie czym Warszawa zasłużyła się śmiesznej Platformie, że teraz nie ma konkursu w żadnym z warszawskich urzędów?
A dlaczego w województwie opolskim jest konkurs tylko w 1 urzędzie?
A dlaczego w województwie lubelskim startuje tak wielu kandydatów (w niektórych urzędach 11 na 1 urząd) a pomorskim na 6 urzędów tylko 13-tu?
Zwłaszcza w smutnych i POmrocznych (na szczęście już coraz krótszych choć i tak za długich) czasach władzy łybełałów...

:lol:

Ostatnio edytowano 31 sty 2009, 13:18 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

31 sty 2009, 13:17
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA22 paź 2006, 16:38

POSTY        12
Czy wiadomo kiedy konkursy na Dyrektorów IS? B)))

31 sty 2009, 14:00
Znawca

REJESTRACJA24 sie 2007, 09:05

POSTY        142

LOKALIZACJASto(L)yca

A kto odpowie na pytanie czym Warszawa zasłużyła się śmiesznej Platformie, że teraz nie ma konkursu w żadnym z warszawskich urzędów?

Chyba coś Ci się pomyliło? <a href="http://www.mofnet.gov.pl/_files_/bip/bip_nabor/ogloszenia/2009/mazowieckie.pdf" target="_blank">A to, to co?</a>

31 sty 2009, 14:05
Zawodowiec

POSTY        3465

<!--quoteo(post=41545:date=31. 01. 2009 g. 13:17:name=kominiarz)--><div class='quotetop'>(kominiarz @ 31. 01. 2009 g. 13:17) [snapback]41545[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Chyba coś Ci się pomyliło? <a href="http://www.mofnet.gov.pl/_files_/bip/bip_nabor/ogloszenia/2009/mazowieckie.pdf" target="_blank">A to, to co?</a>
Chyba nie :D
Napisałem "warszawskich" - nie "mazowieckich".

Ostatnio edytowano 31 sty 2009, 14:20 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

31 sty 2009, 14:14
Znawca

REJESTRACJA24 sie 2007, 09:05

POSTY        142

LOKALIZACJASto(L)yca

<!--quoteo(post=41548:date=31. 01. 2009 g. 14:05:name=Słoniu)--><div class='quotetop'>(Słoniu @ 31. 01. 2009 g. 14:05) [snapback]41548[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=41545:date=31. 01. 2009 g. 13:17:name=kominiarz)--><div class='quotetop'>(kominiarz @ 31. 01. 2009 g. 13:17) [snapback]41545[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Dokument ma trzy strony. Zajrzałeś na drugą i trzecią?
Jeśli nie umiesz, to pozwól że wymienię urzędy w których są konkursy:
- Pierwszy Śródmieście,
- Drugi Śródmieście,
- Trzeci Śródmieście,
- Bemowo,
- Bielany,
- Praga,
- Ursynów,
- Targówek,
- Wawer,
- Pierwszy Mazowiecki,
czyli bez konkursów zostają:
- Mokotów,
- Wola,
- Drugi Mazowiecki.

31 sty 2009, 14:42
Zawodowiec

POSTY        3465

<!--quoteo(post=41551:date=31. 01. 2009 g. 14:14:name=kominiarz)--><div class='quotetop'>(kominiarz @ 31. 01. 2009 g. 14:14) [snapback]41551[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=41548:date=31. 01. 2009 g. 14:05:name=Słoniu)--><div class='quotetop'>(Słoniu @ 31. 01. 2009 g. 14:05) [snapback]41548[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Dokument ma trzy strony. Zajrzałeś na drugą i trzecią?
Jeśli nie umiesz, to pozwól że wymienię urzędy w których są konkursy:
CZyli POmyliło mi się :D
Dzięks za uwagę :piwo:
Nie zuważyłem że jest ich aż tyle, że na 1 stronie się nie mieszczą.

Ostatnio edytowano 31 sty 2009, 15:06 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz

31 sty 2009, 15:06
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA14 gru 2006, 18:14

POSTY        39
Mam nadzieję, że niektórzy kandydaci, którzy są p.o.  spojrzą inaczej na mianowanych urzędników, bo uważają że to nic wielkiego wziąść udział w postępowaniu i zdać.
A  zatem, będą mogli się sami przekonać.
Pod warunkiem, że zasady gry są dla wszystkich takie same. B)))

31 sty 2009, 15:29

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Niemożliwe stało się faktem. Kominiarzu potrafisz się przyznać do pomyłki ? Nie mogę uwierzyć.  :piwo:

Ostatnio edytowano 31 sty 2009, 17:35 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz

31 sty 2009, 17:07
Fachowiec

REJESTRACJA20 paź 2006, 17:37

POSTY        1023

Mam nadzieję, że niektórzy kandydaci, którzy są p.o.  spojrzą inaczej na mianowanych urzędników, bo uważają że to nic wielkiego wziąść udział w postępowaniu i zdać.
A  zatem, będą mogli się sami przekonać.
Pod warunkiem, że zasady gry są dla wszystkich takie same. B)))

Niektórzy z obecnych kandydatów startowli bez powodzenia w tym egzaminie. Inni nawet nie próbują. Znam dwa te typy osobiście.
I ci pierwsi i ci drudzy deprecjonują fakt zdania go. To takie "Nic".
Jeżli ci ludzie zdadzą teraz w konkursie na naczelników to dla mnie sprawa będzie jasna.

To nawet nie chodzi o to, że zakres tematyczny jest dość różny. Założenie przy tworzeniu służby cywilnej było takie, że taki urzędnik SC ma nie tylko wiedzę na temat funkcjonowania państwa, ale i umiejętność uczenia się i pokonywania trudności.
Jedynym obiektywnym miernikiem czyjejś wiedzy jest obiektywny egzamin przed obiektywną komisją!

Zauważyłam też, że niektóre osoby zrezygnowały z kandydowania w swoim "macierzystym" urzędzie i startują gdzie indziej. Czyżby miały współpracowników aż tak dość? A może wiedząc kto jest kontrkandydatem przewidują z góry wynik?

Ostatnio edytowano 31 sty 2009, 17:29 przez Pinero, łącznie edytowano 1 raz

31 sty 2009, 17:27

REJESTRACJA15 kwi 2008, 12:57

POSTY        90

<!--quoteo(post=41557:date=31. 01. 2009 g. 15:06:name=kominiarz)--><div class='quotetop'>(kominiarz @ 31. 01. 2009 g. 15:06) [snapback]41557[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Niemożliwe stało się faktem. Kominiarzu potrafisz się przyznać do pomyłki ? Nie mogę uwierzyć.  :piwo:
Kminiarz (?) powinien jeszcze przeprosić forumowicza BISTI, a ponadto może zakazać mu postowania przy jego zaciekłych solidaruchowo-pisiuchowskich wynurzeniach?

Ostatnio edytowano 31 sty 2009, 17:35 przez bisti, łącznie edytowano 1 raz

31 sty 2009, 17:28
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA30 sty 2009, 21:21

POSTY        24
Witam. A mnie śmieszy jak jaden kandydat chce być naczelnikiem na kilku fotelach-jak sobie poradzi :( .
Taki SUPRNACZELNIK.

31 sty 2009, 17:41
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2158 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 155  Następna strona