O, ja pier...... :piwo: :piwo: :piwo: Uwielbiam ich!!!!!!!
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
27 sty 2009, 21:46
Nie ma tyle piwa na świecie żeby to oblać :piwo: :piwo: :piwo:
27 sty 2009, 21:51
kominiarz
<!--quoteo(post=41250:date=27. 01. 2009 g. 19:04:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 27. 01. 2009 g. 19:04) [snapback]41250[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Brawa dla czerwono-białych. :brawa: :brawa: :brawa: Teraz czas na biało-czerwonych. Ależ to był horror dla polskich kibiców.
-------------------- Wszelkie zaczepki osobnika o nicku Kominiarz, pozostawiam bez odpowiedzi.
Ja wiedziałem że tak będzie A z Norwegami wygramy! 31:29 :brawa: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
<!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->I co Wjawor i Helvet? Fachowcy i Wielcy Znawcy.
A Kominiarz trafił <!--sizec--></span><!--/sizec--> <!--sizeo:1--><span style="font-size:8pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->prawie<!--sizec--></span><!--/sizec--> <!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->bezbłędnie<!--sizec--></span><!--/sizec-->
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
27 sty 2009, 21:52
No i mamy w półfinale Chorwację która wygrała 22:19 z Francją. Przyznacie wynik jakiś taki mocno niski. Oszczędzali się?
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
27 sty 2009, 21:59
Nicolae
No i mamy w półfinale Chorwację która wygrała 22:19 z Francją. Przyznacie wynik jakiś taki mocno niski. Oszczędzali się?
to Polacy się oszczędzali :piwo:
27 sty 2009, 22:00
kominiarz
<!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->I co Wjawor i Helvet? Fachowcy i Wielcy Znawcy.
A Kominiarz trafił <!--sizec--></span><!--/sizec--> <!--sizeo:1--><span style="font-size:8pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->prawie<!--sizec--></span><!--/sizec--> <!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->bezbłędnie<!--sizec--></span><!--/sizec-->
Ja trafiłem. Obstawiałem nasze zwyciestwo Ty spudłowałeś. "Prawie" robi wielką różnicę :piwo:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
27 sty 2009, 22:07
Nicolae
O, ja pier...... :piwo: :piwo: :piwo: Uwielbiam ich!!!!!!!
... nic dodać, nic ująć ... Brawo chłopaki :brawa: :brawa: :brawa: !
____________________________________ [...] w duchu poszanowania tak ważnej zdobyczy jaką jest wolność słowa [...]
27 sty 2009, 22:08
Camila
<!--quoteo(post=41276:date=27. 01. 2009 g. 21:46:name=Nicolae)--><div class='quotetop'>(Nicolae @ 27. 01. 2009 g. 21:46) [snapback]41276[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> O, ja pier...... :piwo: :piwo: :piwo: Uwielbiam ich!!!!!!!
... nic dodać, nic ująć ... Brawo chłopaki :brawa: :brawa: :brawa: ! <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Trochę mnie poniosło, to te emocje
Stawiam że rzucimy 27 17 I 2008 Chorwacja - Polska 32:27 16 VII 2008 Chorwacja - Polska 24:27
Chorwacja jeszcze nie przegrała na tych MŚ - czas to skończyć!!! Byle do piątku :piwo:
Ostatnio edytowano 27 sty 2009, 22:28 przez Nicolae, łącznie edytowano 1 raz
27 sty 2009, 22:26
Mecz bardzo pasjonujący, ale prawdę mówiąc to bardziej Norwegowie go przegrali niż my wygraliśmy. Tym razem szczęście było po naszej stronie. W końcu...
A co do Kominiarza... No cóż. Frustracje można leczyć na wiele sposobów. On wybrał zaczepki. A co do zaczepek - patrz sygnaturka.
28 sty 2009, 08:07
Nicolae
Trochę mnie poniosło, to te emocje
Stawiam że rzucimy 27 17 I 2008 Chorwacja - Polska 32:27 16 VII 2008 Chorwacja - Polska 24:27
Chorwacja jeszcze nie przegrała na tych MŚ - czas to skończyć!!! Byle do piątku :piwo:
Tylko jak przeczekać jeszcze te 3 dłuuuuuugie dni ?
A te 14 sekund przejdzie do historii polskiego sportu. Ostatnie 2 minuty (kiedy było jeszcze 28:30) powinno być pokazywane na szkoleniach zawodników wszystkich dyscyplin, by pokazać, że walczyć trzeba dosłownie do ostatniej sekundy. Czyż nie?
Ale horrrrroorrrrr był... W sumie jednak wszystkim należą się wielkie :brawa: Zwłaszcza Wleklakowi. Bo co by to było, gdyby nie trafił do pustej bramki?!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 28 sty 2009, 08:29 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
28 sty 2009, 08:29
Nadir
A te 14 sekund przejdzie do historii polskiego sportu. Ostatnie 2 minuty (kiedy było jeszcze 28:30) powinno być pokazywane na szkoleniach zawodników wszystkich dyscyplin, by pokazać, że walczyć trzeba dosłownie do ostatniej sekundy. Czyż nie? (...)
Masz 100% racji.
Nadir
(...) W sumie jednak wszystkim należą się wielkie :brawa: Zwłaszcza Wleklakowi. Bo co by to było, gdyby nie trafił do pustej bramki?!
A tutaj akurat racji nie masz. To nie był Wleklak a Siódmiak. Wleklakowi należy się ochrzan za faul ofensywny, gdy graliśmy z przewagą jednego zawodnika przy jednobramkowym prowadzeniu przeciwników.
Ostatnio edytowano 28 sty 2009, 08:40 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
28 sty 2009, 08:38
helvet
<!--quoteo(post=41306:date=28. 01. 2009 g. 08:29:name=Nadir)--><div class='quotetop'>(Nadir @ 28. 01. 2009 g. 08:29) [snapback]41306[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> A te 14 sekund przejdzie do historii polskiego sportu. Ostatnie 2 minuty (kiedy było jeszcze 28:30) powinno być pokazywane na szkoleniach zawodników wszystkich dyscyplin, by pokazać, że walczyć trzeba dosłownie do ostatniej sekundy. Czyż nie? (...)
Masz 100% racji.
Nadir
(...) W sumie jednak wszystkim należą się wielkie :brawa: Zwłaszcza Wleklakowi. Bo co by to było, gdyby nie trafił do pustej bramki?!
A tutaj akurat racji nie masz. To nie był Wleklak a Siódmiak. Wleklakowi należy się ochrzan za faul ofensywny, gdy graliśmy z przewagą jednego zawodnika przy jednobramkowym prowadzeniu przeciwników. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> A to drań jeden, ten Wleklak!!! :mur: W powtórce pokazali cieszącego się (chyba) Wleklaka i skojarzyłem, że to on rzucił. :brawa: Siódmiak Ale pytanie pozostaje: co by to było, gdyby nie trafił do pustej bramki?...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 28 sty 2009, 08:44 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
28 sty 2009, 08:43
Nadir
(...) Ale pytanie pozostaje: co by to było, gdyby nie trafił do pustej bramki?...
Jak to co? Z awansu do pólfinału cieszyli by się... Niemcy. A dla nas została by walka o piąte miejsce.
Ostatnio edytowano 28 sty 2009, 08:52 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
28 sty 2009, 08:46
Nadir
[...] Ale pytanie pozostaje: co by to było, gdyby nie trafił do pustej bramki?...
Niemcy w półfinale...
____________________________________ always look on the bright side of life