... no ja się chętnie dorzucam... ale na Modów (mimo sympatii) to już mi nie starczy...
____________________________________ always look on the bright side of life
17 gru 2008, 08:24
wjawor
Na wszelki wypadek jednak może jakaś zbiórka na świąteczne paczki dla adminów. Bo sądy są ... o przypomniałem sobie - niezawisłe, więc i z wyrokami może być różnie.
elsinore
... no ja się chętnie dorzucam... ale na Modów (mimo sympatii) to już mi nie starczy...
Deklarowałem paczkę dla Zoltara, to i o Adminach nie zapomnę. Cebula, wędzona słonina, podsuszana kiełbasa, smalczyk ( oczywiście domowej roboty ), jakieś owoce i coś na rozgrzewkę w płynie. Ale papierosów ( jako wróg palenia ) nie wyślę. A Moderatorzy to chyba mogą spać spokojnie.
17 gru 2008, 08:36
helvet
<!--quoteo(post=39438:date=15. 12. 2008 g. 19:43:name=wjawor)--><div class='quotetop'>(wjawor @ 15. 12. 2008 g. 19:43) [snapback]39438[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=39427:date=15. 12. 2008 g. 11:29:name=balbinka)--><div class='quotetop'>(balbinka @ 15. 12. 2008 g. 11:29) [snapback]39427[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Blondynka ma pytanie:-) Za tzw. "starego wizerunku" tego forum była możliwość wydrukowania jakiegoś tekstu ze strony głównej poprzez przekierowanie do opcji "wersja do druku". Czy jest taka możliwość obecnie? Nie mogę tego dojrzeć:-( pozdrawiam
Niestety nie jesteś ślepa. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Czy ten zwrot oznacza, że Balbinka - by zadowolić Wjawora - musi wyłupić sobie oczy? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
A czy szanowni Admini nie mogliby tego w jakiś sposób dopracować? plissss
A co do zadowolenia to są na to znacznie ciekawsze sposoby A ja masochistką nie jestem B)))
17 gru 2008, 12:22
balbinka
...A czy szanowni Admini nie mogliby tego w jakiś sposób dopracować? plissss...
Może pisz na priv do Adminów, bo pod koniec roku moga być zapracowani i nie śledzić zbyt dokładnie dyskusji na forum :piwo:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
17 gru 2008, 17:36
balbinka
A co do zadowolenia to są na to znacznie ciekawsze sposoby
Podziel się nimi z nami :blush:
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
17 gru 2008, 19:05
Nadir
<!--quoteo(post=39504:date=17. 12. 2008 g. 12:22:name=balbinka)--><div class='quotetop'>(balbinka @ 17. 12. 2008 g. 12:22) [snapback]39504[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> A co do zadowolenia to są na to znacznie ciekawsze sposoby
Podziel się nimi z nami :blush: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Nadir :nonono: Zawsze są miłe złego początki, a koniec taki jak we Włocławku
____________________________________ Poborco, nie pytaj co Z Z P E A może zrobić dla Ciebie ? zapytaj, co TY możesz zrobić aby ON tego nie zrobił!
17 gru 2008, 20:02
Co oznacza ten komunikat przy próbie wprowadzenia avataru: Fatal error: Call to undefined method ipsclass::xss_check_url() in /home/aa36097/domains/skarbowcy.pl/public_html/mkportal/forum/sources/lib/func_usercp.php on line 1108
____________________________________ "verba volant scripta manent"
17 sty 2009, 23:48
ch.g.w., ale może któryś z adminów coś na to poradzi. Być może straszną facjatę chcesz wstawić
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
17 sty 2009, 23:58
wjawor
ch.g.w., ale może któryś z adminów coś na to poradzi. Być może straszną facjatę chcesz wstawić
ch.g.w. ? eh... żeby tak jeszcze na forum zarejestrował się stary Moczul, to pewnie rozszyfrował by ten skrót...
@ jorge - mało to avatarów się po necie plącze ? zaciągnij skądinąd...
18 sty 2009, 00:10
Można tylko wprowadzić z galerii forum
18 sty 2009, 01:02
No o ile pamiętam, to mój stamtąd nie pochodzi... poza tym chyba nawet nie wiem gdzie ta galeria na forum jest...
18 sty 2009, 01:05
Wcześniej też miałem avatar nie z tej galerii. Ale go chciałem zmienić, ale sięokazało że nowego nie da się wprowadzić ani z mojego komputera, ani z sieci, np. takiego: <a href="http://www.mojalbum.com.pl/GroteFoto-4BDH4AOB.jpg" target="_blank">http://www.mojalbum.com.pl/GroteFoto-4BDH4AOB.jpg</a>
18 sty 2009, 02:04
Powinno być już OK. Gdyby nie -daj znać...
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
Ostatnio edytowano 18 sty 2009, 08:19 przez inspektor, łącznie edytowano 1 raz
18 sty 2009, 08:07
Na forum powrócili "Goście". To "nowe otwarcie" czy przypadkowa zmiana ?