Teraz jest 10 wrz 2025, 12:46

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2013 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 144  Następna strona
Egzamin na iks-a 
Autor Treść postu
Własny awatar

Po pierwsze - inspektora sie powołuje a nie mianuje ;)
A po drugie - i tak ogromne gratulacje dla tych co zdali. Nieprawda, że kasa za tym nie idzie - idzie i w porownaniu do pensji asystenta jest to odczuwalny zastrzyk gotówki (przynajmniej dla mnie nawet pare stówek robi różnicę....). A z powołaniami jest rożnie i nie prawda że zawsze wszystko zależy od tego, jak blisko góry ma się układy. Jeżeli są w danym uksie wolne wakaty to są powołania, pewnie że są przypadki że ludzie czekają po pare lat na powołanie, nie przeczę, ale...tu do niektórych forumowiczów:  nie nie odbierajcie radości tym co zdali i nadziei na powołanie, bo jak się czyta niektóre komentarze to ma się wrażenie że pisane są z taką lekką zawiścia i chyba zazdroscią w sensiie: "a teraz to sobie poczekacie naiwniacy na powołanie!", albo "zobaczycie za jaką marną kasę będziecie teraz pracować" itp. Ja tam od siebie gratuluję tym co zdali i wierzę że już niedługo będą się udzielać na forum jako państwo  inspektorzy ;)

A ja nie zdałam. Zgubiły mnie dwa krzyżyki nie w tych kratkach co potrzeba. Przykre, bo uczyłam się długo i intensywnie, i nie mówcie, że byłam źle przygotowana, może zeżarł mnie stres, może za bardzo chciałam....

Przed egzaminem GIKS obiecał zdającym w tej grupie szybkie powołania. Można by to traktować jako obietnicę publiczną i oczekiwać na jej dotrzymanie! Wprawdzie powiedział, że nie będzie to w ciągu miesiąca ale w jak najszybszym możliwym czasie. Pożyjemy - zobaczymy.
Gratuluję wszystkim, którzy odważyli się pojechać na ten "rozszerzony" egzamin, a szczególnie tym co zdali :brawa:

14 gru 2008, 12:51
Znawca

REJESTRACJA23 paź 2006, 17:05

POSTY        164
Nikt więcej nie zdał?

14 gru 2008, 13:22
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 18:09

POSTY        42
Może ktoś wie ile procent ogółem zdało, bo to pierwszy egzamin na nowych zasadach.

14 gru 2008, 14:41

REJESTRACJA04 gru 2008, 22:12

POSTY        34
Referendarze i komisarze nie są wcale leniwi - oni po prostu mają zawyżone wymagania motywacyjne. Może ci nowopowołani wreszcie zaczną coś robić. (oczywiście mogą być wyjątki)

14 gru 2008, 16:30
Zaawansowany

REJESTRACJA26 sty 2008, 11:44

POSTY        55
Szczere oraz serdeczne gratulacje dla osób, które zdały...  :brawa: Jestem pełen podziwu, bo rzeczywiście łatwo nie było!!! Życzę szybkich powołań na stanowiska, bo po tym (bardzo trudnym) egzaminie należą się Wam, jak rzadko kiedy!!!

Ostatnio edytowano 15 gru 2008, 07:55 przez Tomu69, łącznie edytowano 1 raz

14 gru 2008, 17:51
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA14 sty 2007, 20:35

POSTY        3
Mam pytanie – czy ktoś z Forumowiczów ma jakieś informacje czy w nadchodzącym roku mają być nadal  dwa terminy egzaminów na iksa? I może ktoś wie na kiedy w 2009 r. jest planowany kolejny egzamin?

14 gru 2008, 19:51

REJESTRACJA11 lut 2008, 15:51

POSTY        199

Witam!
Mam pytanie – czy ktoś z Forumowiczów ma jakieś informacje czy w nadchodzącym roku mają być nadal  dwa terminy egzaminów na iksa? I może ktoś wie na kiedy w 2009 r. jest planowany kolejny egzamin?

Bary wyluzuj! Ida święta, kup prezent żonie, a jak już kupiłeś to kup drugi, a jak nie masz żony, to dziewczynie, a jak nie masz dziewczyny... to napisz list do świętego mikołaja...

... może ci da pytania na egzamin:))))

16 gru 2008, 20:50

REJESTRACJA15 kwi 2008, 12:57

POSTY        90

A jak wyniki w innych UKS, IS i US?
Nikt więcej nie zdał?

Zastanawiający jest brak informacji  o tym ile osób i gdzie zdało (lub nie). Chyba nie najlepiej ten egzamin w nowej formule wypadł i wiara jest w niezłym szoku.  Słyszałem, że np. w Krakowie na ok. 14 zdajacych zdało tylko 2.

16 gru 2008, 21:10
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA24 sie 2007, 13:52

POSTY        40
z uks Katowice zdały 3 osoby... wszystkie z OZ Bielsko-Biała :D

16 gru 2008, 22:06
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)

<!--quoteo(post=39410:date=14. 12. 2008 g. 19:51:name=bary)--><div class='quotetop'>(bary @ 14. 12. 2008 g. 19:51) [snapback]39410[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Witam!

Bary wyluzuj! Ida święta, kup prezent żonie, a jak już kupiłeś to kup drugi, a jak nie masz żony, to dziewczynie, a jak nie masz dziewczyny... to napisz list do świętego mikołaja...

<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Przekazuje odpowiedź od Świętego Mikołaja, przypadkowo przyszła na moja skrzynkę

Mówisz i masz. Pytanie dostaniesz i to w 100% pewne!
Przekaże je Tobie mój wysłannik, chwilowo dorabiający w MF
jakieś 3 minuty przed rozpoczęciem testu
Oczywiście będziesz się mógł z nimi zapoznać
natychmiast po rozpoczęciu egzaminu.

Powodzenia !

16 gru 2008, 23:33
Zaawansowany

REJESTRACJA27 wrz 2007, 22:15

POSTY        56
Właściciel skrzynki=chwilowo dorabiający w MF????
Prorok jaki, czy co???

:piwo:

17 gru 2008, 06:23
Zaawansowany

REJESTRACJA26 sty 2008, 11:44

POSTY        55
Drodzy Koledzy, trochę śmiałości! Podajcie, jakie były wyniki "zdawalności" w innych województwach, bo do tej pory określiły się chyba tylko trzy, a reszta... czyżby nikt więcej nie zdawał???  Jest to o tyle istotne, że bez tej wiedzy nie sposób odnieść się co do rzeczywistego stopnia trudności tegorocznego egzaminu. Zapadła w tej sprawie na forum jakaś dziwna zmowa milczenia. No chyba nie wstydzimy się tych wyników, prawda? :blink:

17 gru 2008, 16:13

REJESTRACJA11 lut 2008, 15:51

POSTY        199

<!--quoteo(post=39479:date=16. 12. 2008 g. 20:50:name=Grover)--><div class='quotetop'>(Grover @ 16. 12. 2008 g. 20:50) [snapback]39479[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=39410:date=14. 12. 2008 g. 19:51:name=bary)--><div class='quotetop'>(bary @ 14. 12. 2008 g. 19:51) [snapback]39410[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Witam!

Przekazuje odpowiedź od Świętego Mikołaja, przypadkowo przyszła na moja skrzynkę

Mówisz i masz. Pytanie dostaniesz i to w 100% pewne!
Przekaże je Tobie mój wysłannik, chwilowo dorabiający w MF
jakieś 3 minuty przed rozpoczęciem testu
Oczywiście będziesz się mógł z nimi zapoznać
natychmiast po rozpoczęciu egzaminu.

Powodzenia !

RZECZYWIśCIE!!! Bary musi koniecznie zaznaczyć, że pytania mają być pod choinką, no i żeby nie były przeterminowane, bo jak generalny zrobi egzamin 2 i 3.XII.2009 to prawdopodobieństwo dostania pytań, już nawet na mikołajki, jest wysoce prawdopodobne...

TomU                    

Drodzy Koledzy, trochę śmiałości! Podajcie, jakie były wyniki "zdawalności" w innych województwach, bo do tej pory określiły się chyba tylko trzy, a reszta... czyżby nikt więcej nie zdawał???  Jest to o tyle istotne, że bez tej wiedzy nie sposób odnieść się co do rzeczywistego stopnia trudności tegorocznego egzaminu. Zapadła w tej sprawie na forum jakaś dziwna zmowa milczenia. No chyba nie wstydzimy się tych wyników, prawda? :blink:

Prawda!!!

17 gru 2008, 17:28

REJESTRACJA01 paź 2008, 14:44

POSTY        31
A może zamiast rozmawiać o trudności tego egzaminu...,  jego uczestnicy wymienią na forum pytania które były na egzaminie w grudniu 2008r., tak aby pomóc innym zdającym w przyszłości?

17 gru 2008, 19:13
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2013 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 144  Następna strona