No cóż ludzie są zdolni i pracowici, a ja jestem tylko bardzo zdolny:))) I bardzo lubię wycieczki, mogę jeździć na ten egzamin aż do emerytury:)))
To pojedziemy razem w 2009 r. i to pewnie w jesieni
11 gru 2008, 22:07
ludziska!!!!! zdałem 98 punktów udało się poprostu niewiem jak to zrobiłem :nonono:
11 gru 2008, 22:10
Gdańsk - zdało 6 osób na 19, Słupsk - zdało 5 osób (zdały) na 14. CHYBA!
11 gru 2008, 22:46
leonjas
ludziska!!!!! zdałem 98 punktów udało się poprostu niewiem jak to zrobiłem :nonono:
A ja wiem!!! Wstawiłeś krzyżyki w dobre kratki... Cóż w tym nadzwyczajnego:))) GRATULUJE
Wodnik
<!--quoteo(post=39291:date=12. 12. 2008 g. 04:53:name=Grover)--><div class='quotetop'>(Grover @ 12. 12. 2008 g. 04:53) [snapback]39291[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> No cóż ludzie są zdolni i pracowici, a ja jestem tylko bardzo zdolny:))) I bardzo lubię wycieczki, mogę jeździć na ten egzamin aż do emerytury:)))
To pojedziemy razem w 2009 r. i to pewnie w jesieni <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Gdańsk - zdało 6 osób na 19, Słupsk - zdało 5 osób (zdały) na 14. CHYBA!
Co z tego że zdały, teraz dopiero czeka je frustracja. Żeby dostać mianowanie trzeba być bliskim panującym. Są osoby które mają zdane egzaminy i czekają latami, a są takie co po trzech latach pracy natychmiasta zdają egzamin i dostają inspektora,pomimo że nie były na kontroli. Ja bym powrócił do pozwoleń na zdawanie egzaminu wydawanych przez dyrekcję- wówczas dyrekcja sama nominuje tych którym się "należy", mniej zawodu u innych. Robicie sobie niepotrzebnie nadzieje , w Gdańsku na pewno. Może są inne uks
13 gru 2008, 13:25
Gdańszczanin
<!--quoteo(post=39310:date=11. 12. 2008 g. 22:46:name=taxman)--><div class='quotetop'>(taxman @ 11. 12. 2008 g. 22:46) [snapback]39310[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Gdańsk - zdało 6 osób na 19, Słupsk - zdało 5 osób (zdały) na 14. CHYBA!
Co z tego że zdały, teraz dopiero czeka je frustracja. Żeby dostać mianowanie trzeba być bliskim panującym. Są osoby które mają zdane egzaminy i czekają latami, a są takie co po trzech latach pracy natychmiasta zdają egzamin i dostają inspektora,pomimo że nie były na kontroli. Ja bym powrócił do pozwoleń na zdawanie egzaminu wydawanych przez dyrekcję- wówczas dyrekcja sama nominuje tych którym się "należy", mniej zawodu u innych. Robicie sobie niepotrzebnie nadzieje , w Gdańsku na pewno. Może są inne uks <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
kolega nie na czasie, mianowania będą wczesną wiosną ale nie pójdzie za tym kasa i tyle, polityka się zmieniła
13 gru 2008, 14:37
supersaper
<!--quoteo(post=39259:date=11. 12. 2008 g. 11:14:name=taxman)--><div class='quotetop'>(taxman @ 11. 12. 2008 g. 11:14) [snapback]39259[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> UKS Gdańsk- zdało 11 osób, w tym 5 z OZ Słupsk. Gratulacje dla wszystkich!
No to Słupsk ma prze..... Gratuluję wszystkim, niezależnie od wyniku. Jednym sukcesu innym odwagi. Co w innych UKS-ach? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
A przepraszam dlaczego Słupsk ma prze...?? bo chyba nie kumam
13 gru 2008, 15:11
Po pierwsze - inspektora sie powołuje a nie mianuje A po drugie - i tak ogromne gratulacje dla tych co zdali. Nieprawda, że kasa za tym nie idzie - idzie i w porownaniu do pensji asystenta jest to odczuwalny zastrzyk gotówki (przynajmniej dla mnie nawet pare stówek robi różnicę....). A z powołaniami jest rożnie i nie prawda że zawsze wszystko zależy od tego, jak blisko góry ma się układy. Jeżeli są w danym uksie wolne wakaty to są powołania, pewnie że są przypadki że ludzie czekają po pare lat na powołanie, nie przeczę, ale...tu do niektórych forumowiczów: nie nie odbierajcie radości tym co zdali i nadziei na powołanie, bo jak się czyta niektóre komentarze to ma się wrażenie że pisane są z taką lekką zawiścia i chyba zazdroscią w sensiie: "a teraz to sobie poczekacie naiwniacy na powołanie!", albo "zobaczycie za jaką marną kasę będziecie teraz pracować" itp. Ja tam od siebie gratuluję tym co zdali i wierzę że już niedługo będą się udzielać na forum jako państwo inspektorzy