A czy ktoś już widział listę kandydatów spełniających kryteria. Chociaż może to jeszcze za wcześnie, ale gdybyscie cos wiedzieli dajcie znać.
18 lis 2008, 13:28
kamrat
A czy ktoś już widział listę kandydatów spełniających kryteria. Chociaż może to jeszcze za wcześnie, ale gdybyscie cos wiedzieli dajcie znać.
Hehehe... Listę nowych NUS'ów znają tylko bardzo nieliczni... A żaden się nie przyzna...
____________________________________ Dobrze wiedzieć, że Ci na górze... to tacy sami durnie jak Ci na dole... tylko siedzą wyżej...
21 lis 2008, 19:09
Fatality
<!--quoteo(post=37795:date=18. 11. 2008 g. 14:28:name=kamrat)--><div class='quotetop'>(kamrat @ 18. 11. 2008 g. 14:28) [snapback]37795[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> A czy ktoś już widział listę kandydatów spełniających kryteria. Chociaż może to jeszcze za wcześnie, ale gdybyscie cos wiedzieli dajcie znać.
Hehehe... Listę nowych NUS'ów znają tylko bardzo nieliczni... A żaden się nie przyzna... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
:czytaj: Lista leży w MF. Ciekawa jestem czy jest kandydatem były super DIS z Łodzi (zaszczytnie pełniący obowiązki: DIS, dziś zastępcy NUS-ów). Testy na konkursie są obszerne (rachunkowość, podatki...). Więc czekamy na prymusa. :zeby: :zeby: :zeby:
21 lis 2008, 19:30
Fikcja była, fikcja jest i fikcja będzie. O kur.. - w końcu mamy STABILIZACJĘ! :zeby:
21 lis 2008, 20:06
A czy lista spełnaiających te kryteria naczelników będzie podana na stronie MF?
22 lis 2008, 08:21
Fatality
<!--quoteo(post=37795:date=18. 11. 2008 g. 14:28:name=kamrat)--><div class='quotetop'>(kamrat @ 18. 11. 2008 g. 14:28) [snapback]37795[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> A czy ktoś już widział listę kandydatów spełniających kryteria. Chociaż może to jeszcze za wcześnie, ale gdybyscie cos wiedzieli dajcie znać.
Hehehe... Listę nowych NUS'ów znają tylko bardzo nieliczni... A żaden się nie przyzna... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Może znalazłby się jakiś Wildstein i opublikowałby tę listę?
Maxer2007
Fikcja była, fikcja jest i fikcja będzie. O kur.. - w końcu mamy STABILIZACJĘ! :zeby:
Zawsze to jakieś POcieszenie
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
22 lis 2008, 08:54
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> Hehehe... Listę nowych NUS'ów znają tylko bardzo nieliczni... A żaden się nie przyzna... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Nie no zawsze jest jakaś nadzieja na 1% no góra 2% coś sie może zmienić. Aż tak wszechwiedzące MF to nie jest.
>>Testy na konkursie są obszerne (rachunkowość, podatki...). Więc czekamy na prymusa. <<
Test i owszem są obszerne ale nie wszyscy mają do tego głowę.
____________________________________ Nic nie może przecież wiecznie trwać, za wszystkie Zło przyjdzie WAM zapłacić.
Ostatnio edytowano 24 lis 2008, 09:47 przez Wolnaazja, łącznie edytowano 1 raz
22 lis 2008, 20:43
Prawdą jest że zmienił się NUS w I US w Szczecinie? Cóż to za osoba, może ktoś coś na ten temat wrzucić na forum? :blush:
23 lis 2008, 20:50
Sprocket
Prawdą jest że zmienił się NUS w I US w Szczecinie? Cóż to za osoba, może ktoś coś na ten temat wrzucić na forum? :blush:
Nie wiem czy o tę zmianę Ci chodzi, czy było coś jeszcze w ciągu ostatnich 3 tygodni: Powodem akurat w tym wypadku był awans NUSa, a do czasu przeprowadzenia konkursu pełnić obowiązki będzie jeden z dotychczasowych Wicków.
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Z dniem 31 października br. Minister Finansów na wniosek Dyrektora Izby Skarbowej w Szczecinie powołał Panią Janinę Rudawską na stanowisko Wicedyrektora Izby Skarbowej. Nowa Wicedyrektor obejmie pion nadzoru nad urzędami skarbowymi. Do dnia 30 października br. Pani Rudawska pełniła obowiązki Naczelnika Pierwszego Urzędu Skarbowego w Szczecinie.
Z dniem 31 października br. Minister Finansów wyznaczył Pana Wojciecha Maderę do pełnienia obowiązków Naczelnika Pierwszego Urzędu Skarbowego w Szczecinie. Pan Madera był dotychczas Zastępcą Naczelnika Pierwszego Urzędu Skarbowego w Szczecinie.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
23 lis 2008, 21:07
WolnaAzja
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> Hehehe... Listę nowych NUS'ów znają tylko bardzo nieliczni... A żaden się nie przyzna...
Nie no zawsze jest jakaś nadzieja na 1% no góra 2% coś sie może zmienić. Aż tak wszechwiedzące MF to nie jest.
>>Testy na konkursie są obszerne (rachunkowość, podatki...). Więc czekamy na prymusa. <<
Test i owszem są obszerne ale nie wszyscy mają do tego głowę. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Nie przyzna się tylko ten kto startuje na kilka lub kilkanaśnie urzedów - (sam nie wie gdzie chce być - byle mieć stołek) a czy coś się zmieni - mam nadzieję, że sporo - te wszystkie komentarze na NIE bo obrona przed potencjalną porażką - jak nie zostanie wybnany Nacz. to będzie na co i na kogo zrzucić!!!
Ostatnio edytowano 24 lis 2008, 09:48 przez tom159, łącznie edytowano 1 raz
24 lis 2008, 07:18
tributarius
<!--quoteo(post=37384:date=13. 11. 2008 g. 17:21:name=Fatality)--><div class='quotetop'>(Fatality @ 13. 11. 2008 g. 17:21) [snapback]37384[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Jak większość skarbowców podejrzewam, że konkurs jest ustawiony i wynik jest przesądzony. Mam jednak nadzieję, że się mylę i dlatego na razie sobie daruję komentarze. Jeżeli PO postąpi podobnie jak ich poprzednicy - przeprowadzi "lewy" konkurs - straci cały kredyt zaufania jaki u mnie mimo wszystko jeszcze posiada. I wtedy napiszę tu co o tym myślę. Jak pisałem - jeszcze się łudzę - wbrew wszelkim pogłoskom i plotkom. Ku mojemu zdziwieniu chętnych do udziału w konkursie jest sporo. Szkoda, że nie ma oficjalnej listy kandydatów... niektóre nazwiska by wielu zdziwiły!
Ja wysłałem wymagane dokumety i mam nadzieję, że (dzięki walce i pracy) wygram pollposition . Moim zdaniem (a chcieć to móc) okliczności już zaszy tak daleko, że wszelkie nieuczciwe, występne konowania dotyczące konkursów będą przedmiotem oceny CBA i prokuratury. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Niepokojąca co do obiektywności konkursu jest pewność siebie przed konkursem niektórych p.o. szefów, którzy przy każdej sposobności przed konkursem podkreślają że o wynik są zupełnie spokojni.
24 lis 2008, 19:07
roza88
<!--quoteo(post=37394:date=13. 11. 2008 g. 18:41:name=tributarius)--><div class='quotetop'>(tributarius @ 13. 11. 2008 g. 18:41) [snapback]37394[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=37384:date=13. 11. 2008 g. 17:21:name=Fatality)--><div class='quotetop'>(Fatality @ 13. 11. 2008 g. 17:21) [snapback]37384[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Jak większość skarbowców podejrzewam, że konkurs jest ustawiony i wynik jest przesądzony. Mam jednak nadzieję, że się mylę i dlatego na razie sobie daruję komentarze. Jeżeli PO postąpi podobnie jak ich poprzednicy - przeprowadzi "lewy" konkurs - straci cały kredyt zaufania jaki u mnie mimo wszystko jeszcze posiada. I wtedy napiszę tu co o tym myślę. Jak pisałem - jeszcze się łudzę - wbrew wszelkim pogłoskom i plotkom. Ku mojemu zdziwieniu chętnych do udziału w konkursie jest sporo. Szkoda, że nie ma oficjalnej listy kandydatów... niektóre nazwiska by wielu zdziwiły!
Ja wysłałem wymagane dokumety i mam nadzieję, że (dzięki walce i pracy) wygram pollposition . Moim zdaniem (a chcieć to móc) okliczności już zaszy tak daleko, że wszelkie nieuczciwe, występne konowania dotyczące konkursów będą przedmiotem oceny CBA i prokuratury. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Niepokojąca co do obiektywności konkursu jest pewność siebie przed konkursem niektórych p.o. szefów, którzy przy każdej sposobności przed konkursem podkreślają że o wynik są zupełnie spokojni. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Albo kłamiesz albo twój p.o to idiota ,innej możliwości nie ma
24 lis 2008, 19:16
roza88
Niepokojąca co do obiektywności konkursu jest pewność siebie przed konkursem niektórych p.o. szefów, którzy przy każdej sposobności przed konkursem podkreślają że o wynik są zupełnie spokojni.
To tylko wysoka samoocena poparta dobrym przygotowaniem merytorycznym i wszechstronnymi umiejętnościami. Inaczej przecież MF nie powierzyłby im tych obowiązków.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 24 lis 2008, 20:56 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
24 lis 2008, 20:54
wjawor
<!--quoteo(post=38180:date=23. 11. 2008 g. 20:50:name=Sprocket)--><div class='quotetop'>(Sprocket @ 23. 11. 2008 g. 20:50) [snapback]38180[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Prawdą jest że zmienił się NUS w I US w Szczecinie? Cóż to za osoba, może ktoś coś na ten temat wrzucić na forum? :blush:
Nie wiem czy o tę zmianę Ci chodzi, czy było coś jeszcze w ciągu ostatnich 3 tygodni: Powodem akurat w tym wypadku był awans NUSa, a do czasu przeprowadzenia konkursu pełnić obowiązki będzie jeden z dotychczasowych Wicków.
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Z dniem 31 października br. Minister Finansów na wniosek Dyrektora Izby Skarbowej w Szczecinie powołał Panią Janinę Rudawską na stanowisko Wicedyrektora Izby Skarbowej. Nowa Wicedyrektor obejmie pion nadzoru nad urzędami skarbowymi. Do dnia 30 października br. Pani Rudawska pełniła obowiązki Naczelnika Pierwszego Urzędu Skarbowego w Szczecinie.
Z dniem 31 października br. Minister Finansów wyznaczył Pana Wojciecha Maderę do pełnienia obowiązków Naczelnika Pierwszego Urzędu Skarbowego w Szczecinie. Pan Madera był dotychczas Zastępcą Naczelnika Pierwszego Urzędu Skarbowego w Szczecinie.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Tak o tę zmianę mi chodziło. Może coś więcej? :blush: