Czyżby koledzy na śmierć zapomnieli o dzisiejszym meczu w Dublinie ? :unsure: ...ani jednego postu... żadnych typowań...
____________________________________ [...] w duchu poszanowania tak ważnej zdobyczy jaką jest wolność słowa [...]
19 lis 2008, 15:24
Camila
Czyżby koledzy na śmierć zapomnieli o dzisiejszym meczu w Dublinie ? :unsure: ...ani jednego postu... żadnych typowań...
Ja - szczerze mówiąc - tak. Zresztą sparingi rezerw mnie nie ekscytują. A wieczór zamierzam spędzić na lekturze... :czytaj: Elsinore obiecał przysłać cennik. A jak zapomni to...sięgnę po coś innego.
19 lis 2008, 15:51
Mecz szybki, zacięty, dużo walki, ciągły presing - taki jak lubie. Mimo że to rezerwy - choć nie wszyscy - to "młodzież" zdała egzamin. Wynik - znowu ta końcówka.... - no ale miałem większe obawy.
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
20 lis 2008, 08:00
I mnie się podobało ! Nie miałabym nic przeciwko temu, żebyśmy częściej tak grali :brawa:
____________________________________ [...] w duchu poszanowania tak ważnej zdobyczy jaką jest wolność słowa [...]
20 lis 2008, 08:49
Camila
I mnie się podobało ! Nie miałabym nic przeciwko temu, żebyśmy częściej tak grali :brawa:
Ale jak się mogę czepiać, to w pierwszej połowie przy pressingu Irlandyczków niespecjalnie nam szło rozegranie... Generalnie wrażenie ok , ale końcówka to już chyba "polska specjaność" :mur: ...
____________________________________ always look on the bright side of life
20 lis 2008, 08:56
elsinore
Ale jak się mogę czepiać, to w pierwszej połowie przy pressingu Irlandyczków niespecjalnie nam szło rozegranie... Generalnie wrażenie ok , ale końcówka to już chyba "polska specjaność" :mur: ...
ten pressing w drugiej połowie byłby ten sam gduby nie szybka bramka Perejro. Irlandczycy musieli się trochę otworzyć i bardziej zaatakować co zrobiło trochę miejsca w środku. No i takie spostrzeżenie że gdyby nie Dunn to by mogło nie być tak miło na koniec
Prezes Lato o meczu <!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Nieźle nasi pograli, długo potrafili utrzymać się przy piłce. Ten Robert Lewandowski ile ma lat? 20? Rośnie nam wielki napastnik. Nie wiem czy na miarę moją czy Szarmacha.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Grunt to skromność...
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
Ostatnio edytowano 20 lis 2008, 12:00 przez Nicolae, łącznie edytowano 1 raz
20 lis 2008, 11:59
Nicolae
Prezes Lato o meczu <!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Nieźle nasi pograli, długo potrafili utrzymać się przy piłce. Ten Robert Lewandowski ile ma lat? 20? Rośnie nam wielki napastnik. Nie wiem czy na miarę moją czy Szarmacha.
Grunt to skromność... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Nie jestem zwolennikiem Grzesia na tym stołku, jak i jego senatorowanie też uważam za niewypal, ale akurat jeśli chodzi o osiągnięcia na boisku, nie musi przesadzać ze skromnością. :piwo:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
20 lis 2008, 22:38
Camila
Cisza na forum trwa nawet po taaaakim zwycięstwie. Dlaczego? Bo to był taaaaki cud że jeszcze nie możemy wyjść z podziwu!
Jesteśmy lepsi od wzorcowej Irlandii!!! Co prawda tylko w kopaniu skórzanego pęcherza, ale zawsze to coś.
Nie od razu Irlandię zbudowano
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
Ostatnio edytowano 21 lis 2008, 17:10 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz
21 lis 2008, 17:02
kominiarz
<!--quoteo(post=37930:date=19. 11. 2008 g. 15:24:name=Camila)--><div class='quotetop'>(Camila @ 19. 11. 2008 g. 15:24) [snapback]37930[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Czyżby koledzy na śmierć zapomnieli o dzisiejszym meczu w Dublinie ? :unsure: ...ani jednego postu... żadnych typowań...
Cisza na forum trwa nawet po taaaakim zwycięstwie. Dlaczego? Bo to był taaaaki cud że jeszcze nie możemy wyjść z podziwu!
Jesteśmy lepsi od wzorcowej Irlandii!!! Co prawda tylko w kopaniu skórzanego pęcherza, ale zawsze to coś.
Nie od razu Irlandię zbudowano <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Ale przecież nasza kiełbasa już dawno przegoniła ich kiełbase
24 lis 2008, 08:11
Było o F1, było o piłce, no to teraz (skoro zajrzała do nas zima) czas na kolejną odsłonę Małyszomanii - bo chyba niedługo zaczynają, co ?
24 lis 2008, 09:16
... zanim o Adamie... to jeszcze tylko jedno małe pytanko: widział ktoś może "na żywca" spotkanie PGE Skra - ZAKSA? W TV nie było ...a skoro 2:3 ... to pewnie fajny mecz był...
Ostatnio edytowano 24 lis 2008, 10:29 przez Camila, łącznie edytowano 1 raz
24 lis 2008, 10:25
elsinore
Było o F1, było o piłce, no to teraz (skoro zajrzała do nas zima) czas na kolejną odsłonę Małyszomanii - bo chyba niedługo zaczynają, co ?
tak już chyba w piątek albo w sobotę oczywiście w Kusamo, ale moim zdaniem to bez większego udziału Naszych , będzie można popatrzeć na rywalizcję Austriaków i może Norwegów ( Mika zapewne coś znowu wymuślił)
____________________________________ Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce
24 lis 2008, 10:28
Camila
... zanim o Adamie... to jeszcze tylko jedno małe pytanko: widział ktoś może "na żywca" spotkanie PGE Skra - ZAKSA? W TV nie było ...a skoro 2:3 ... to pewnie fajny mecz był...
no niestety nie za to dziś o 18:00 Częstochowa vs Resovia
Dziadek
<!--quoteo(post=38195:date=24. 11. 2008 g. 09:16:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 24. 11. 2008 g. 09:16) [snapback]38195[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Było o F1, było o piłce, no to teraz (skoro zajrzała do nas zima) czas na kolejną odsłonę Małyszomanii - bo chyba niedługo zaczynają, co ?
tak już chyba w piątek albo w sobotę oczywiście w Kusamo, ale moim zdaniem to bez większego udziału Naszych , będzie można popatrzeć na rywalizcję Austriaków i może Norwegów ( Mika zapewne coś znowu wymuślił) <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
... no tak.... gdyby Roberto Mateja skakał to byłaby inna bajka...
24 lis 2008, 10:31
Camila
Pewnie fajny. Wynik już niekoniecznie...
Dziadek
<!--quoteo(post=38195:date=24. 11. 2008 g. 09:16:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 24. 11. 2008 g. 09:16) [snapback]38195[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Było o F1, było o piłce, no to teraz (skoro zajrzała do nas zima) czas na kolejną odsłonę Małyszomanii - bo chyba niedługo zaczynają, co ?
tak już chyba w piątek albo w sobotę oczywiście w Kusamo, ale moim zdaniem to bez większego udziału Naszych , będzie można popatrzeć na rywalizcję Austriaków i może Norwegów ( Mika zapewne coś znowu wymuślił) <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Ostatnio skocznie zdominowali Austriacy. I ten sezon też będzie do nich należał. Osobiście stawiam na Schlierenzauera. Zaś Norwegów ( podobnie Finów ), lubi dopaść wirus filipiński ( ostatnio zwany także także poselskim ). A co do Adama... Mimo iż nie widzę go raczej na najwyższym stopniu podium w klasyfikacji końcowej PŚ, to jednak wierzę, że coś wygra. MŚ na przykład... Ale w Kuusamo skoczni narciarskich nie ma. Co innego w Ruce ( ok. dwadzieścia kilometrów na północ od Kuusamo ). Tam sobie można i poskakać, i na nartach pojeździć.
elsinore
... no tak.... gdyby Roberto Mateja skakał to byłaby inna bajka...