Teraz jest 11 wrz 2025, 21:49

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2793 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 200  Następna strona
Kącik sportowy 
Autor Treść postu

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

<!--quoteo(post=36695:date=05. 11. 2008 g. 09:07:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 05. 11. 2008 g. 09:07) [snapback]36695[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=36690:date=05. 11. 2008 g. 08:08:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 05. 11. 2008 g. 08:08) [snapback]36690[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Nie ma już co gadać o F1(...)

... ale tylko przez pięć najbliższych miesięcy  ;) <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Jeszcze tylko jeden link już milknę...
<a href="http://www.dziennik.pl/sport/formula1/article261039/Zobacz_jak_BMW_wykanczalo_Kubice.html" target="_blank">http://www.dziennik.pl/sport/formula1/arti...alo_Kubice.html</a>
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
No i może przed snem zimowym jeszcze:
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Kalendarz mistrzostw świata 2009

29 marca GP Australii

5 kwietnia GP Malezji

19 kwietnia GP Chin

26 kwietnia GP Bahrajnu

10 maja GP Hiszpanii

24 maja GP Monako

7 czerwca GP Turcji

21 czerwca GP Wielkiej Brytanii

12 lipca GP Niemiec

26 lipca GP Węgier

23 sierpnia GP Europy (Walencja)

30 sierpnia GP Belgii

13 września GP Włoch

27 września GP Singapuru

4 października GP Japonii

18 października GP Brazylii

1 listopada GP Abu Zabi <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

05 lis 2008, 19:45
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

<!--quoteo(post=36712:date=05. 11. 2008 g. 11:11:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 05. 11. 2008 g. 11:11) [snapback]36712[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Wczoraj rosyjska Iskra pokonała Panathinaikos 3:0 (btw. wczoraj z Panathinaikosem wygrała też BKS Stal Bielsko Biała  :brawa: ), więc będzie ciekawie, a po dzisiejszym meczu z Friedrichshafen będzie można coś więcej powiedzieć o pucharowej dyspozycji Bełchatowa, bo póki co w PLS wymiatają... ja liczę na zwycięstwo  :excl:  :D

Ja też liczyłem.
A pozostała czarna rozpacz. <_<
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

No cieniutko wczoraj było, faktycznie...  :angry2:

06 lis 2008, 07:30
Fachowiec

REJESTRACJA09 kwi 2008, 15:21

POSTY        1034
Andrew, wstyd!!!! Lepiej idż chłopie na sportową emeryturę.

07 lis 2008, 17:10
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465

Andrew, wstyd!!!! Lepiej idż chłopie na sportową emeryturę.

Wstyd, to delikatne określenie tej kompromitacji  :mur:

07 lis 2008, 17:47
Fachowiec

POSTY        1034
- Przecież w trzeciej albo w czwartej rundzie bym go miał - powiedział "Przeglądowi Sportowemu" Andrzej Gołota po przegranej walce z Rayem Austinem.
Śmiać się, czy płakać?

10 lis 2008, 09:00
Zaawansowany

REJESTRACJA03 lip 2007, 17:39

POSTY        87

LOKALIZACJAHanyska
Gdzie indziej też nie lepiej -  polscy hokeiści przegrali z Japonią :(  :(  :(  
"33 mecze i 27 zwycięstw biało-czerwonych - tak wyglądał bilans naszych spotkań z Japonią przed dzisiejszym meczem turnieju pre-kwalifikacji olimpijskich. Te liczby musiały uśpić czujność naszych hokeistów, bo w niedzielę przegrali 1:3.
Porażka te eliminuje reprezentację Polski z dalszych gier o udział w Zimowych Igrzyskach Olimpijskich w Vancouver w 2010 roku." /za Dziennikiem/

10 lis 2008, 09:29
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

- Przecież w trzeciej albo w czwartej rundzie bym go miał - powiedział "Przeglądowi Sportowemu" Andrzej Gołota po przegranej walce z Rayem Austinem.

Noooo ten Ray to nawet, jak na Murzyna, całkiem apetyczny... :lol:

10 lis 2008, 09:47
Zaawansowany

REJESTRACJA23 paź 2006, 09:24

POSTY        91
Znów króciutka walka, ale przynajmniej nie czekałem na nią do czwartej rano. Ja akurat jestem przekonany, ze gdyby nie kontuzja to Gołota by wygrał.  To znakomity pięściarz i beznadziejny człowiek.

10 lis 2008, 16:26

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

Noooo ten Ray to nawet, jak na Murzyna, całkiem apetyczny... :lol:

Zaciekawiasz mnie coraz bardziej... ;)
danny                    

Znów króciutka walka, ale przynajmniej nie czekałem na nią do czwartej rano. Ja akurat jestem przekonany, ze gdyby nie kontuzja to Gołota by wygrał.  To znakomity pięściarz i beznadziejny człowiek.

Znakomity to "lekka" przesada. Jedyne co wygrał na ringu ( poza pieniędzmi ), to brązowe medale na IO w Barcelonie i rok poźniej na ME w Atenach.
Dwadzieścia lat temu. Jako tzw. "amator"...

10 lis 2008, 17:37
Zaawansowany

REJESTRACJA23 paź 2006, 09:24

POSTY        91
Był chyba jeszcze vicemistrzem świata juniorów. Zakończył karierę Riddicka Bowe, który wczesniej posłał na deski Holyfielda. Walczył z wszystkimi największymi w wadze ciężkiej - to prawda, że z różnym skutkiem. Ale w opinii fachowców dwie walki o pas wygrał (byłby mistzrem świata gdyby nie sędziowie). Dlatego cudzysłów w wyrazie znakomity jest moim zdaniem zbędny.  Ale jeśli się upierasz może być - np. świetny.

10 lis 2008, 17:48

POSTY        2176

Był chyba jeszcze vicemistrzem świata juniorów. (...)

Był. W 1985 przegrał z Felixem Savonem. Ale to też było u progu zawodniczej kariery.

danny                    

(...) Zakończył karierę Riddicka Bowe, który wczesniej posłał na deski Holyfielda. (...)

Czy to znaczy, że Gołota znokautowałby Holyfielda? Śmiem wątpić.
Sport to nie matematyka...
A i tytuł mistrza świata może trafić do zwykłego budynia ( czego dowiódł Tyson oddając pasy w ręce Jamesa "Buster" Douglasa... )

danny                    

(...) Walczył z wszystkimi największymi w wadze ciężkiej - to prawda, że z różnym skutkiem. Ale w opinii fachowców dwie walki o pas wygrał (byłby mistzrem świata gdyby nie sędziowie). (...)

Nie walczył z żadnym zawodnikiem wywodzącym się obszaru byłego ZSRR. Gdyby pokonał chociaż któregoś z braci Kliczko...
A o walkach na samym szczycie ( z dwoma wyjątkami ) lepiej przemilczeć....

danny                    

(...) Ale jeśli się upierasz może być - np. świetny.

Według mnie nie był ani znakomity ani świetny. I raczej pozostanę przy swoim zdaniu.  :piwo:

Ostatnio edytowano 10 lis 2008, 18:42 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz

10 lis 2008, 18:20
Fachowiec

POSTY        1034
Helvecie może wskoczysz do Polsatu na komentatora? Wszak krótko lecz dosadnie dokonałeś oceny wyczynów Andrew. A, że topic niedaleko odbiega od hazardu-wróciłeś, czyli forumowicze nie napiją się piwa od milionera!!!!

10 lis 2008, 18:29

POSTY        2176

Helvecie może wskoczysz do Polsatu na komentatora? Wszak krótko lecz dosadnie dokonałeś oceny wyczynów Andrew. (...)

Dziękuję, ale nie jestem godzien. Ja wszak jestem zwykłym amatorem...
oktan                    

(...) A, że topic niedaleko odbiega od hazardu-wróciłeś, czyli forumowicze nie napiją się piwa od milionera!!!!

A od nie milionera nie można? Jest tylko jeden warunek. Zapraszam do Łodzi...

10 lis 2008, 18:49
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
Helvet nie kopie się leżącego  :nonono:  ... niezależnie od ostatnich "dokonań" Andrew faktem jest, że żaden inny polski bokser tak wiele nie dokonał za oceanem.

10 lis 2008, 21:38
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2793 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 200  Następna strona