Teraz jest 11 wrz 2025, 11:32

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2793 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 200  Następna strona
Kącik sportowy 
Autor Treść postu
Specjalista

REJESTRACJA11 maja 2007, 07:46

POSTY        440

LOKALIZACJAKujawsko-Pomorskie

<!--quoteo(post=34820:date=28. 09. 2008 g. 16:47:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 28. 09. 2008 g. 16:47) [snapback]34820[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Wykrakałem. Parę litrów więcej i czwarte było jak najbardziej w zasięgu.

Też się zdenerwowałem!  <_<
I dziwę się bardzo, że niby mają takie maszyny, a głupiego kanisterka pod ręką nawet nie mają!! :mur:
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Massa trochę pokombinował i wymyślił że weźmie cały dystrybutor ze sobą :)

Co myslicie o wczorajszym wprowadzeniem kuratora do PZPN?
Czy to dobre posunięcie?
Boję się tylko że to będzie miało wpływ na przygotowania do EURO i będzie podstawą do tłumaczenia ewentualnych niepowodzeń.

Ostatnio edytowano 30 wrz 2008, 12:35 przez Nicolae, łącznie edytowano 1 raz

30 wrz 2008, 12:33

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176
Ostatnie wydarzenia w PZPN mogły spowodować niemałe zamieszanie. Przynajmniej w umyśle jednego z kandydatów zamierzającego "poświecić swoją osobę" dla dobra polskiej piłki.
Najpierw zgłosił akces do fukcji osieroconej ( w domniemanej przyszłości ) przez Listkiewicza, jako wolny strzelec.

Później po udanym ( dla siebie, bo niekoniecznie dla nowej drużyny ) transferze wygłosił taką oto maksymę...
Nie może być polityk partyjny prezesem PZPN. Teraz zmieniać zdania ani nie chcę, ani nie mogę, bo byłoby to niewłaściwe. Jeżeli politycy idą do związków sportowych, to powinni zawiesić legitymację partyjną na kołku w szatni. Nie powinno się być do 16 politykiem, a po 16 - rzekomo apartyjnym - działaczem sportowym. To schizofrenia.

... by dziś, odpowiadając na zadane przez dziennikarza pytanie o możliwość kandydowania, odpowiedział...
Całkiem tego wykluczyć już nie mogę. Od wczoraj jest nowa sytuacja, nowe rozdanie.

Czyli zamierza wystąpić z PiS-u? Przed czy po wyborze ( ewentualnie wyborach )...
Kto jeszcze potrafi zrozumieć Ryszarda Czarneckiego ( poza nim samym oczywiście )?

Nicolae                    

(...) Massa trochę pokombinował i wymyślił że weźmie cały dystrybutor ze sobą :)(...)

To nie było takie głupie. Drugie tankowanie mógł zaliczyć bez konieczności zjazdu do pit lane.

30 wrz 2008, 14:31

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

...Co myslicie o wczorajszym wprowadzeniem kuratora do PZPN?
Czy to dobre posunięcie?
Boję się tylko że to będzie miało wpływ na przygotowania do EURO i będzie podstawą do tłumaczenia ewentualnych niepowodzeń...

<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Europejska Unia Piłkarska (UEFA) i Międzynarodowa Federacja Piłki Nożnej (FIFA) nie uznają nowego administratora Polskiego Związku Piłki Nożnej - poinformowały obie federacje piłkarskie we wspólnym oświadczeniu.
FIFA i UEFA oceniły zawieszenie dotychczasowych władz PZPN za nielegalne. Decyzję w sprawie "środków wobec PZPN" podejmie Komitet Wykonawczy FIFA na najbliższym posiedzeniu, które odbędzie się 23-24 października w Zurychu. Pod koniec października zaplanowano także posiedzenie Komisji ds. Nagłych UEFA.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Chyba nasze drużyny w pucharach mogą spokojnie odpuścić, cdn. :(

30 wrz 2008, 15:04
Fachowiec

REJESTRACJA09 kwi 2008, 15:21

POSTY        1034

Ostatnie wydarzenia w PZPN mogły spowodować niemałe zamieszanie. Przynajmniej w umyśle jednego z kandydatów zamierzającego "poświecić swoją osobę" dla dobra polskiej piłki.
Najpierw zgłosił akces do fukcji osieroconej ( w domniemanej przyszłości ) przez Listkiewicza, jako wolny strzelec.
Później po udanym ( dla siebie, bo niekoniecznie dla nowej drużyny ) transferze wygłosił taką oto maksymę...
Nie może być polityk partyjny prezesem PZPN. Teraz zmieniać zdania ani nie chcę, ani nie mogę, bo byłoby to niewłaściwe. Jeżeli politycy idą do związków sportowych, to powinni zawiesić legitymację partyjną na kołku w szatni. Nie powinno się być do 16 politykiem, a po 16 - rzekomo apartyjnym - działaczem sportowym. To schizofrenia.
... by dziś, odpowiadając na zadane przez dziennikarza pytanie o możliwość kandydowania, odpowiedział...
Całkiem tego wykluczyć już nie mogę. Od wczoraj jest nowa sytuacja, nowe rozdanie.
Czyli zamierza wystąpić z PiS-u? Przed czy po wyborze ( ewentualnie wyborach )...
Kto jeszcze potrafi zrozumieć Ryszarda Czarneckiego ( poza nim samym oczywiście )?

Tylko dla kompletności słów R.Cz. zaPOmniałeś dodać, że "z gęby nie robi się cholewy".

30 wrz 2008, 20:12
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA23 wrz 2006, 20:17

POSTY        178

LOKALIZACJAwielkopolska
Ja uważam, że jest to dobre dla polskiej piłki to całe zamieszanie w PZPN, tylko za tym muszą iść zmiany od dołu i wara politykom od sportu omi mają swoją arenę "sportową" na wiejskiej i tam niech się popisują swoimi umiejętnościami .

01 paź 2008, 06:54

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Ja uważam, że jest to dobre dla polskiej piłki to całe zamieszanie w PZPN, tylko za tym muszą iść zmiany od dołu i wara politykom od sportu omi mają swoją arenę "sportową" na wiejskiej i tam niech się popisują swoimi umiejętnościami .

To ja chyba jednak bym wolał, by zostawili Wiejską w spokoju i "poszli w sport". Tam już dużo więcej nie da się popsuć, a społeczeństwo może miałoby chwilę oddechu i spokoju. :D
A co do różnych związków sportowych to "kij" w postaci ewentualnego wykluczenia z rozgrywek niestety jest bardzo skuteczny i okazuje się, że jest ważniejszy od norm prawnych zawartych w naszym ustawodawstwie. dzięki temu tabuny "świętych krów" mają urodzajne pastwiska w poszczególnych związkach, a efekty było widać na ostatnich igrzyskach :(

01 paź 2008, 16:01
Fachowiec

POSTY        1034
Wisła popłynęła. Warta u bram poważnej kasy jak na polskie realia. Brawo Poznań.

02 paź 2008, 18:20

POSTY        2176

Wisła popłynęła. Warta u bram poważnej kasy jak na polskie realia. Brawo Poznań.

Czapki z głów panowie i nieliczne panie które zaglądają na ten topic. Za całe spotkanie.

02 paź 2008, 19:58

POSTY        2176
... W przypadku pań bardziej zasadne byłoby "kapelusze z głów"...

02 paź 2008, 20:32
Znawca
Własny awatar

POSTY        178

LOKALIZACJAwielkopolska

Oktan , albo piłkę nożna oglądasz od święta albo jesteś z daleka od Poznania , bo mylisz kluby Warta Poznań to gra ale w I lidze a piszesz o DUMIE WIELKOPOLSKI - LECHU POZNAŃ. Nie wporwadzaj nie zorientowanych w temacie w błąd. Teraz czekamy na Legię.
Do zobaczenia wszystkim w Niedzielę na Bułgarskiej o godz. 17 informacja dla tych, którzy chcą zobaczyć kolejny mecz Lecha to będzie na TVP 2 oraz CANAL+

Ostatnio edytowano 03 paź 2008, 06:55 przez dziadek, łącznie edytowano 1 raz

03 paź 2008, 06:54
Fachowiec

POSTY        1034

<!--quoteo(post=35033:date=02. 10. 2008 g. 18:20:name=oktan)--><div class='quotetop'>(oktan @ 02. 10. 2008 g. 18:20) [snapback]35033[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Oktan , albo piłkę nożna oglądasz od święta albo jesteś z daleka od Poznania , bo mylisz kluby Warta Poznań to gra ale w I lidze a piszesz o DUMIE WIELKOPOLSKI - LECHU POZNAŃ. Nie wporwadzaj nie zorientowanych w temacie w błąd. Teraz czekamy na Legię.
Do zobaczenia wszystkim w Niedzielę na Bułgarskiej o godz. 17 informacja dla tych, którzy chcą zobaczyć kolejny mecz Lecha to będzie na TVP 2 oraz CANAL+
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Hura, hura. Ja tylko we wstępie nawiązałem do rzek. A reszta to prawda.

03 paź 2008, 19:37
Fachowiec

POSTY        1034
A jednak Franz ma zacięcie i parcie na pudło. Jesczcze raz brawo Poznań.

05 paź 2008, 19:44
Znawca
Własny awatar

POSTY        178

LOKALIZACJAwielkopolska
Własnie wróciłem z meczu , szkoda że nie udało pokonac się Legii ale chłopacy mieli dosyć jeszcze po 120 min. z Austrią Wiedeń. Ale i tak brawo dla nich  :piwo:

05 paź 2008, 20:58
Specjalista

REJESTRACJA11 maja 2007, 07:46

POSTY        440

LOKALIZACJAKujawsko-Pomorskie
Jakieś typy na dzisiaj na 12 w związku z sytuacją w PZPN?
Ja typuje że zagrożone będą mecze z kolegami z Czech(o)Słowacji

06 paź 2008, 08:32
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2793 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 200  Następna strona