W opisanej sytuacji nie dostrzegam prywaty, o którą mam wrażenie, iż podejrzewałeś
nie no co Ty looz, zgadzam się z Tobą, bo też wolałbym tak jak Ty to opisujesz. Tak na marginesie nie wiem czy pamiętacie jak przyszły chyba w kwietniu karty zgloszeniowe z zapytaniem na które wycieczki chcesz sie zapisać to dzwoniąc do UKS Białystok a dzwoniłem nikt nic nie potrafił powiedzieć co kryje się pod danymi nazwami wycieczek, po prostu chaos.
A kiedy jest saprtakiada bo jeszcze tam nie gościłem a fakt ten mam zamiar zmienić
24 wrz 2008, 12:02
Spartakiada odbędzie się w dniach 29-30.05.2009r. w Zakopanem. Więc w maju przetrzesz szlak do Zakopca i we wrześniu na rajd łatwiej będzie Ci tam dojechać. No chyba, że sie ktoś zlituje i zorganizuje rajd w innej części małopolski.
24 wrz 2008, 16:47
Jeżeli chodzi o raj to nie ma się czy zachwycać. Pod względem organizacyjnym był to jeden z najgorszych rajdów. Zarcie było ochydne, ludzie zakwaterowani po całej okolicy. Dobrze , że towarzystwo dopisało.
24 wrz 2008, 18:38
No to może zaproponuje mały ranking rajdów Wg mnie licząc od 2000 roku 1 miejsce Rzeszów - Solina w 2000r 2 miejsce Kraków - Muszyna 2004r 3 miejsce Lublin - Krasnobród 2005r
26 wrz 2008, 22:34
Też się z tym rankingiem zgadzam bo tam byłem 4 miejsce Jurata, ale pogoda nie dopisała. 5 miejsce Bydgoszcz, pogoda była super. Podobno - bo nie byłem, nieźle było w Piwnicznej?
27 wrz 2008, 11:41
A mi się wydaje, że za rok to my spotkamy się na rajdzie, ale już nie skarbowców, tylko może doradców podatkowych, bo jak tak dalej pójdzie i Podatkowi Oszuści dalej będą majstrować przy zmianach w organizacji UKS to już nie będziemy mieli co szukać w skarbówce. Bardzo bym chciał pojechać z Wami na kolejne rajdy skarbowców, ale nie wiem czy mam siłę jeszcze pracować w uks, na razie, mam możliwość zmiany pracy samemu ale czy za rok tej decyzji nie wymusi na nas zawierucha jaka ma nastąpić w naszych UKS. Pozdrawiam,
27 wrz 2008, 12:07
Szykujcie formę, może nam się przydać na wojnę:
<a href="http://www.rp.pl/artykul/68342,195606_Wrog_najechal_Wislandie_.html" target="_blank">Za dwa miesiące polskie władze ogłoszą stan wojny.</a>
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
27 wrz 2008, 14:41
I miejsce: 1995 rok - Piwniczna :brawa:
27 wrz 2008, 15:40
A ja myślę, że Polanica Zdrój w ubiegłym roku była najlepsza!
28 wrz 2008, 19:57
Czołem Rajdowiec! Witam Wszystkich! Polanica była dobrze zorganizowana - to fakt, nie mniej mieli sprzymierzeńca w postaci pogody, której tu po prostu zabrakło. Poznań w mniej więcej obecnym składzie jeździ na Rajdy od 98 - Piotrkowa T. Wszystkie są extra. To MATRIX, w który wpadamy we wtorek lub środę, aby wydostać się z niego w niedzielę wieczór. Zmarnowani, zachrypnięci, totalnie wyczerpani, po koszmarach nocnych lądujemy we wtorek w pracy i..... czekamy do następnego Rajdu. Bo warto... i tyle. Za rok też będziemy
30 wrz 2008, 10:23
ten kto pomyśli znajdzie sposób jak być i robić co się chce i płacić za to co się chce a nie za kaszanę którą fundują organizatorzy... ps.. z drugiej strony ja od wielu lat współczuję tym ludziom którzy robią za opiekunów to naprawdę musi być przesrane nie móc się napić widząc tylu pijanych wokół :piwo: wasze zdrowie tak czy siak i szacun ..
____________________________________ "No Laguna, teraz to my możemy wszystko..."
12 paź 2008, 14:45
Z tym piciem to przesada!!!!!!! Świecznik zachowywał się bardzo poprawnie, wzorcowo,jak zwykle zresztą.