Teraz jest 05 wrz 2025, 21:21

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  idź do strony:  1, 2, 3, 4  Następna strona
XXIV Ogólnopolski Rajd Skarbowców w Augustowie 
Autor Treść postu
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2006, 20:09

POSTY        156

LOKALIZACJAz dołu mapy
Skończył się dzisiaj Rajd Skarbowców. Wobec braku wpisów sądzę, że raczej z marnym efektem. I nie dziwota,,,,,cena. A może podyskutujmy nad tym. Spartakiada gromadzi już ponad 1000 uczestników ( w większości czynnych sportowo), natomiast Rajd też niezłe tłumy ale wiemy że w niemałej części sępów:).
Rzecz w sumie prosta do wytłumaczenia. Na spartakiadę przyjeżdżają ludzie w wiekszości z US czasem z UKS i IS, natomiast na Rajd jeżdżą  UKSy i czasem jeszcze ktoś. Rajd to trzydniowa feria występów i wycieczek, natomiast Spartakiada to jeden dzień (ale jaki:))). Brałem udział w obydwóch imprezach, ale po tym co pokazało Giżycko (klękajcie narody) jestem wielkim fanem Spartakiad. Wielki ukłon dla Fundacji Skarbowości.
Może podyskutujmy dlaczego Rajd jest taki drogi a na Spartakiadę można za połowę tej ceny pojechać? Czyżby to koszt gości był?:"????
No i podstawowe pytanie,,,,,,,czy ci goście nie mogą sobie za to sami zapłacić??? Musimy ich na swoich grzbietach dźwigać??? My biedusie????

Ostatnio edytowano 15 wrz 2008, 08:30 przez dapa, łącznie edytowano 1 raz

14 wrz 2008, 22:29
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA01 lut 2008, 19:28

POSTY        9
Witam serdecznie wszystkich tych, którzy byli w tym roku na Rajdzie, jak i tych którzy nie mieli tej przyjemności  :)
Nie wiem jak Wy, ale pomimo obrzydliwej pogody, jak i wielu niedogodności z jakimi przyszło Nam się zmierzyć już na miejscu, osobiście będę go wspominała bardzo mile. Co prawda nie mam porównania, bo był to mój pierwszy taki wypad w towarzystwie innych "urzędasów", ale naprawdę był spoko. Przede wszystkim fajna zabawa, ciekawy program, super ludzie.
W przyszłym roku Kraków będzie organizatorem  :D  Mam nadzieję, że się popisze i będzie jeszcze lepsza impreza, bo zamierzam jechać  :zeby:
A co Wy sądzicie o tegorocznym Rajdzie ? Piszcie o wszystkim co dotyczy Rajdu w Augustowie ...
Pozdrawiam gorąco.

15 wrz 2008, 18:54
Początkujący
Własny awatar

POSTY        9

Skończył się dzisiaj Rajd Skarbowców. Wobec braku wpisów sądzę, że raczej z marnym efektem. I nie dziwota,,,,,cena. A może podyskutujmy nad tym. Spartakiada .......

Sorry dapa, ale ten post już zamieściłeś na forum. Tutaj chciałabym popisać o Rajdzie a nie o Spartakiadzie  :blush:

16 wrz 2008, 09:22

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Witam serdecznie wszystkich tych, którzy byli w tym roku na Rajdzie, jak i tych którzy nie mieli tej przyjemności  :) ...

dapa                    

Skończył się dzisiaj Rajd Skarbowców....

Sorry Nicole, połaczylem wątek założony przez Ciebie oraz przez Dapę. Pozostawiłem jednocześnie Twój tytuł wątku. Ponieważ jednak post Dapy był wcześniej napisany, więc jest w tym wątku chronologicznie pierwszy.

Nicole                    

Sorry dapa, ale ten post już zamieściłeś na forum. Tutaj chciałabym popisać o Rajdzie a nie o Spartakiadzie  :blush:

Wydaje mi się, iż jednak także post Dapy jest  jak najbardziej pasujący do tematu "XXIV Ogólnopolski Rajd Skarbowców w Augustowie". Jak już wspomniałem oba Wasze posty są razem w wyniku połączenia zbliżonych tematycznie wątków. Mam nadzieję, iż się nie pogryzą  :D

16 wrz 2008, 17:03
Zaawansowany

REJESTRACJA27 gru 2006, 14:58

POSTY        35
hymmm? 1700 odwiedzin (19:21) a tylko 3 odpowiedzi?
Czy forum umiera?

16 wrz 2008, 18:23
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)

Czy forum umiera?

Może nie. Ci co byli w sobotę lub niedzielę na innych imprezach (np. k. Wielunia w Częstochowie itp.) w tym temacie czekają na informacje od uczestników rajdu. Ci co byli na rajdzie, mają jeszcze kacowe (czyt. urlop dla podratowania zdrowia) i ręce im drżą przy pisaniu.
Ja czekam na propozycje z Krakowa, bo ze Smokiem zawsze lubiłem sobie  :piwo:  i tak jak smok na przekąskę  :sex: .

16 wrz 2008, 18:42
Fachowiec

REJESTRACJA09 kwi 2008, 15:21

POSTY        1034
Smoku Supersaperze, może będzie lepiej jeśli Kraków zrezygnuje z roli organizatora, ponieważ strach pomyśleć co sobie zażyczysz na obiad i deser!!!!!

16 wrz 2008, 19:00

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

(...) Ja czekam na propozycje z Krakowa, bo ze Smokiem zawsze lubiłem sobie  :piwo:  i tak jak smok na przekąskę  :sex: .

oktan                    

Smoku Supersaperze, może będzie lepiej jeśli Kraków zrezygnuje z roli organizatora, ponieważ strach pomyśleć co sobie zażyczysz na obiad i deser!!!!!

To proste. Na obiad  :piwo:  :sex:  :sex:  :sex: i  :piwo: a na deser  :sex: i  :sex:

16 wrz 2008, 19:09
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA23 wrz 2006, 20:17

POSTY        178

LOKALIZACJAwielkopolska

<!--quoteo(post=34345:date=16. 09. 2008 g. 18:23:name=Pan)--><div class='quotetop'>QUOTE(Pan @ 16. 09. 2008 g. 18:23) [snapback]34345[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Czy forum umiera?

Może nie. Ci co byli w sobotę lub niedzielę na innych imprezach (np. k. Wielunia w Częstochowie itp.) w tym temacie czekają na informacje od uczestników rajdu. Ci co byli na rajdzie, mają jeszcze kacowe (czyt. urlop dla podratowania zdrowia) i ręce im drżą przy pisaniu.
Ja czekam na propozycje z Krakowa, bo ze Smokiem zawsze lubiłem sobie  :piwo:  i tak jak smok na przekąskę  :sex: .
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Jeżeli pielgrzymka na Jasną Górę wg ciebie to jest impreza to nie mam o czym z tobą dyskutować . Jeżeli jesteś osobą niewierzącą lub innej wiary to masz prawo tak pisać.

16 wrz 2008, 19:59
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)

<!--quoteo(post=34347:date=16. 09. 2008 g. 18:42:name=supersaper)--><div class='quotetop'>(supersaper @ 16. 09. 2008 g. 18:42) [snapback]34347[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=34345:date=16. 09. 2008 g. 18:23:name=Pan)--><div class='quotetop'>(Pan @ 16. 09. 2008 g. 18:23) [snapback]34345[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Czy forum umiera?

Jeżeli pielgrzymka na Jasną Górę wg ciebie to jest impreza to nie mam o czym z tobą dyskutować . Jeżeli jesteś osobą niewierzącą lub innej wiary to masz prawo tak pisać.
To zależy, czy słowo "impreza" odbierasz wyłącznie pejoratywnie.
Ma ono jednak wiele znaczeń, również całkiem pozytywnych lub neutralnych (spotkanie, zamysł,  przedsięwzięcie itp.).
Ja osobiście nigdy wizyty na Jasnej Górze nie odbierałem jako czegoś przykrego, smutnego kojarzonego wyłącznie z cierpieniem. Mimo, że czasem było zimno, mokro, nogi po kilku dniach marszu zostały gdzieś daleko, pęcherze wyglądały jak globusy itp. zawsze odbierałem te wizyty z radością. Tak jak i moi wszyscy przyjaciele wręczałem kwiaty ZOMO-wcom, pozdrawiałem Milicjantki i odmawiałem różaniec za SB-ków wśród nas. Od tego czasu sporo latek minęło, ZOMO już nie stacjonuje w słynnych "Trójkątach" i Policjantki jakoś mniej pobłażliwie na mnie patrzą. Nie zmieniło się jednak jedno, wizytę na Jasnej Górze mogę nadal nazywać "imprezą".
Jeżeli Twoje "imprezy" to wyłącznie chlanie na umór to współczuję.

16 wrz 2008, 21:43
Zaawansowany

REJESTRACJA27 gru 2006, 14:58

POSTY        35
Chłopaki! Ja tylko zapytałem czy to forum umiera a tu szykuje się znowu zmiana tematu.
Może zacznijmy od początku.
Dapa! Przypomnij Panom i Paniom o co Ci chodziło.

16 wrz 2008, 22:07
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2006, 20:09

POSTY        156

LOKALIZACJAz dołu mapy

Chłopaki! Ja tylko zapytałem czy to forum umiera a tu szykuje się znowu zmiana tematu.
Może zacznijmy od początku.
Dapa! Przypomnij Panom i Paniom o co Ci chodziło.

Boję się:)))). Koleżanka Nicole jest mocno emocjonalnie zaangażowana w ten topic:)). Nieśmiało zapytałem jak tam w Augustowie było, a tu się szykuje wojna trzydziestoletnia, połączona z oblężeniem Częstochowy :piwo:

Ostatnio edytowano 16 wrz 2008, 22:24 przez dapa, łącznie edytowano 1 raz

16 wrz 2008, 22:16

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
Zgodnie z nazwą topicu ( utworzonego jak już ustaliliśmy ) przez Nicole oraz zainicjowanego równolegle przez Dapę proszę ograniczyć się do XXIV Ogólnopolskiego Rajdu Skarbowców w Augustowie  :piwo:

17 wrz 2008, 07:37
Początkujący
Własny awatar

POSTY        9
DAPA - wszystko w porządku B)))  WJAWOR wszystko mi wyjaśnił i jest OK  :blush:
Kontynułujmy więc temat Rajdu w Augustowie, bo jestem ciekawa wrażeń, uwag i sugesti innych ...

17 wrz 2008, 09:30
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 54 ]  idź do strony:  1, 2, 3, 4  Następna strona