<!--quoteo(post=33425:date=17. 08. 2008 g. 19:19:name=oktan)--><div class='quotetop'>(oktan @ 17. 08. 2008 g. 19:19) [snapback]33425[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=33421:date=17. 08. 2008 g. 13:27:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 17. 08. 2008 g. 13:27) [snapback]33421[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Dobry ten dzisiejszy dzień. A jutro tylko Blanik. Tyczkarki na pudle nie staną.
Trochę więcej optymizmu Helvecie. Czyżbyś miał tajemną wiedzę odnośnie formy naszych tyczkarek? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Też się z Helvetem nie zgodzę. Oczywiście marzenie to dwa medale w tyczce. Osobiście obstawiam przynajmniej jeden. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Jutro Leszek Blanik i trzeci złoty!!!!! A dzisiaj Polacy są już na 16-tym miejcu w klasyfikacji medalowej! Huraaaaaaaa!
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
Ostatnio edytowano 17 sie 2008, 21:06 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz
17 sie 2008, 21:05
helvet
Ja obstawiam, że przywieziemy ok. 5-6 krążków w tym jeden złoty. Czy to już skrajny defetyzm?
Chyba tak :piwo:
Corben
optymiści...
że niby kto to złoto zdobędzie ?
nie widzę kandydata/tki
Czas przetrzeć okulary
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
17 sie 2008, 22:49
Kurczę blade! Jak nie dostanę zawału, to będzie cud. Polska - Rosja 2:2 Co za mecz!!!! :brawa:
____________________________________ [...] w duchu poszanowania tak ważnej zdobyczy jaką jest wolność słowa [...]
18 sie 2008, 07:36
Camila
Kurczę blade! Jak nie dostanę zawału, to będzie cud. Polska - Rosja 2:2 Co za mecz!!!! :brawa:
Kurczę blade! Już po ptokach. 3:2 dla nas. :brawa: :brawa: :brawa: Połtawski na emeryturę. Czemu nasi w sobotę odpuścili Brazylijczykom? No chyba, że szykują się na rewanż w finale...
18 sie 2008, 07:47
Wygraliśmy z Ruskimi! Ale numer!!! :piwo: dla siatkarzy!
____________________________________ [...] w duchu poszanowania tak ważnej zdobyczy jaką jest wolność słowa [...]
18 sie 2008, 07:53
oktan
<!--quoteo(post=33421:date=17. 08. 2008 g. 13:27:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 17. 08. 2008 g. 13:27) [snapback]33421[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> (...) Tyczkarki na pudle nie staną.
Trochę więcej optymizmu Helvecie. Czyżbyś miał tajemną wiedzę odnośnie formy naszych tyczkarek? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Rogowska w tym sezonie jeszcze nic wielkiego nie pokazała. Pyrek skakała lepiej ale czy jest to forma na medal... Niemniej oczywiście będę im kibicował.
wjawor
(...) Też się z Helvetem nie zgodzę. Oczywiście marzenie to dwa medale w tyczce. Osobiście obstawiam przynajmniej jeden. Serce mi każe wskazać Anię ( trenuje w moim byłym klubie ), a głowa ( bo rozum to chyba w moim przypadku byłoby za dużo powiedziane ) jednak Monikę :piwo: A niepoprawny optymizm: srebro i brąz.
Pyrek będzie w pierwszej szóstce. A na podium typuję dwie z czterech Fieofanowa, Stuczyński, Murer, Boslak. Mogą jeszcze trochę namieszać Niemka albo... Chinka ( patrz 200 m. motylkiem kobiet ). Isinbajewa oczywiście poza konkurencją. Chyba, że przegra z samą sobą...
Mam nadzieję, że poprawne okażą się Twoje typy. A to
wjawor
Barcelona- Wisła 0:2 :piwo:
był tylko wypadek przy pracy
18 sie 2008, 08:14
wjawor
<!--quoteo(post=33296:date=14. 08. 2008 g. 08:47:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 14. 08. 2008 g. 08:47) [snapback]33296[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Ja obstawiam, że przywieziemy ok. 5-6 krążków w tym jeden złoty. Czy to już skrajny defetyzm?
Chyba tak :piwo: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Od piątku humor lepszy a po niedzieli to już całkiem całkiem... Wyszło słoneczko, to od razu dostrzegam nowe szanse medalowe ( oprócz Blanika - Małachowski, Maszczyk, Dołęga, żeglarze, kajakarze, piłkarze ręczni, siatkarze, by - na razie - poprzestać tylko na tej wyliczance ), więc może być jeszcze lepiej.
Ale dobra. Na forum mogę zostać defetystą. Jak naszym nie pójdzie - będziecie mogli mogli mi nawrzucać ( że wykrakałem, zapeszyłem itp. ), jak pójdzie - to dowalicie, że się nie znam :piwo:
Ostatnio edytowano 18 sie 2008, 09:21 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
18 sie 2008, 09:18
Spotkanie z Rosjanami - było na co popatrzeć (poza 1-ym setem w naszym wykonaniu). Świetny m.zd. Wika, dobre wyczucie Lozano co do zmian. Chłopakom należą się duże :brawa: bo mało kiedy udaje nam się pokonać Rosjan, chociaż pamiętacie ostatnie MŚ - też było pięknie ... Ważna wygrana (psychologicznie odbudowuje po Brazylii z którą przecież Rosja wygrała) ...
To teraz kto, Bułgarzy, Włosi ?
____________________________________ always look on the bright side of life
18 sie 2008, 09:26
elsinore
Spotkanie z Rosjanami - było na co popatrzeć (poza 1-ym setem w naszym wykonaniu). Świetny m.zd. Wika, dobre wyczucie Lozano co do zmian. Chłopakom należą się duże :brawa: bo mało kiedy udaje nam się pokonać Rosjan, chociaż pamiętacie ostatnie MŚ - też było pięknie ... Ważna wygrana (psychologicznie odbudowuje po Brazylii z którą przecież Rosja wygrała) ...
To teraz kto, Bułgarzy, Włosi ?
Chyba to nie ma znaczenia. Powinniśmy pokonać ( bez większego trudu ) zarówno jednych jak i drugich. Grupa A ( moim zdaniem ) była słabsza. Wcale bym się nie zdziwił gdyby w półfinałach spotkały się ponownie drużyny z grupy B. Na najciekawszy pojedynej ćwierćfinałów zapowiada się spotkanie USA - Serbia.
Ostatnio edytowano 18 sie 2008, 09:44 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
18 sie 2008, 09:44
zawsze wierzyłam w polskich siatkarzy...teraz tylko trzeba odegrać sie brazylijczykom za przegrany mecz...byli oni w naszym zasięgu ale polski duch waliki w końcówce pierwszego seta się wypalił...licze na minimum brąz.Tak trzymać!!!
____________________________________ ŚWIAT JEST PIĘKNY TYLKO LUDZIE CHAMSCY..
18 sie 2008, 10:38
Specjalnie zagrali na pół gwizdka by uśpić czujność Brazylijczyków. Rewanżu ( o ile "kanarkowi" zakwalifikują się do finału ) nie odpuszczą.
18 sie 2008, 10:46
helvet
Specjalnie zagrali na pół gwizdka by uśpić czujność Brazylijczyków. Rewanżu ( o ile "kanarkowi" zakwalifikują się do finału ) nie odpuszczą.
No ale tego pierwszego seta mogli już wygrać - 3 piłki setowe (chyba) mieli...
Mimo to wierze w finał - co to będą za emocje :brawa:
____________________________________ wiązanie przyszłości z pracą w administracji publicznej, to błąd podstawowy - inspektor / T. Ludwiński
18 sie 2008, 10:57
LESZEK BLANIK-NAJPIERW SKOK PRZEZ KONIA:):) NIE MA TAKIEGO KONIA,KTÓREGO LESZEK NIE PRZESKOCZY...CZARNY KOŃ???? JEST SZANSA...TRZYMAMY KCIUKI
____________________________________ ŚWIAT JEST PIĘKNY TYLKO LUDZIE CHAMSCY..
18 sie 2008, 11:05
Nicolae
(...) No ale tego pierwszego seta mogli już wygrać - 3 piłki setowe (chyba) mieli...(...)
Po porażce Brazylijczyków z Rosją nie chcieli ich dobijać...