To i ja mam małą prośbę co z Małopolską i Podkarpaciem :za2: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Czyżby forum zamieniało się pomału w "spełniacz marzeń" tudzież butelkę Dżinu vel z Dżinem ?
____________________________________ always look on the bright side of life
09 lip 2008, 19:12
Zależnie od wersji bajki czasem niestety była ograniczona ilość życzeń do wypowiedzenia
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
09 lip 2008, 19:32
Zapanowała cisza w temacie zmian w UKSach. Jak zakończyła sie sprawa dyrektora w Toruniu-Bydgoszczy? Gdzie jeszcze nastąpiły zmiany? Jak się mają sprawy po zmianach w Katowicach i Wrocławiu? Jacy ludzie zajęli tam stanowiska dyrektorów (opcje polityczne, kwalifikacje meytoryczne itp) Bo od 2006 r. to tylko obowiązywało to pierwsze kryterium...
____________________________________ "Ci, którzy mają ideę wciąż w gębie, mają ją zazwyczaj i w pobliskim nosie" - Letz
06 sie 2008, 12:15
:piwo:
bisti
Zapanowała cisza w temacie zmian w UKSach. Jak zakończyła sie sprawa dyrektora w Toruniu-Bydgoszczy? Gdzie jeszcze nastąpiły zmiany? Jak się mają sprawy po zmianach w Katowicach i Wrocławiu? Jacy ludzie zajęli tam stanowiska dyrektorów (opcje polityczne, kwalifikacje meytoryczne itp) Bo od 2006 r. to tylko obowiązywało to pierwsze kryterium...
Nowa Dyrekcja ufa fachowcom wcześniej nadanym, więc po co jakieś zmiany. A po drugie teraz wszyscy się kochamy. I tak trzymać!
06 sie 2008, 17:07
Melania
Nowa Dyrekcja ufa fachowcom wcześniej nadanym, więc po co jakieś zmiany. A po drugie teraz wszyscy się kochamy. I tak trzymać!
Mogę sie kochać z jakąś słodką blondynką o niebieskich oczach (np. Kasik :blush: ) ale nie z owłosionym orangutanem!!! Nawet miłość ma swoje granice! :za2:
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
Ostatnio edytowano 06 sie 2008, 17:54 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz
06 sie 2008, 17:53
kominiarz
<!--quoteo(post=33077:date=06. 08. 2008 g. 19:07:name=Melania)--><div class='quotetop'>(Melania @ 06. 08. 2008 g. 19:07) [snapback]33077[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Nowa Dyrekcja ufa fachowcom wcześniej nadanym, więc po co jakieś zmiany. A po drugie teraz wszyscy się kochamy. I tak trzymać!
Mogę sie kochać z jakąś słodką blondynką o niebieskich oczach (np. Kasik :blush: ) ale nie z owłosionym orangutanem!!! Nawet miłość ma swoje granice! :za2: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Teraz to kolego przesadziłeś. Może u Ciebie są na tak ważnych stanowiskach orangutany, lecz u nas są same piękne blondynki, i to nie jest żart. Współczuję Ci.
06 sie 2008, 19:26
Ten UKS to chyba ma taką obsadę żeby utrzymać parametry statystyki. Współczuję.
06 sie 2008, 19:36
Melania
Teraz to kolego przesadziłeś. Może u Ciebie są na tak ważnych stanowiskach orangutany, lecz u nas są same piękne blondynki, i to nie jest żart. Współczuję Ci.
Te "owłosione orangutany" to przecież mężczyźni! Pani blondynko Było hasło "wszyscy się kochamy". Wszyscy ale nie z wszystkimi! PS Pozdrowienia dla wszystkich pięknych blondynek :piwo:
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
Ostatnio edytowano 06 sie 2008, 21:11 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz
06 sie 2008, 21:09
kominiarz
Mogę sie kochać z jakąś słodką blondynką o niebieskich oczach (np. Kasik :blush: ) ale nie z owłosionym orangutanem!!! Nawet miłość ma swoje granice!
kominiarz
Te "owłosione orangutany" to przecież mężczyźni! Pani blondynko ...
Czy aby na pewno? Bo ja żadnego "owłosionego orangutana" jakoś sobie nie przypominam . Pozdrawiam :piwo: . Blondynka.
PS. Chyba, że masz na myśli kolegów Skarbowców. Tu ... nie wiem... nie sprawdzałam.
____________________________________ [...] w duchu poszanowania tak ważnej zdobyczy jaką jest wolność słowa [...]
07 sie 2008, 10:13
A co z UKS w Zielonej Górze ! Czy coś się zmieniło, czy nadal "stara ekipa spiskuje" - w tym jeden udaje, że pracuje (mam na myśli ex Dyrektora), a jeden udaje, że jest P.O. (wiadomo o kogo chodzi). Czy w ogóle coś się w tym UKS-ie dzieje, lub cokolwiek zmieniło, bo nastała jakaś dziwna cisza.
07 sie 2008, 10:16
kominiarz
<!--quoteo(post=33083:date=06. 08. 2008 g. 21:26:name=Melania)--><div class='quotetop'>(Melania @ 06. 08. 2008 g. 21:26) [snapback]33083[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Teraz to kolego przesadziłeś. Może u Ciebie są na tak ważnych stanowiskach orangutany, lecz u nas są same piękne blondynki, i to nie jest żart. Współczuję Ci.
Te "owłosione orangutany" to przecież mężczyźni! [....] <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Rety Kominiarzu zaczynam się zastanawiać gdzie Ty właściwie pracujesz...
A co do tego...
kominiarz
Pozdrowienia dla wszystkich pięknych blondynek :piwo:
... pełna zgoda :piwo:
... i może wracajmy do tematu, bo nas z braku innego poruszenia na forum któryś Mod objedzie za dywagacje pozatopicowe...
____________________________________ always look on the bright side of life
07 sie 2008, 11:27
elsinore
<!--quoteo(post=33088:date=06. 08. 2008 g. 23:09:name=kominiarz)--><div class='quotetop'>(kominiarz @ 06. 08. 2008 g. 23:09) [snapback]33088[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Te "owłosione orangutany" to przecież mężczyźni! [....]
Rety Kominiarzu zaczynam się zastanawiać gdzie Ty właściwie pracujesz... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Jak to gdzie? Na dachach! Miałem przecież takiego fajnego awatarka "na kominie". Po próbie zmiany na innego i po kwietniowych zawirowaniach na forum już nie dało mi się - mimo prób i pisania do Admina - żadnego załączyć. Plik jpg, rozmiar nie przekracza dozwolnej wielkości, a jednak...
07 sie 2008, 12:20
kominiarz
<!--quoteo(post=33077:date=06. 08. 2008 g. 19:07:name=Melania)--><div class='quotetop'>(Melania @ 06. 08. 2008 g. 19:07) [snapback]33077[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Nowa Dyrekcja ufa fachowcom wcześniej nadanym, więc po co jakieś zmiany. A po drugie teraz wszyscy się kochamy. I tak trzymać!
Mogę sie kochać z jakąś słodką blondynką o niebieskich oczach (np. Kasik :blush: ) ale nie z owłosionym orangutanem!!! Nawet miłość ma swoje granice! :za2: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Ciekawe czy owłosiony orangutan chciałby z Tobą Kominiarzu. Znam jednego, który nie. I jak słusznie zauważył Elsinore wracajmy do tematu.