[ A ciekawe co z kierownikiem NU w IS Poznań - P. P.L - kto zezwala mu na prowadzenie szkoleń -kreuje sie jako pracownik z doświadczenim 15 - letnim w egzekucji" cbyba od przedszkola"- skończył AWF- ciekawe kiedy zdobył ten staż - chyba prywatnie u pana doktora. Moze nowy P. Dyrektor zainteresuje sie tym kiedy p. P.L jest w pracy= bo to co wiem nigdy go nie ma.
Józefino - mam nieodparte wrażenie, że Pan Dyrektor dostrzega "wyjątkową pracowitość" tego osobnika i w odpowiednim czasie podejmie właściwe decyzje, ...
22 maja 2008, 10:32
adriano1977
<!--quoteo(post=29763:date=19. 05. 2008 g. 20:46:name=GrahamM)--><div class='quotetop'>(GrahamM @ 19. 05. 2008 g. 20:46) [snapback]29763[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Podobnież od jutra zmiana w US Gniezno, a ptaszki ćwierkają, że na Śródmieściu także niebawem...
Ptaszki też ćwierkają że na Winogradach przydałoby się przewietrzenie, ponoć tam już pracownicy odchodzą! <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Odchodzą, odchodzą i w ogóle nie zamierzają wyhamować! Zastanawiam się, co na to NUS - winogradzki i, czy naprawdę nie pojął dlaczego tak się dzieje? Nie dostrzega prawdziwej przyczyny tego zamieszania? Przecież ktoś powinien ponieść za to odpowiedzialność!!!
22 maja 2008, 11:21
outsider
<!--quoteo(post=29822:date=19. 05. 2008 g. 22:26:name=adriano1977)--><div class='quotetop'>(adriano1977 @ 19. 05. 2008 g. 22:26) [snapback]29822[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> ...Ptaszki też ćwierkają że na Winogradach przydałoby się przewietrzenie, ponoć tam już pracownicy odchodzą!
Odchodzą, odchodzą i w ogóle nie zamierzają wyhamować! Zastanawiam się, co na to NUS - winogradzki ...<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Pewnie weźmie przykład ze swoich pracowników i też...
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 22 maja 2008, 22:14 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
22 maja 2008, 22:14
jozefina
[ A ciekawe co z kierownikiem NU w IS Poznań - P. P.L - kto zezwala mu na prowadzenie szkoleń -kreuje sie jako pracownik z doświadczenim 15 - letnim w egzekucji" cbyba od przedszkola"- skończył AWF- ciekawe kiedy zdobył ten staż - chyba prywatnie u pana doktora. Moze nowy P. Dyrektor zainteresuje sie tym kiedy p. P.L jest w pracy= bo to co wiem nigdy go nie ma.
Na AWf-ie nauczył sie chodzić w szeregu za swoim przełożonym. Co do 15 lat doświadczenia to ma je zapewne w robieniu zajęć wierzytelności i kont bankowych, gdyż to robił pod okiem samego dr hab. w I US w Poznaniu, i kasowaniu za to co miesiąc max. prowizji. O ile się nie mylę to pomiędzy nim a dr hab. są jakieś koligacje rodzinne i na to powiniem zwrócic uwagę nowy DIS .
____________________________________ Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce
23 maja 2008, 07:05
wjawor
<!--quoteo(post=29961:date=22. 05. 2008 g. 11:21:name=outsider)--><div class='quotetop'>(outsider @ 22. 05. 2008 g. 11:21) [snapback]29961[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=29822:date=19. 05. 2008 g. 22:26:name=adriano1977)--><div class='quotetop'>(adriano1977 @ 19. 05. 2008 g. 22:26) [snapback]29822[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> ...Ptaszki też ćwierkają że na Winogradach przydałoby się przewietrzenie, ponoć tam już pracownicy odchodzą!
Odchodzą, odchodzą i w ogóle nie zamierzają wyhamować! Zastanawiam się, co na to NUS - winogradzki ...<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Pewnie weźmie przykład ze swoich pracowników i też... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
To chyba byłoby wydarzenie bez precedensu w historii skarbowości wielkopolskiej!
23 maja 2008, 07:09
No i nawt zmiany barw Mieciowi nie pomogły! :brawa:
03 lip 2008, 19:34
Baribal
Może coś więcej albo jaśniej :czytaj:
____________________________________ Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce
03 lip 2008, 20:35
Dziadek
Może coś więcej albo jaśniej :czytaj:
Cieszę się ze zmian w Wlkp. To wszystko Dziadku :zeby:
Ostatnio edytowano 05 lip 2008, 10:40 przez Baribal, łącznie edytowano 1 raz
04 lip 2008, 18:30
Baribal
"Doktór" nigdy barw nie zmieniał, chyba że w kl...cie, gdzie ma GPS, co by chłopaki w terenie stali na baczność
11 lip 2008, 16:06
Podobno 16 lipca odbyło się spotkanie zz w Wielkopolsce z DIS, czy ktoś tam był , a jeśli tak to może się dowiemy jak to spotkanie przebiegało. Słyszałem że było wesoło, a p. dyr. udzielił "bardzo konkretnych wyjaśnień"
17 lip 2008, 18:08
specjalista
Podobno 16 lipca odbyło się spotkanie zz w Wielkopolsce z DIS, czy ktoś tam był , a jeśli tak to może się dowiemy jak to spotkanie przebiegało. Słyszałem że było wesoło, a p. dyr. udzielił "bardzo konkretnych wyjaśnień"
Ja rozumiem, że dla niektórych Poznań jest stolicą Polski, ale może nie mnóżmy nowych tematów. Spokojnie ten post mogłeś umieścić, tu gdzie go przeniosłem.