<!--quoteo(post=31734:date=24. 06. 2008 g. 19:25:name=Dziadek)--><div class='quotetop'>(Dziadek @ 24. 06. 2008 g. 19:25) [snapback]31734[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Ja stawiam na Rosję, że zdobędzie Mistrzostwo . W finale pokażą Niemcom jak się gra :piwo:
Ale tym razem mają trenera z Holandii, a nie z Gruzji.. :zeby: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Draguś, nie owijaj w bawełnę tylko wyłóż kawę na ławę. Dla Rosji gloria czy victis?
24 cze 2008, 20:52
A ja Wam mówię finał Turcja - Rosja...
____________________________________ mucho trabajo poco dinero
Rany... To sie nazywa celne typowanie. Dobrze że chociaż w hiszpanów trafiłem. Ale teraz już pewność mam B))) : Finał Niemcy - Rosja
25 cze 2008, 08:22
Corben
<!--quoteo(post=31165:date=16. 06. 2008 g. 11:56:name=Corben)--><div class='quotetop'>(Corben @ 16. 06. 2008 g. 11:56) [snapback]31165[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Obstawiam półfinały: Portugalia - Chorwacja i Holandia - Hiszpania Finał : Chorwacja - Holandia
Rany... To sie nazywa celne typowanie. Dobrze że chociaż w hiszpanów trafiłem. (...) <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Takich fachowców to u nas jest znacznie więcej. Na przykład ten...
helvet
(...) Teraz mogę typować skład półfinałów. Stawiam na dwa mecze rewanżowe. Po raz kolejny zobaczymy spotkania Niemców z Chorwatami i Holendrów z Włochami.
25 cze 2008, 09:24
helvet
<!--quoteo(post=31737:date=24. 06. 2008 g. 21:38:name=Drago)--><div class='quotetop'>(Drago @ 24. 06. 2008 g. 21:38) [snapback]31737[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=31734:date=24. 06. 2008 g. 19:25:name=Dziadek)--><div class='quotetop'>(Dziadek @ 24. 06. 2008 g. 19:25) [snapback]31734[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Ja stawiam na Rosję, że zdobędzie Mistrzostwo . W finale pokażą Niemcom jak się gra
Ale tym razem mają trenera z Holandii, a nie z Gruzji.. :zeby: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Draguś, nie owijaj w bawełnę tylko wyłóż kawę na ławę. Dla Rosji gloria czy victis? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Draguś porównał Hiddinka z Dżugaszwilim. I rok 1945-ty z 2008
Corben
<!--quoteo(post=31165:date=16. 06. 2008 g. 11:56:name=Corben)--><div class='quotetop'>(Corben @ 16. 06. 2008 g. 11:56) [snapback]31165[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Obstawiam półfinały: Portugalia - Chorwacja i Holandia - Hiszpania Finał : Chorwacja - Holandia
Rany... To sie nazywa celne typowanie. Dobrze że chociaż w hiszpanów trafiłem. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Też tak typowałem w eliminacjach. Teoretycznie by sie zgadzało. Praktyka pokazała co innego.
Corben
Ale teraz już pewność mam B))) Finał Niemcy - Rosja
Tyle w pewności to i ja mam! Ale kto z nich zdobędzie tytuł mistrza? A dzisiaj stawiam na 2:1 dla Niemców. Z Austrią.
I pomyśleć, że moglibyśmy dzisiaj po raz drugi pokonać Niemców! A w niedzielę Rosjan! :mur:
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 25 cze 2008, 16:30 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
25 cze 2008, 16:10
Nadir
<!--quoteo(post=31739:date=24. 06. 2008 g. 22:52:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 24. 06. 2008 g. 22:52) [snapback]31739[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=31737:date=24. 06. 2008 g. 21:38:name=Drago)--><div class='quotetop'>(Drago @ 24. 06. 2008 g. 21:38) [snapback]31737[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=31734:date=24. 06. 2008 g. 19:25:name=Dziadek)--><div class='quotetop'>(Dziadek @ 24. 06. 2008 g. 19:25) [snapback]31734[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Ja stawiam na Rosję, że zdobędzie Mistrzostwo . W finale pokażą Niemcom jak się gra
Ale tym razem mają trenera z Holandii, a nie z Gruzji.. :zeby: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Draguś, nie owijaj w bawełnę tylko wyłóż kawę na ławę. Dla Rosji gloria czy victis? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Draguś porównał Hiddinka z Dżugaszwilim. I rok 1945-ty z 2008
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Obstawiam kolejność: 1. Hiszpania 2. Niemcy 3. Rosja.
trzecie miejsce wypunktowałem dla Rosji nie dlatego, że wygra z Turcją o brąz, tylko dlatego że ją widzieliście na 1.
Tym razem nie będzie powtórki z 45, Rosja zatrzyma się na Wiedniu :zeby:
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
25 cze 2008, 18:42
Drago
Obstawiam kolejność: 1. Hiszpania 2. Niemcy 3. Rosja.
trzecie miejsce wypunktowałem dla Rosji nie dlatego, że wygra z Turcją o brąz, tylko dlatego że ją widzieliście na 1...
Z małą korektą, jak już: ... 3. Rosja, Turcja
Nie ma meczu o 3 miejsce, o czym już powyżej było, więc nie odbieraj Turkom brązu.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
25 cze 2008, 19:30
Dzisiaj obstawiam na 3:0 dla Niemców, a w finale zależnie od tego z kim zagrają.
25 cze 2008, 19:44
Hasło: "Wspieraj naszych. Wywieś flagę"
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
25 cze 2008, 20:35
No Panie i Panowie ... jak tam wrażenia w przerwie... ?
____________________________________ always look on the bright side of life
25 cze 2008, 20:38
Przepraszam, że tak późno ale wcześniej komputer we władanie objęły dzieci. Dobrze, że dzisiaj znowu grali bo już mi tego zaczynało brakować... I komentarz po meczu. Nosił Turek razy kilka ( konkretnie trzy ), ponieśli i Turka ( Niemcy ). Rewelacyjnie to dzisiaj nie grali ale dało się oglądać. Można mieć pretencje do obu bramkarzy. Pora na emeryturę.
wjawor
(...) Jak dobrze zauważyłeś ma co najmniej 3 miejsce, ale by je uzyskać musi przegrać po raz drugi z Hiszpanią. (...)
Gdyby jutro grali z Polską to byłoby nierealne...
Drago
(...) Tym razem nie będzie powtórki z 45, Rosja zatrzyma się na Wiedniu :zeby:
No tak, ale zarówno drugi półfinał jak i finał zostaną rozegrane na Praterze... Na pewno chodziło Ci o jutrzejsze spotkanie?
Ostatnio edytowano 25 cze 2008, 21:53 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
25 cze 2008, 21:57
oktan
<!--quoteo(post=31728:date=24. 06. 2008 g. 17:56:name=helvet)--><div class='quotetop'>(helvet @ 24. 06. 2008 g. 17:56) [snapback]31728[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=31726:date=24. 06. 2008 g. 19:49:name=Nadir)--><div class='quotetop'>(Nadir @ 24. 06. 2008 g. 19:49) [snapback]31726[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> (...) Euro 2012 jednak we Włoszech i Francji Piłkarskie mistrzostwa Europy w 2012 roku odbędą się jednak we Włoszech i Francji - pisze we wtorek "Il Giornale". Według włoskiej gazety niedługo szef UEFA Michel Platini pojedzie na Ukrainę i oficjalnie przyjmie do wiadomości po wizytacji, że "niemożliwa jest organizacja Euro" w tym kraju oraz w Polsce. Dlatego - spekuluje gazeta - mistrzostwa zostaną przeniesione do Włoch i Francji. "Il Giornale" twierdzi, że inauguracja Euro 2012 odbędzie się w Rzymie, a finał w Paryżu. <a href="http://sport.onet.pl/0,1248770,1775339,wiadomosc.html" target="_blank">http://sport.onet.pl/0,1248770,1775339,wiadomosc.html</a> Czy to możliwe???
E tam. Zaczął się sezon ogórkowy a gazety przecież muszą się sprzedawać... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Jakoś informacje płynące z Ukrainy nie świadczą o sezonie ogórkowym. Właśnie rzowiązano kontrakt na renowację stadionu w Kijowie-miało pójść o status firmy tajwańskiej na Ukrainie. Polska chyba się wyrobi, a możemy tylko polec przez młodą demokrację naszych sąsiadów. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Do sezonu ogórkowego trochę jeszcze pozostało. a dzisiaj usłyszeliśmy, że decyzja w sprawie EURO 2012 jest nieostateczna. Jednak Włosi mają nosa i chyba doprowadzą do przejęcia tej imprezy!!!!!
26 cze 2008, 15:28
oktan
Do sezonu ogórkowego trochę jeszcze pozostało. a dzisiaj usłyszeliśmy, że decyzja w sprawie EURO 2012 jest nieostateczna. Jednak Włosi mają nosa i chyba doprowadzą do przejęcia tej imprezy!!!!!
Jeśli Polska i Ukraina stracą mistrzostwa, to jesienią Inspekcja będzie na początku lipca, a decyzja jesienią - tak szef UEFA Michel Platini kwituje medialne doniesienia o tym, że Polska i Ukraina z organizacją mistrzostw Europy sobie nie poradzą. W kolejce chętnych czekają razem Włochy i Francja. Pytany o to, czy nadal aktualne jest to, że mistrzostwa organizować będą Polska i Ukraina, Platini odparł, że nic się nie zmieniło. - Inspekcja będzie 2 i 3 lipca, a decyzja na jesieni - podkreślił. Źródło : "Rz" Online
26 cze 2008, 16:41
oktan
(...) Do sezonu ogórkowego trochę jeszcze pozostało. a dzisiaj usłyszeliśmy, że decyzja w sprawie EURO 2012 jest nieostateczna. Jednak Włosi mają nosa i chyba doprowadzą do przejęcia tej imprezy!!!!!
Ja raczej pozostanę przy swoim zdaniu. Gazety muszą się sprzedać.
A teraz juz o dzisiejszym spotkaniu które zapowiada się na prawdziwą ucztę. Dwie drużyny grające footbal ofensywny, radosny, taki jaki lubią kibice. Obie mają swoje atuty, obie mają w składach indywidualności, mogące jedną akcją odmienić losy meczu. Za Hiszpanią przemawia dobre zgranie drużyny, świetna defensywa z Casillasem w bramce, zwycięstwo nad Rosją w pierwszym meczu ( trochę za wysokie ) i przede wszystkim to, że w końcu awansowali do strefy medalowej ( złapali szansę i bardzo będą chcieli ją wykorzystać ). Za Rosją. To, że nikt na nich nie liczył a zaszli tak daleko więc zagrają bez obciążenia, że potrafią zabiegać nawet zdecydowanego faworyta ( jak to miało miejsce w ćwierfinale ), że w składzie mają Pawliuczenkę i Arszawina. Gdy obie zagrają po swojemu ( bez oglądania się na styl włoski ), to naprawdę będzie święto. Jedno jest pewne - mecz nie zakończy się wynikiem 0 : 0. A jakim? Gdy do zakończenia spotkania wystarczy 90 lub 120 minut gry, szanse są wyrównane. Gdy trzeba będzie rozstrzygać w jedenastkach - wygrają Hiszpanie. Mój typ. Rosja jedną bramką.