Teraz jest 11 wrz 2025, 16:51

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4678 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 335  Następna strona
Pośmiejmy się 
Autor Treść postu

REJESTRACJA10 lis 2007, 18:53

POSTY        11

Co może być gorszego od kamyczka w bucie?
Ziarenko piasku w prezerwatywie.

Nie wiem, czy robicie też zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by ich lepiej podrzucić do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy się zaczną nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel. - Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też !

mam prosbe: podaj adres tego Tesco. w portfelu i tak pusto...... wiec moga brac  :D

24 cze 2008, 17:16
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA05 gru 2006, 12:37

POSTY        255

<!--quoteo(post=31622:date=23. 06. 2008 g. 14:22:name=antiFa)--><div class='quotetop'>(antiFa @ 23. 06. 2008 g. 14:22) [snapback]31622[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Co może być gorszego od kamyczka w bucie?
Ziarenko piasku w prezerwatywie.

Nie wiem, czy robicie też zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by ich lepiej podrzucić do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy się zaczną nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel. - Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też !

mam prosbe: podaj adres tego Tesco. w portfelu i tak pusto...... wiec moga brac  :D
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Przykro mi bardzo ale nie znam...

Ostatnio edytowano 25 cze 2008, 15:46 przez antiFa, łącznie edytowano 1 raz

25 cze 2008, 06:45
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA19 lut 2008, 11:20

POSTY        14
Mała czarna -pita w łóżku!!!!!
Tylko ona pobudzi rano mężczyznę. :sex:  :D

25 cze 2008, 07:58
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA05 gru 2006, 12:37

POSTY        255

Jak jest najlepsza kawa?
Mała czarna -pita w łóżku!!!!!
Tylko ona pobudzi rano mężczyznę. :sex:  :D

A pro po małej czarnej:
Dzieci są jak jak kawa rozpuszczalna...
Łatwo się je robi, a potem nie dają zasnąć  :mur:

25 cze 2008, 10:06
Znawca

REJESTRACJA23 paź 2006, 14:43

POSTY        252
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Nie wiem, czy robicie też zakupy w marketach, ale te informacje mogą się przydać. Chcę was ostrzec przed tym, co mi się przydarzyło. Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO, ale mogło i gdzie indziej i komuś innemu. Oszustki działają następująco: Dwie ładne dziewczyny koło 20 przychodzą do waszego samochodu, kiedy ładujecie zakupy do bagażnika. Zaczynają myć szyby a piersi im dosłownie wyskakują z bluzek. Kto by nie popatrzył? Jak im podziękujecie i zaproponujecie pieniądze za wykonaną pracę, odmówią i poproszą, by ich lepiej podrzucić do następnego TESCO. Jeżeli się zgodzicie, obie usiądą na tylnym siedzeniu i w trakcie jazdy się zaczną nawzajem pieścić. Następnie jedna z nich przechodzi na przednie siedzenie i zabierze się do robienia laski. W tym czasie druga kradnie wasz portfel. - Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też !
Nie bądź taki daj adres :)

Ostatnio edytowano 25 cze 2008, 12:02 przez robunio73, łącznie edytowano 1 raz

25 cze 2008, 11:53
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

<!--quoteo(post=31622:date=23. 06. 2008 g. 14:22:name=antiFa)--><div class='quotetop'>(antiFa @ 23. 06. 2008 g. 14:22) [snapback]31622[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Padłem ofiarą przebiegłych oszustek. Zdarzyło mi się to w TESCO
Mój portfel został właśnie tak skradziony w zeszły piątek, sobotę, dwa razy w poniedziałek i wczoraj też !

robunio73                    

Nie bądź taki daj adres :)

antiFa                    

Przykro mi bardzo ale nie znam...

Nie daj się prosić dłużej i podaj wreszczieeeeeeee!!!  :mur:

25 cze 2008, 15:54
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
Na euro 2008 policja austriacka zatrzymała czterech kibiców, Polaka Austriaka Niemca i Chorwata.
Po zbadaniu wszyscy mieli po 0,4 promila alkoholu we krwi, Austriak wypił sznapsa, Niemiec wypił dwa piwa, Chorwat wypił szklanke rakiji, a Polak............ już dwa dni nic nie pił...

25 cze 2008, 19:09
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Którego z polityków uważasz za obdarzonego najlepszym poczuciem humoru?
Twój głos: Tadeusz Cymański
Ogółem oddano głosów: 18428

Janusz Palikot................. 3230...........17%
Tadeusz Cymański ...........2761 .........15%
Stefan Niesiołowski ......... 2214 ........ 12%

Andrzej Lepper        ...............1209 .......... 7%
Aleksander Kwaśniewski....998 .......... 5%
Donald Tusk .................... 843 .......... 5%

Jarosław Kaczyński.......... 734 .......... 4%
Jacek Kurski.................... 766 ........... 4%
Lech Wałęsa ....................706............ 4%
 Waldemar Pawlak.............341........... 2%
Grzegorz Napieralski ........ 83............. 1%
Wojciech Olejniczak.......... 96 .............1%

Hanna Gronkiewicz-Waltz..62 .............0%
 Beata Kempa................... 46 ............. 0%  
 Julia Pitera....................... 59.............. 0%
.

Ostatnio edytowano 25 cze 2008, 19:43 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

25 cze 2008, 19:41

REJESTRACJA20 paź 2006, 19:00

POSTY        2176

SONDA ONET:
Którego z polityków uważasz za obdarzonego najlepszym poczuciem humoru?
Twój głos: Tadeusz Cymański
Ogółem oddano głosów: 18428

Janusz Palikot................. 3230...........17%
Tadeusz Cymański ...........2761 .........15%
Stefan Niesiołowski ......... 2214 ........ 12% (...)

Na tej liście zdecydowanie daje się zauważyć brak Marka Kuchcińskiego...

Ostatnio edytowano 26 cze 2008, 08:49 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz

26 cze 2008, 08:48

REJESTRACJA10 lis 2007, 18:53

POSTY        11
kobieta powinna byc jak kawa
goraca i bez niczego  :D

Ostatnio edytowano 27 cze 2008, 19:19 przez nadamus, łącznie edytowano 1 raz

27 cze 2008, 19:18
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

a propos malej czarnej:
kobieta powinna byc jak kawa
goraca i bez niczego  :D

<!--coloro:#999999--><span style="color:#999999"><!--/coloro-->Mała<!--colorc--></span><!--/colorc-->, czarna, <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->gorąca<!--colorc--></span><!--/colorc-->, <!--coloro:#FFCCFF--><span style="color:#FFCCFF"><!--/coloro-->bez niczego.....<!--colorc--></span><!--/colorc-->
I jeszcze jedno! <!--coloro:#FF9900--><span style="color:#FF9900"><!--/coloro-->SŁODKA<!--colorc--></span><!--/colorc-->!!!

Co innego niż taka <!--coloro:#FFFF66--><span style="color:#FFFF66"><!--/coloro-->blondynka...<!--colorc--></span><!--/colorc-->

Na korytarzu mamy takie duże ustrojstwo, co to drukuje, kseruje, skanuje, faxy wysyła i temu podobne. Podchodzę do owej machiny piekielnej celem wykonania kopii większego dokumentu. Juz jestem przy niej, gdy podbiega nasza zakladowa 'blondi' i pyta czy może pierwsza skorzystać z ksero, bo się spieszy i potrzebuje tylko kilka kartek.
- Jasne - odpowiadam przez zaciśnięte zęby. Co mi tam. Poczekam.
Blondi kładzie (czystą !) kartkę do podajnika na oryginał, naciska 10 na klawiaturze i... kseruje czystą kartkę!
- Co ty robisz?! - pytam przez zaciśnięte gardło.
- Papier mi się skończył w drukarce, a potrzebuję kilka kartek - odpowiada.
Wzięła skserowane kartki (czyste) i poszła....

(dodam tylko, że to zasłyszane. Nie z autopsji) :D

28 cze 2008, 11:32

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska
Zastanawiałem się, gdzie to bardziej pasuje, czy do Polityka i politycy, czy też raczej tutaj.
Ostatecznie proponuję jednak pośmiać się, a nie brać poważnie tego sondażu. :D
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec--> Kim są Julia Porażka, Kluska Tuska i Misio Fazzy?

Posłowie wskazali najbardziej lubianych i najbardziej nielubianych kolegów z parlamentarnych ław.
Posłowie PiS zajmują 7 na 10 miejsce w zestawieniu najbardziej nielubianych parlamentarzystów – wynika z ankiety przeprowadzonej przez "Wprost". Co ciekawe, posłowie PiS jako nielubianych najczęściej typowali klubowych kolegów. Najbardziej powściągliwi byli posłowie PSL, którzy jako potencjalny koalicjant wszystkich partii, nikogo nie chcieli urazić.

Przy okazji ankiety "Wprost" zapytał o przezwiska i pseudonimy najpopularniejszych posłów, którymi obdarzają ich partyjni koledzy. Wicepremier Grzegorz Schetyna to Schet lub Kanclerz. Minister ds. korupcji Julia Pitera jest nazywana Porażką, a Zbigniew Chlebowski, szef klubu PO, to Chlebek lub Kluska Tuska. W PiS Jarosława Kaczyńskiego wszyscy nazywają Wodzem.

Szef klubu Przemysław Gosiewski to Gosiu lub Gosiaczek, a Tadusz Cymański to najczęściej Cynamon lub Misio Fazzy. Jolanta Szczypińska jest nazywana Coco, a także Szczypą i Pigułą. A Joanna Senyszyn ze względu na specyficzną barwę głosu jest nazywana Żabcią.

Najbardziej lubiani:
Paweł Poncyliusz (PiS)
Ryszard Kalisz (SLD)
Jerzy Fedorowicz (PO)
Jarosław Wałęsa (PO)
Tadeusz Cymański (PiS)
Małgorzata Kidawa-Błońska (PO)
Joanna Kluzik-Rostkowska (PiS)

Najmniej lubiani:
Julia Pitera (PO)
Joanna Senyszyn (SLD)
Jarosław Kaczyński (PiS)
Aleksander Szczygło (PiS)
Janusz Palikot (PO)
Przemysław Gosiewski (PiS)
Beata Kempa (PiS)<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

28 cze 2008, 14:19

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

wlasnie dostalem ostrzezenie od admina za nieuzywanie ogonkow w polskich znakach. co moge powiedziec na swoja obrane: ukonczylem prawo i informatyke a nie polonistyke. dla mnie jest wazny sens wypowiedzi a nie ogonki. nie zblizajmy sie do granic absurdu. wiele z innych forum nie toleruje polskich znakow...

Dostałeś ostrzeżenie ( to nie ja ) za nieprzestrzeganie regulaminu forum, a nie za "ogonki". Fakt, że ukończyłeś prawo, jest dodatkowym argumentem, iż było ono słuszne. A Twój kolejny post ponownie jest niezgodny z regulaminem.
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Pkt 32
Dyskusja NA FORUM z Administratorem i Moderatorami na temat Regulaminu zasad funkcjonowania serwisu oraz dokonywanych na nim zmian jest zabroniona. Jeżeli masz jakieś uwagi na ten temat - wyślij je przez PW lub e-mail.   Powyższe, podważanie autorytetu oraz krytyka poczynań Administratorów/Moderatorów w kwestiach regulaminowych karana będzie wykluczeniem z serwisu.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Niestety ukończenie prawa, nie zawsze uczy szacunku do niego.  :(
Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości, zapraszam zgodnie z powyższą zasadą obowiązującą na tym forum do przeniesienia takich uwag na priv.

29 cze 2008, 10:10
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

<!--quoteo(post=31966:date=28. 06. 2008 g. 23:24:name=Drago)--><div class='quotetop'>(Drago @ 28. 06. 2008 g. 23:24) [snapback]31966[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=31964:date=28. 06. 2008 g. 16:00:name=Andrzej Gwiazda)--><div class='quotetop'>(Andrzej Gwiazda @ 28. 06. 2008 g. 16:00) [snapback]31964[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Jeżeli Polska ma być znowu dziesiątą potęgą gospodarczą świata, to należy ujawniać te wrogie jednostki, te fałszywe autorytety. ...

Autorytet może być tylko jeden.
A rząd powinien dotrzymywać słowa bez względu czy na jego czele stoi J.K., D.T. czy miś Fazzi.
Amen
<!--coloro:#666666--><span style="color:#666666"><!--/coloro-->K. Dominus vobiscum.
M. Et *** spiritu tuo.<!--colorc--></span><!--/colorc-->

<!--coloro:#999999--><span style="color:#999999"><!--/coloro-->Zmodyfikowane przez Nadira godz. 14.32<!--colorc--></span><!--/colorc-->

CIEKAWOSTKA LINGWISTYCZNA.
(uwielbiam je....)
Szukając łacińskiego tekstu mszy trafiłem na stronę:
<a href="http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.secondexodus.com/html/prayers/ourfather.htm&sa" target="_blank">http://translate.google.pl/translate?hl=pl...ther.htm&sa</a>
=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3DPater%2BNoster%2Bqui%2Bes%2Bin%2Bcoe
li%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DG

na której jest automatyczne tłumaczenie na język polski.

Wiecie jak został przetłumaczony fragment "Pater noster" z języka hebrajskiego???

Zamiast "chleba naszego powszedniego"
automatyczny tłumacz chleb zamienił na.... cielęcinę !!!
Veal tevienu lijdei nisayon ki im chaltzenu min hara.
Hebrajskie "veal" to po angielsku cielęcina.
P.S.
Dobrze, że "veal" to nie... wieprzowina po angielsku....  Prawda?! ;)

Ostatnio edytowano 29 cze 2008, 14:03 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

29 cze 2008, 14:01
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 4678 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 335  Następna strona