Ile sekratarek mają dyrektorzy i na jakich są zatrudnionych stanowiskach,bo u mnie są dwie i żadna nie ma stanowiska sekretarki,chociaż na takowe były przyjmowane :nonono:
Ostatnio edytowano 23 cze 2008, 11:51 przez krek1161, łącznie edytowano 1 raz
22 cze 2008, 15:36
To albo jesteśmy z tego samego UKS-u albo Dyrektor musi mieć dwie :zeby:. U mnie są właśnie dwie sztuki, jedna chyba referendarz czy st. referendarz, a druga to nie mam pojęcia - mogę się pogubić tak awansuje <_< . Ale nie dziwę się - przygotowanie merytoryczne ma jak diabli - nogi ok. 120 cm :zeby:
22 cze 2008, 15:43
Może by tak sprawdzić zasadność tego,dlaczego są dwie ,miało być oszczędne państwo.A wy wszysscy utrzymujemy ten balagan.
22 cze 2008, 16:00
solar58
Może by tak sprawdzić zasadność tego,dlaczego są dwie ,miało być oszczędne państwo.
Nie oszczędne, a tanie! Być może jedna to Natasza, a druga Tania? I być może Natasza odbiera telefony, anonsuje gości, wysyła faxy i parzy kawę. A co robi ta Tania? Tego to ja już nie wiem? :rolleyes:
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein