Wracając do teraźniejszości... jak obstawiacie dzisiaj ?
Ja zdania nie zmieniam...
20 cze 2008, 19:38
Lubię samotnośc długodystansowca-CROATIA!!!!!
20 cze 2008, 19:42
Koniec dyskusji - zmykajmy na stadion...
____________________________________ always look on the bright side of life
20 cze 2008, 19:45
elsinore
Koniec dyskusji - zmykajmy na stadion...
Ja tam stadion mam tuż obok kafejki internetowej
20 cze 2008, 19:47
elsinore
Wracając do teraźniejszości... jak obstawiacie dzisiaj ?
Turcja 1:0 lub 2:0. Podobno lepiej płacą za wygraną - nawet 4 razy. Nie lubię stawiać na pewniaków.
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
20 cze 2008, 20:29
Drago
<!--quoteo(post=31457:date=20. 06. 2008 g. 19:37:name=elsinore)--><div class='quotetop'>(elsinore @ 20. 06. 2008 g. 19:37) [snapback]31457[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Wracając do teraźniejszości... jak obstawiacie dzisiaj ?
Turcja 1:0 lub 2:0. Podobno lepiej płacą za wygraną - nawet 4 razy. Nie lubię stawiać na pewniaków. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Gratuluję Drago, ale kasą się będziesz musiał podzielić :piwo:
wjawor
No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak obstawić Turków
Szkoda tylko, że Złotka 1:3 z Kubą.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 20 cze 2008, 23:15 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
20 cze 2008, 22:38
wjawor
No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak obstawić Turków :piwo:
Miałeś nosa Wjaworze. Należą Ci się dwa :piwo: :piwo: Niesamowita końcówka niezbyt ciekawego spotkania.
20 cze 2008, 22:39
Właściwie gdyby jednak wygrali Chorwaci, a w finale jeden ze zwycięzców płfinału Niemcy - Chorwacja, to moglibyśmy się trochę dowartościować twierdząc, że to nasza grupa była najsilniejsza, a złoty medal straciliśmy dzięki spiskowi austriacko - angielskiemu. Co za webbski pomysł
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
20 cze 2008, 23:21
helvet
<!--quoteo(post=31420:date=20. 06. 2008 g. 19:09:name=wjawor)--><div class='quotetop'>(wjawor @ 20. 06. 2008 g. 19:09) [snapback]31420[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak obstawić Turków :piwo:
Miałeś nosa Wjaworze. Należą Ci się dwa :piwo: Niesamowita końcówka niezbyt ciekawego spotkania. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Wjaworze - znasz się nie tylko na podatkach, ale i na sporcie! Gratulacje! :brawa:
wjawor
Właściwie gdyby jednak wygrali Chorwaci, a w finale jeden ze zwycięzców płfinału Niemcy - Chorwacja, to moglibyśmy się trochę dowartościować twierdząc, że to nasza grupa była najsilniejsza, a złoty medal straciliśmy dzięki spiskowi austriacko - angielskiemu. Co za webbski pomysł
I dzięki temu byłoby nam trochę lżej! A tak
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
Ostatnio edytowano 21 cze 2008, 13:11 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz
21 cze 2008, 13:09
Siatkarze zawiedli na całej linni, BMW też coś dzisiaj słabiej jechało... Na poprawę humoru wpłynęła natomiast Agnieszka Radwańska. Teraz przed nią Wimbledon. A przed nami mecz Holandia - Rosja. Mam nadzieję, że to będzie deser a nie zakalec. 3:1 dla Holandii (!!!) albo 3:2 dla Rosji (???).
21 cze 2008, 18:11
helvet
...3:1 dla Holandii (!!!) albo 3:2 dla Rosji (???).
Spora rozpiętość. Bliżej mi do 3:1 dla Holandii, a jeszcze bardziej 2:0 :piwo:
21 cze 2008, 18:17
wjawor
Spora rozpiętość. Bliżej mi do 3:1 dla Holandii, a jeszcze bardziej 2:0 :piwo:
Moim zdaniem Rosjanie coś strzelą...
21 cze 2008, 18:26
Jak to jest możliwe?! Chorwaci w nasilniejszym składzie przegrywają z... Turkami! A Polacy przegrywają z rezerwami Chorwacji. To gdzie nam było marzyć o historycznynm zwycięstwie nad Niemcami? :mur:
A ostatnia minuta meczu Chorwacja - Turcja pozostanie mi na długo w pamięci! O Chorwatach nie wspomnę... Coś niesamowitego!
<!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Holandia - Rosja? 3:1<!--sizec--></span><!--/sizec--> <!--fonto:Times New Roman--><span style="font-family:Times New Roman"><!--/fonto-->(W razie jak nie trafię, to po meczu zrobię "edytuj"...<!--fontc--></span><!--/fontc-->
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 21 cze 2008, 18:46 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
21 cze 2008, 18:45
Nadir
...<!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Holandia - Rosja? 3:1<!--sizec--></span><!--/sizec--> <!--fonto:Times New Roman--><span style="font-family:Times New Roman"><!--/fonto-->(W razie jak nie trafię, to po meczu zrobię "edytuj"...<!--fontc--></span><!--/fontc-->
Na wszelki wypadek skopiowałem Twojego posta do osobistego archiwum :piwo: