jesteśmy grupą zawodową która jest rozbita, skłócona i pozbawiona zawodowej solidarności. Pokazała to nasza akcja protestacyjna, widać to na naszym forum, które ma bardzo małą w stosunku do pracujących liczbę członków. I wszystko nie ma się nad czym zastanawiać. Pozytyw tego stanu rzeczy jest taki, że jako grupa zawodowa jesteśmy bardzo wyjątkowi. Czy kiedykolwiek słyszeliście o strajku czy proteście, po którym uczestnicy dostali list gratulacyjny od szefa za obywatelską postawę. P.S. Jeszcze nigdy tak szybko nie dostałem zwrotu nadpłaconego podatku jak w tym roku.
jesteśmy grupą zawodową która jest rozbita, skłócona i pozbawiona zawodowej solidarności
Czy kiedykolwiek słyszeliście o strajku czy proteście, po którym uczestnicy dostali list gratulacyjny od szefa za obywatelską postawę
Jaka grupa - taki szef :rolleyes:
Grover
P.S. Jeszcze nigdy tak szybko nie dostałem zwrotu nadpłaconego podatku jak w tym roku.
Gratuluję :brawa: Ja złożyłem PITa z wykazaną nadpłatą 12 lutego i jeszcze nie mam jej na koncie P.S. Ale jestem cierpliwy - poczekam
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
14 maja 2008, 14:10
Nadir
(...) Ja złożyłem PITa z wykazaną nadpłatą 12 lutego i jeszcze nie mam jej na koncie P.S. Ale jestem cierpliwy - poczekam
Spryciula z Ciebie Nadirze. Odsetki za nieterminowy zwrot się marzą...
14 maja 2008, 14:27
Nadir
Ja złożyłem PITa z wykazaną nadpłatą 12 lutego i jeszcze nie mam jej na koncie P.S. Ale jestem cierpliwy - poczekam
Może było wezwanie, ten strajk poczty i w ogóle...
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
14 maja 2008, 17:51
Dlaczego topic "Pośmiejemy się" umiera? :glare:
____________________________________ mucho trabajo poco dinero
14 maja 2008, 18:14
Dlaczego to forum umiera? prosta odpowiedź. Jeżeli Wjawor zamiast czuwać nad regulaminem udaje, że to robi w postaci ostrzeżeń dla jednych ( nie wiadomo za co!!!!!!), pomijając innych, to nie może to forum żyć. Pozdr.
14 maja 2008, 18:14
gryzli
Dlaczego to forum umiera? prosta odpowiedź. Jeżeli Wjawor zamiast czuwać nad regulaminem udaje, że to robi w postaci ostrzeżeń dla jednych ( nie wiadomo za co!!!!!!), pomijając innych, to nie może to forum żyć. Pozdr.
Na liście użytkowników forum figuruje 7 moderatorów oraz 2 administratorów. Ale dzięki za docenienie mojego wkładu. Na dalszą dyskusję na temat moich "służbowych" dokonań zapraszam jednak zgodnie z regulaminem na priv.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
14 maja 2008, 18:30
gryzli
Ręce ( to jest posty ) precz od Wjawora :excl:
14 maja 2008, 18:39
helvet
<!--quoteo(post=29452:date=14. 05. 2008 g. 20:14:name=gryzli)--><div class='quotetop'>(gryzli @ 14. 05. 2008 g. 20:14) [snapback]29452[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Dlaczego to forum umiera? prosta odpowiedź. Jeżeli Wjawor zamiast czuwać nad regulaminem udaje, że to robi w postaci ostrzeżeń dla jednych ( nie wiadomo za co!!!!!!), pomijając innych, to nie może to forum żyć. Pozdr.
Ręce ( to jest posty ) precz od Wjawora :excl: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Historia go oceni.
14 maja 2008, 18:58
oktan
Historia go oceni.
Jeżeli niekorzystnie, to tym gorzej dla niej
14 maja 2008, 19:01
gryzli
Tutaj "muszę" stanąć w obronie Wjawora! Wjawor robi bardzo dużo dobrej roboty na tym forum. Śmiem powiedzieć, że to głównie dzięki Niemu właśnie to forum żyje. Poza tym jest obietywny, rozsądny i jak na moderatora przystało nie angażuje się osobiście w spory między użytkownikami. Mimo, ze częsciej staje po stronie Helveta niż po mojej.... Ale przed wszystkim: nie antagonizuje, a odwrotnie - uspokaja i wycisza napięcia. I życzę mu jeszcze dużo cierpliwości. W stosunku do mnie tesh... :piwo:
Tylko żeby jeszcze mi sie udało ten nowy awatar dodać...
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
Ostatnio edytowano 14 maja 2008, 19:24 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz
14 maja 2008, 19:23
3:0 dla Wjawora, ja też się przyłączam.
14 maja 2008, 19:31
Cóż, forum ewoluuje w różne strony, momentami niemal całkowicie pochłonięte tematom politycznym, coraz mniej merytorycznym (niestety)... być może to jedna z przyczyn "lekkiej" stagnacji... ale o zapaści tudzież zgonie bym raczej nie mówił
____________________________________ always look on the bright side of life
14 maja 2008, 20:19
elsinore
Cóż, forum ewoluuje w różne strony, momentami niemal całkowicie pochłonięte tematom politycznym, coraz mniej merytorycznym (niestety)... być może to jedna z przyczyn "lekkiej" stagnacji...
pochłonięte tematom politycznym
Jeszcze mamy i "pośmiejmy się" Żyjemy w takich czasach, że albo śmiać się albo narzekać. I po jednym i po drugim zawsze troche lżej
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
Ostatnio edytowano 14 maja 2008, 20:42 przez kominiarz, łącznie edytowano 1 raz