<!--quoteo(post=29344:date=12. 05. 2008 g. 20:22:name=Zeta)--><div class='quotetop'>(Zeta @ 12. 05. 2008 g. 20:22) [snapback]29344[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Nie dość, że nas mało, to jeszcze banuje się takich forumowiczów! <a href="http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/index.php?s=&showtopic=966&view=findpost&p=29319" target="_blank">http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/ind...ost&p=29319</a>
Zeta
Jestem w szoku! Myślałam że ta kobieta ma cos ciekawego do powiedzenia. Nawet sama podchwyciłam wątek tutaj <a href="http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/index.php?s=&showtopic=966&view=findpost&p=29240" target="_blank">http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/ind...ost&p=29240</a> A tu mi wstyd, jako kobiecie, że wśród nas znalazła się taka żmija. Poza potokiem słów ociekających jadem nie ma nic do zaoferowania :zygi: No i nie zdążyła. I dobrze! :za2:
Już się zaczęłam martwić co się z Tobą porobiło. Stres jakiś czy co? Ale już jest OK. Witaj <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Witaj. Sobie zażartowałam Z pani Suez.
13 maja 2008, 21:04
Zeta
Witaj. Sobie zażartowałam Z pani Suez.
W którym poście ? A swoją drogą SUEZ pewnie ma dzięki temu trochę czasu by objąć jeden z dyrektorskich stołków, a może już na nim siedzi ?
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
13 maja 2008, 21:10
wjawor
<!--quoteo(post=29415:date=13. 05. 2008 g. 21:04:name=Zeta)--><div class='quotetop'>(Zeta @ 13. 05. 2008 g. 21:04) [snapback]29415[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Witaj. Sobie zażartowałam Z pani Suez.
W którym poście ? A swoją drogą SUEZ pewnie ma dzięki temu trochę czasu by objąć jeden z dyrektorskich stołków, a może już na nim siedzi ? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Siedział,......bo to był on!
14 maja 2008, 12:54
Konkursy obowiązkowe na wicków, ponieważ są wsadzane osoby z tzw. ,,klucza'' (POlityczni).
14 maja 2008, 15:32
Klara
Konkursy obowiązkowe na wicków, ponieważ są wsadzane osoby z tzw. ,,klucza'' (POlityczni).
"POroniony" pomysł, bo jak sobie wyobrażasz rządzenie UKS-em przy braku akceptacji wicków przez naczelnego. Przyznasz, że w każdej instytucji naczelny jeśli nie jest "bmw" ma jedyny głos w doborze zastępców.
14 maja 2008, 16:29
Danko
<!--quoteo(post=29417:date=13. 05. 2008 g. 21:10:name=wjawor)--><div class='quotetop'>(wjawor @ 13. 05. 2008 g. 21:10) [snapback]29417[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=29415:date=13. 05. 2008 g. 21:04:name=Zeta)--><div class='quotetop'>(Zeta @ 13. 05. 2008 g. 21:04) [snapback]29415[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Witaj. Sobie zażartowałam Z pani Suez.
W którym poście ? A swoją drogą SUEZ pewnie ma dzięki temu trochę czasu by objąć jeden z dyrektorskich stołków, a może już na nim siedzi ? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Siedział,......bo to był on! <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Tak! Ta "żmija" to wąż! Juz GO w UKSie namierzyli. SEUZ. Przeczytajcie wspak!
Zeta
Jestem w szoku! Myślałam że ta kobieta ma cos ciekawego do powiedzenia. Nawet sama podchwyciłam wątek tutaj [url=http://www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/index.php?s=&showtopic=966&view=findpost&p=29240]http:// www.skarbowcy.pl/mkportal/forum/ind...ost&p=29240[/url] A tu mi wstyd, jako kobiecie, że wśród nas znalazła się taka żmija. Poza potokiem słów ociekających jadem nie ma nic do zaoferowania :zygi:
Sama dałam się nabrać.
Suez
Mohikanin Q później Ci odpiszę, tzn. już Ci odpisam ale amba wszamała i zgineło, cuda jakieś. Napisłał do mnie priv Nadir - co ma ptaka. Człowieku te głodne kawałki to albo zachowaj dla siebie albo sam je serwuj ze swoim nickem. W ogóle nie interesuje mnie sprawa z kim dyrektor Kowalski będzie tworzył historię IS. Ja jako tramwajarka ze Ślaska żywotnie jestem zainteresowana tematem zmian w UKS nadęty panie co masz ptaka w awatarze, kobita czegoś takiego by sobie nie zrobiła. Dla Was leszcze buziaków nie będzie co najwyżej :dupa:
To jednak trzeba być swinią (męską) aby,kiedy ktos pisze na priv, pisać o tym na public. Słusznie, ze Admin dał bana :brawa:
Ostatnio edytowano 16 maja 2008, 20:11 przez Zeta, łącznie edytowano 1 raz
16 maja 2008, 20:10
Wjawor podejmij natychmiastowe rozstrzygnięcie.
16 maja 2008, 20:19
oktan
Wjawor podejmij natychmiastowe rozstrzygnięcie.
A stanowisko DUKSa, w którym mieście Cię interesuje ?
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
16 maja 2008, 20:43
wjawor
<!--quoteo(post=29586:date=16. 05. 2008 g. 20:19:name=oktan)--><div class='quotetop'>(oktan @ 16. 05. 2008 g. 20:19) [snapback]29586[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Wjawor podejmij natychmiastowe rozstrzygnięcie.
A stanowisko DUKSa, w którym mieście Cię interesuje ? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> W byłym wojewódzkim. Dasz to radę załatwić?
17 maja 2008, 06:59
oktan
W byłym wojewódzkim. Dasz to radę załatwić?
Tu trochę przeceniłeś moje możliwości. W byłych wojewódzkich mogę zaoferować tylko wicka
17 maja 2008, 07:37
wjawor
<!--quoteo(post=29602:date=17. 05. 2008 g. 06:59:name=oktan)--><div class='quotetop'>(oktan @ 17. 05. 2008 g. 06:59) [snapback]29602[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> W byłym wojewódzkim. Dasz to radę załatwić?
Tu trochę przeceniłeś moje możliwości. W byłych wojewódzkich mogę zaoferować tylko wicka <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Jezeli Kraków nie uznaje stolicy w Wa-wie, to może ty w wybranym okregu spowodujesz przeniesienie siedziby służb skarbowych do byłej stolicy województwa
17 maja 2008, 08:03
Zeta
<!--quoteo(post=29319:date=11. 05. 2008 g. 19:41:name=Suez)--><div class='quotetop'>(Suez @ 11. 05. 2008 g. 19:41) [snapback]29319[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Mohikanin Q później Ci odpiszę, tzn. już Ci odpisam ale amba wszamała i zgineło, cuda jakieś. Napisłał do mnie priv Nadir - co ma ptaka. Człowieku te głodne kawałki to albo zachowaj dla siebie albo sam je serwuj ze swoim nickem. W ogóle nie interesuje mnie sprawa z kim dyrektor Kowalski będzie tworzył historię IS. Ja jako tramwajarka ze Ślaska żywotnie jestem zainteresowana tematem zmian w UKS nadęty panie co masz ptaka w awatarze, kobita czegoś takiego by sobie nie zrobiła. Dla Was leszcze buziaków nie będzie co najwyżej :dupa:
To jednak trzeba być swinią (męską) aby,kiedy ktos pisze na priv, pisać o tym na public. Słusznie, ze Admin dał bana :brawa: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> A już babcia w dzieciństwie (moim) często mi mówiła: "nie zaczepiaj psa, to cię nie o*ra" :nonono:
Nie posłuchałem babci :mur:
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 17 maja 2008, 09:54 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
17 maja 2008, 09:53
tributarius
<!--quoteo(post=29250:date=09. 05. 2008 g. 15:32:name=jaro1)--><div class='quotetop'>(jaro1 @ 09. 05. 2008 g. 15:32) [snapback]29250[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Na a kiedy zmiany w pozostałych UKS-ach. Tam też "fachowcy" z PIS-u. Nie urzednicy sc, ale za to gorliwi dla poprzedniej władzy. :stop:
Ja startuję na usc w dniu 21.06.2008 r. Jestem także iks-em i nie tylko. Jeżeli zdam uzyskując 60% z każdego egzaminu to i tak nie będę predystynowany do bycia choćby kierownikiem w UKS-ie znajdującym się w mieście należącym do dawnej Ordynacji Lubomirskich. Dlaczego? Ponieważ tak musi być, rządzą ci, którzy mają polityczne, rodzinne lub koleżeńskie zaplecze, reszta sie Nie Liczy <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> to już wypisałeś się z PIS-u , że startujesz na usc ?
23 maja 2008, 20:22
alfik
<!--quoteo(post=29338:date=12. 05. 2008 g. 19:21:name=tributarius)--><div class='quotetop'>(tributarius @ 12. 05. 2008 g. 19:21) [snapback]29338[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=29250:date=09. 05. 2008 g. 15:32:name=jaro1)--><div class='quotetop'>(jaro1 @ 09. 05. 2008 g. 15:32) [snapback]29250[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Na a kiedy zmiany w pozostałych UKS-ach. Tam też "fachowcy" z PIS-u. Nie urzednicy sc, ale za to gorliwi dla poprzedniej władzy. :stop:
Ja startuję na usc w dniu 21.06.2008 r. Jestem także iks-em i nie tylko. Jeżeli zdam uzyskując 60% z każdego egzaminu to i tak nie będę predystynowany do bycia choćby kierownikiem w UKS-ie znajdującym się w mieście należącym do dawnej Ordynacji Lubomirskich. Dlaczego? Ponieważ tak musi być, rządzą ci, którzy mają polityczne, rodzinne lub koleżeńskie zaplecze, reszta sie Nie Liczy <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> to już wypisałeś się z PIS-u , że startujesz na usc ? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Nie nie wypisałem się, nadal pozostaje członkiem funkcyjnym ZR. Moja koncepcja opiera się na prawach obywatelskich, a nie na biurokratycznych administracyjnych zakazach, które w systemie demokratycznym doprowadzają wprost do jego faktycznej nieefektywności. Jeżeli uda mi się przejść postępowanie kwalifikacyjne, które dla mnie jest teraz prawdziwym wyzwaniem (jest najtrudniejsze z istniejących dotychczas 1:5 zdaje) to nie oznacza, że przyjmę od razu mianowanie usc - raczej będę zwlekał o ile to możliwe. Ale a pro pous jak rozpoznałeś moją skromną osobę? To coraz bardziej przekonuje mnie do zdania, że te wszystkie nicki dla osób z bezpośredniego otoczenia są bez sensu, a osób z dalekiego stanowią wręcz barierę w komunikacji. Dzisiaj nowoczesne organizacje stanowią systemy otwarte, po których na zasadzie zaufania sieciami internetowymi mogą poruszać się ludzie z zewnątrz zupełnie obcy. Biorąc jednak pod uwagę treść powyższej wypowiedzi i zasadę "uderz w stół a nożyce się odezwą" przypuszczam z jakiej grupy się wywodzisz. Pozdarwiam
____________________________________ TEMPUS REGIT ACTUM