:angry2: Po co jakiekolwiek konkursy? Wystarczy sie dobrze ustawić i ...
Wal dalej :mur: Ale nie opluwaj kompetentnych ludzi. :nonono:
12 kwi 2008, 11:38
W UKS Gdańsk był konkurs który nie przyniósł rozstrzygnięcia. A szkoda!!!. Obecny sparochroniarz z Bydgoszczy przechodzi w sam siebie. Nerwy mu puszczają, bo jest pewny że przyszedł na niego czas. Ostatnio jest coraz gorzej. Parę dni temu wyraził swoją opinię o projekcie decyzji, przekazanej mu do podpisu, załączając do niej pół metra papieru toaletowego. Z takim chamskim podejściem do pracowników jestem zdruzgotana i nie tylko ja. W urzędzie wrze. Panie ministrze czas to zmienić i wpuścić miotłę do Gdańska . Jak Bydgoszcz tak wychowała gostka to niech sobie go zabierają.
13 kwi 2008, 10:49
Bydgoszcz współczuje Gdańskowi spadochroniarza z Torunia :glare:
P.S. Możecie go zachować, my go nie chcemy z powrotem... :nonono:
Ostatnio edytowano 13 kwi 2008, 14:04 przez M_x, łącznie edytowano 1 raz
13 kwi 2008, 13:57
cola
(...)Parę dni temu wyraził swoją opinię o projekcie decyzji, przekazanej mu do podpisu, załączając do niej pół metra papieru toaletowego. (...)
Po czymś takim, to w poniedziałek (14.04.2008) powinien być w trybie pilnym odwołany ze swojego stanowiska! :za2:
Skąd się takie biorą?!
____________________________________ Służ panu wiernie, on ci za to pierdnie.
Ostatnio edytowano 16 kwi 2008, 06:42 przez Pinero, łącznie edytowano 1 raz
13 kwi 2008, 16:20
Z tego co wiem to z Bydgoszczy, czy z Torunia.
13 kwi 2008, 18:27
cola
W UKS Gdańsk był konkurs który nie przyniósł rozstrzygnięcia. A szkoda!!!. Obecny sparochroniarz z Bydgoszczy przechodzi w sam siebie. Nerwy mu puszczają, bo jest pewny że przyszedł na niego czas. Ostatnio jest coraz gorzej. Parę dni temu wyraził swoją opinię o projekcie decyzji, przekazanej mu do podpisu, załączając do niej pół metra papieru toaletowego. Z takim chamskim podejściem do pracowników jestem zdruzgotana i nie tylko ja. W urzędzie wrze. Panie ministrze czas to zmienić i wpuścić miotłę do Gdańska . Jak Bydgoszcz tak wychowała gostka to niech sobie go zabierają.
U mnie coś takiego to norma (dotyczy wszystkich szczebli i trwa od wielu lat). Pamiętaj :piwo: leczy nerwy i gasi pragnienie.
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
13 kwi 2008, 19:23
a co z innymi urzędami kontroli skarbowej? coś się dzieje tylko w bydgoszczy, łodzi; inne UKSy też czekają! (oby tylko nie do nowelizacji ustawy o k.s.)
____________________________________ "Ci, którzy mają ideę wciąż w gębie, mają ją zazwyczaj i w pobliskim nosie" - Letz
16 kwi 2008, 10:40
bisti
a co z innymi urzędami kontroli skarbowej? coś się dzieje tylko w bydgoszczy, łodzi; inne UKSy też czekają! (oby tylko nie do nowelizacji ustawy o k.s.)
W Łodzi cisza. Ale jest ,,kompetentna'' WDUKS, która liczyła na awans po interwencji u swojego protektora. Wyszło szydełeczko z woreczka i z awansiku n i c i. A tu nadal ,,przyjaciele'' liczą na stanowiska. :za2:
____________________________________ Uważaj Wielki Kaczor patrzy
25 kwi 2008, 17:00
wszystkim którzy odpisali na mojego pierwszego posta odpowiadam: tak to prawda, że w intranecie ukazała się odpowiedź na mój pierszy post. Szkoda tylko, że zabrakło gostkowi odwagi zamieścić jej na tej stronie. Ogólnie rzecz biorąc te wypociny to żenada. :zygi: nie chce mi się nawet na to odpisywać. Wczoraj znowu sie gostek popisał! Jak zwykle w sposób bardzo chamski (ma to chyba we krwi) potraktował byłą Panią Dyrektor (zawsze przez wszystkich lubianą i szanowaną). W Urzędzie nie ma ani jednej osoby która tym faktem nie byłaby oburzona. Co na to GIKS? Panie Ministrze musi Pan wreszcie zrobić porządek z tym człowieczkiem. Wszyscy na to czekamy!!!! PS. Dla gostka: Trzeba zrozumieć jedną rzecz aby kogoś nazywać Panią/Panem Dyrektorem to trzeba sobie na to zasłużyć.
25 kwi 2008, 17:15
nowak
<!--quoteo(post=28291:date=16. 04. 2008 g. 10:40:name=bisti)--><div class='quotetop'>(bisti @ 16. 04. 2008 g. 10:40) [snapback]28291[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> a co z innymi urzędami kontroli skarbowej? coś się dzieje tylko w bydgoszczy, łodzi; inne UKSy też czekają! (oby tylko nie do nowelizacji ustawy o k.s.)
W Łodzi cisza. Ale jest ,,kompetentna'' WDUKS, która liczyła na awans po interwencji u swojego protektora. Wyszło szydełeczko z woreczka i z awansiku n i c i. A tu nadal ,,przyjaciele'' liczą na stanowiska. :za2: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Cisza przed burzą. Niech no tylko GIKS skontroluje ,czy te sprawozdanka o wspaniałych efektach urzędu są prawdziwe . Póki co, nic innego nie robimy,tylko tworzymy sprawozdanka pod dyktando pani DUKS ,skwapliwie podając takie dane,jakimi ona chce się pochwalić przed p. Delisiem .A nowa BMW naczelnik- margaretka , przyjaciółka pani DUKS robi,co może ,aby się wykazać i męczy nas żądając wykonywania coraz to innych tabelek pomijając to i owo ,a dopisując drugie to i owo. Wiemy,że mleko musi się wylać. A wtedy :dupa: blada.
25 kwi 2008, 20:03
Gratuluję samokrytki, która wiedzie wprost w uścisk prokuratorski. Bez żadnych skrupułów życzę wspaniałych wyroków
25 kwi 2008, 20:11
Zaraz tam wyroków.Nie tak znowu strasznie,nie tak okropnie,tylko ot tak sobie,przez pomyłkę,albo z niewiedzy. :wub:
25 kwi 2008, 20:18
Na forum to jeszcze w wesołych tonacjach śpiewamy. Ciekawe w jaką nutę uderzysz przed innym gremium?